7 ärsyttävää ihmistyyppiä

Moni on kirjoittanut ärsyttävistä ihmistyypeistä. Koska sormeni kovasti syyhysivät miettiessäni tätä aihetta, päätin antaa palaa – luvassa ärsyttävät ihmistyypit x7.

Aloin miettimään tätä myös siltä kannalta, kuinka monella on tämäntyyppisiä henkilöitä ”ystävinä” tai ja kuinka paljon tämä ”ystävyys” voi aiheuttaa harmia. Neuvon sinua hankkiutumaan seuraavista eroon: HUOM! Jokainen sanani kannattaa ottaa ehdottoman tosissaan. No joke!

Ärsyttävät ihmistyypit

1. Vellihousu: Vellihousulle ominaista on se, että hän ei uskalla sanoa mitään suoraan. Tyyppi saattaa sinulle paasata henkilön x käytöksestä, mutta kun kyseinen ihminen tulee paikalle, Vellihousu vain myötäilee ja onkin yhtäkkiä kaikesta samaa mieltä henkilön x kanssa. Hän on autuaasti unohtanut kaiken mitä on äsken kertonut sinulle. Vellihousu toimii myös muiden nyrkkeilysäkkinä, mutta ei koskaan tee mitään puolustautuakseen. Hän ei myöskään puolusta ketään muita vaikka tilanne vaatisi, koska hän haluaa pelastaa oman nahkansa ja säilyttää maineensa – Vellihousuna, ilmeisestikin.

ärsyttävät ihmistyypit, ärsyttävät ihmiset, ärsyttää, ihmistyypit, Stuff about

ärsyttävät ihmistyypit, ärsyttävät ihmiset, ärsyttää, ihmistyypit, Stuff about

ärsyttävät ihmistyypit, ärsyttävät ihmiset, ärsyttää, ihmistyypit, Stuff about2. Omahyväinen Ääshoul: Tämä tyyppi pitää sinua aina viimeisenä vaihtoehtona. Mikäli ehdotat jotain, Ääshoul ei koskaan sitoudu tekemään kanssasi suunnitelmia sen varalta että jotain kiinnostavampaa ilmaantuu. Saat vastaukseksi aina jotain, jonka voi ymmärtää myöntävänä vastauksena, mutta kummasti se onkin aina ollut ehkä, mikäli Omahyväinen Ääshoul saakin parempaa tekemistä. Mieti, parempaa tekemistä kuin sinun kanssasi hengailu! Hus pois! Parhaassa tai pahimmassa tapauksessa Omahyväinen Ääshouli katoaa kuin pieru saharaan H-hetkellä eikä vastaa puhelimeen ja sinä jäät kysymysmerkkinä nuolemaan näppejäsi. Seuraavalla kerralla hän ei ota asiaa puheeksi ja on kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kelaa mikä asshole.

3. Feidaajat: Tämä sivuaa hieman edellistä. Yksinkertaisesti ihminen joka aina feidaa viime tipassa tai joskus ei jopa ilmoita siitä! Henkilö saattaa sopia ”Tavataan maanantaina!”, mutta maanantai tulee ja mitään ei kuulu missään vaiheessa, eikä vastata. Aivan kuten edellisessä, Feidaaja ei ota koskaan tapahtunutta puheeksi.

4. MINÄMINÄ-tyyppi: Minäminä-tyypille on jostain syntynyt harhakuva, että hän on ainut henkilö paikan päällä. Häntä pitäisi kuunnella, katsoa, ihailla yms. Hän ei käsitä miksi jollekin muulle pitäisi antaa puheenvuoro tai miksi kaikki ei aina mene hänen pillinsä mukaan. Mikäli joskus joku saa huomion varastettua itseensä, Minäminä-tyyppi tekee kaiken saadakseen huomion takaisin itseensä. Yleensä sen saa parhaiten olemalla hiljaa, mulkoilemalla ympäriinsä ja huokailemalla dramaattisesti. Ei mene kauaakaan kun joku kysyy ”Onko kaikki hyvin?” Ja BOOM! Huomio on jälleen Minäminä-tyypillä. Vaikka jaksaisit vuosia tapella suunvuorosta tämän henkilön kanssa, varoitan tulet alistumaan ennemmin tai myöhemmin kohtaloosi mikäli jäät maisemiin.

ärsyttävät ihmistyypit, ärsyttävät ihmiset, ärsyttää, ihmistyypit, Stuff about5. Ignooraajat: Ignooraaja yksinkertaisesti ignooraa sanomiasi asioita. Hän saattaa puhua kanssasi ja jopa kuunnella, mutta hetken päästä jotain sinun juttuasi mielenkiintoisempaa tapahtuu (esimerkiksi ilmoitus siitä että Instagramiin joku on lisännyt uuden kuvan) eikä tyyppi enää kuule lainkaan mitä sanot. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa; tyydyt jatkamaan monologiasi ja kuvittelet että joku kuuntelee TAI nostat kytkintä mahdollisimman nopeasti, etkä palaa!

6. Maahan polkijat: Jossain vaiheessa luulin tämän lajin kuolleen jo sukupuuttoon, mutta valitettavasti sitä esiintyy edelleen myös Suomen rajojen sisäpuolella. Tämä nisäkäs vaanii ihmisiä, jotka joskus kokevat onnistuneensa jossain tai menestyneensä. Silloin hän tekee kaikkensa polkeakseen onnistujan maanrakoon ja joko vähättelee suoraan saavutuksiasi tai rupeaa puhumaan omista tai muiden paljon suuremmista saavutuksista.

ärsyttävät ihmistyypit, ärsyttävät ihmiset, ärsyttää, ihmistyypit, Stuff about

ärsyttävät ihmistyypit, ärsyttävät ihmiset, ärsyttää, ihmistyypit, Stuff about7. Mullaonniinrankkaa-tyyppi: Tällä tyypillä on aina rankkaa. Aina kun tapaatte olet hänen henkilökohtainen sylkykuppinsa ja oksennussankonsa. Ei puhettakaan että sinä saisit joskus avautua jostain ja saada tyypiltä myötätuntoa. Tyyppi joka onnistuu saamaan kynnen katkeamisesta episodista Tsunamiin verrattavan tragedian. On se rankkaa. Juokse, ennenkuin olet samassa suossa itsekin!

Sellaista, kylläpä helpotti kun sai päästää ärsyttävät ihmistyypit sydämeltäni. 😀

Tuleeko sinulle mieleen lisää ärsyttäviä ihmistyyppejä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kuluuko stripparit polttareihin? Ankea, seksitön avioliitto Vihkisormukseen tuli reikä! Miten luottaa petetyksi tulemisen jälkeen? Haluan avioehdon – enkö luota parisuhteeseen? Meidän parisuhteen salaisuus x 9 Pitkä parisuhde vai monia kumppaneita? Haluan avioehdon – enkö luota parisuhteeseen? 8 faktaa meidän parisuhteesta!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta