Nopea & terveellinen aamupalaherkku♡

Huomenta. <3 Lupailin eilen Fitfashionin snäpin (fitfashionfi) sekä oman Instastoorin puolella jakavani tänään pitkästä aikaa reseptipostauksen blogissa. Sain Rebublic showroomilta ihania Cocovin superfoodeja sekä paria Fastin tuotetta testiin. Niistä kanssa sitten puuhastelin eilen keittiössä ja tuloksena olikin ihana terveellinen aamupala!

terveellinen aamupalaterveellinen aamupala

terveellinen aamupalaYksi testiin saamistani tuotteista oli Fastin Protein pancake mix. Protein Pancake Mix on runsaasti proteiinia sisältävä vähälaktoosinen ja – sokerinen pannukakkujauhe. Kyseisestä tuotteesta saa siis helposti tehtyä pannareita. Raaka-aineet ovat luontaisia; jauhettua kauraa ja kananmunajauhetta. Jauhepussi (50g) sekoitetaan reiluun desiin maitoa, sekoitetaan shakerissa ja annetaan tekeytyä muutama minuutti. Sitten vain pannulle öljyä, voita tai mitä kukin nyt haluakaan laittaa ja taikina siihen. Pannukakkuja paistetaan keskilämmöllä noin minuutin ajan per puoli, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Ohjeessa sanottiin, että tästä tulisi kolme amerikkalaistyylistä paksua pannukakkua. Itse en saanut kolmea hyvää kasaa aikaiseksi, vaan tein suosiolla yhden isomman pannukakun. Halusin tätä ehdottomasta testata, sillä aikoinaan tehdessäni banaani-kaurahiutale -lettuja, lopputulos muistutti enemmänkin muhennosta. 😀 Tämä yllätti minut positiivisesti, sillä pannukakku oli todella helppo kääntää ja se pysyi hyvin kasassa. Jes, ei enää muhennoksia!

Pannukakun päälle halusin tietysti jotakin hilloa, joten sulatin pakastemansikoita ja mustikoita mikrossa. Sen jälkeen heitin sekaan Cocovin superfoodeja; Kaakaonibsejä, Inka- sekä Gojimarjoja ja surrautin sauvasekoittimella mössöksi. Lopuksi vielä ripottelin pannukakun päälle edellä mainittuja superfoodeja ja banaaniviipaleita. 🙂

terveellinen aamupalaOli kyllä harvinaisen hyvä, helppo ja terveellinen aamupala! 😉 Suosittelen kokeilemaan. Tässä onnistuu maailman surkeinkin kokki!

Mikä on sun tämän hetken lemppari aamupala?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös: