25-synttärit neljän seinän sisässä

Minä täytin 25-vuotta nyt torstaina. Olen jo pitkään ollut todella huono juhlimaan synttäreitäni ja viimeksi 18-vuotispäivilläni muistan oikeasti kunnolla juhlineeni synttäreitäni. 19-vuotispäivilläni suunnitelma taisi olla pussikaljaa puistossa ja baariin. Sen koommin synttäreitä ei olekaan vietetty.

Sen jälkeen synttärit ovat vain tulleet ja menneet ilman sen kummempia kommervenkkejä. Toki aina muutama ihminen muistaa minua lahjalla, mikä on tietenkin kivaa, mutta siihen se jääkin. Viime vuonna kävimme miehen kanssa varmaan ravintolassa synttäreiden kunniaksi. Päivä ei tosin osunut kohdalle, mutta ainakin samalle viikolle!

Päätin tuolloin, että kun täytän 25, aion juhlia jotenkin suuremmin. Koska kyllähän sitä nyt pitää nyt juhlia ainakin vuosikymmenen puolivälissä ja tietysti kun täyttää pyöreitä vuosia!

dfs (1 of 1)-2.jpg

Silti mitään bileitä ei ole tiedossa. Suoraan sanottuna, ajatus sellaisesta tuntuu tällä hetkellä suorastaan uuvuttavalta. Viime viikot ovat olleet aika rankkoja; omaa ja lapsen sairastelua, pätkittäisiä ja lyhyitä yöunia, miehellä pitkiä työpäiviä jne.

Vietimmekin siis eilen miehen kanssa (vaikka synttärit olivatkin torstaina), syntymäpäiviäni neljän seinän sisässä chillailemassa. Teki hyvää, vaikka vieläkin tuntuu, että pidempi lepo olisi ollut tarpeen. 😀

Miten siellä vietetään synttäreitä? 🙂

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

sign.jpg

***

I turned 25 last Thursday. I haven’t celebrited my birthday since I was 18. After that, birthdays have come and gone without any specific plans. Last year I decided that next year I’m going to celebrite my birthday properly! Of cource you have to celebrate when you turn 25! Did I celebrited my birthday this weekend? Well, we just stayed at home and chill.

How you spend your birthday? 🙂

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta