Kuulumisia

IMG13 (1 of 1).jpg

IMG14 (1 of 1).jpg

IMG15 (1 of 1).jpgMoi! Valolla on kyllä ihmeellinen vaikutus fiilikseen. Tänään on ollut taas pitkästä aikaa valoisa ja kirkas päivä. Heti paljon pirteämpi olo kuin harmaalla ja pimeällä säällä. Näitä lisää kiitos! Eilen oli tarkoitus kuvata uutta videota ja tehdä samalla meikkipostaus, mutta olo oli suoraan sanottuna aivan krapulainen ilman syytä. Hartiat ja pää tuntuivat todella jumisilta ja päädyinkin vain leikkaamaan aikaisempia videoita. Ihan hyvä että sain senkin tehtyä.

Tänään taas tuntui heti pirteämmältä ja päätinkin että hitto vie nyt ryhdistäydyn ja alan tekemään. Heti kun lapsi oli mennyt päikkäreille pistin toimeksi. Eikä siinä lopulta kovin kauaa mennytkään. Kuten joku fiksu on joskus todennut, jahkailuun ja pähkäilyyn menee enemmän aikaa kun jos vain ottaisi itseään niskasta ja kiinni ja alkaisi tekemään. Pitää tämä muistaa taas jatkossa kun tekee mieli alkaa vitkuttelemaan. Kaikkinensa mulla on ollut jotenkin kiva fiilis viime aikoina, toivon että se jatkuu hamaan tulevaisuuteen. 😉

Sunnuntaina aloitin tämän Blogihaaste-vlogisarjan, edellisen videon voit katsoa tästä postauksesta. Nyt on toisen videon vuoro, jossa kerron vähän miksi lähdin tekemään tätä ja mitä vaaditaan haasteen onnistumiseen. ;D Tilaa mun kanava tästä.

Hauskaa keskiviikkoa!

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Vuodessa ammattibloggaajaksi?

Kannattaako uudenvuodenlupaus?

Ihanan tavallista arkea

My pic: Suvi/Välitunti ,edit by me

***

Pointless hesitating takes more time than just doing it. Here’s another video to my blog challenge. Order my channel here.

Have a nice day!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta