Tee se heti!

Kuinka moni on kuullut tämän nerokkaan lausahduksen; jos se vie alle minuutin tee se heti? Tätä ajatusta olen usein ennenkin noudattanut, mutta nyt kun kuulin tämän jokin aika sitten, niin voi vitsi miten hyvä lause! Voin kertoa että ajankäyttö lapsiperheessä helpottaa heti, kun alat noudattaa kyseistä ohjetta!

Viime lauantai oli kiireinen. Aamupäivä meni lapsen ja miehen kanssa kotona, eikä siinä mitään omia juttuja pysty tekemään. Lapsen päikkäriaika meni läppäriä naputellessa ja lapsen herättyä syötiin ja valmistauduttiin lähtöön. Menimme pitkästä aikaa shoppailemaan ja syömään. Illan tullen minulla oli vielä vaikka mitä tehtävää, mutta niin sitä vain kummasti sai hommat tehtyä, kun vain ryhtyi toimeen!

Ajankäyttö lapsiperheessä

Ajankäyttö lapsiperheessä

Ajankäyttö lapsiperheessäOkei, kyseiset hommat veivät enemmän kuin minuutin, mutta silti tämä ajatus sai minuun motivaatiota. Ei ne hommat itsestään vähene, ne pitää tehdä pois! Se on merkillistä, miten paljon sitä aikaa saa kulumaan kun miettii mitä pitäisi tehdä. Jos käyttäisit saman ajan itse asian tekemiseen, sitä luppoaikaa jäisi enemmän.

Tiedän, aina tämä ei ole helppoa ja joskus itsekin lykkään hommia. Oli silti kiva huomata, että kyllähän sitä saa vielä tavallista enemmänkin asioita aikaiseksi, kun vaan ryhtyy tuumasta toimeen! Oma olokin tuntuu paljon paremmalta kun saa to do-listan pienemmäksi. Toisaalta välillä tuntuu, etteivät ne hommat tekemällä vähene. Niitä putkahtaa sitä mukaa lisää kun tekee pois. 😀

Silti suosittelen kokeilemaan. Varsinkin tuota alussa mainitsemaani ajatusta. Siihen pystyy jokainen. 🙂

Onko ajankäyttö lapsiperheessä mielestäsi haastavaa? Oletko kokeillut postauksen vinkkiä? 🙂 Inspiroivaa maantaita.<3

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Sekavia ajatuksia x15

Jos vain kehtaisin

Avautuminen

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Tee se heti!”

    • Kiitos kommentista! Voi harmi. Saisitko jostain hoitoapua,jotta saisit myös omaa aikaa?<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta