Tänään tapahtunutta

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään…

..opin mitä tarkoittaa mp. :’D

..Black Mirroria tuli Netflixiin, JEE!

..olin lapsen ja miehen kanssa sisäleikkipuistossa.

..kielsin muita lapsia etuilemasta liukumäessä.

..laitoin pitkästä aikaa meikkiä.

Tänään tapahtunutta, Arki, Black Mirror, Taru Mari Tänään tapahtunutta, Arki, Black Mirror, Taru Mari Tänään tapahtunutta, Arki, Black Mirror, Taru Mari Tänään tapahtunutta, Arki, Black Mirror, Taru Mari..kävin Jutan kanssa valokuvaamassa.

..päivittelin minun ja miehen tyhmyyttä lentolippuja varatessamme – varasimme liput matkatoimistolta lentoyhtiön sijaan. Tuli kalliimmaksi ja huonot ehdot vielä kaupanpäälle!

..siivosin.

..laitoin lapsen kanssa Whatsapp viestejä. Sieltä tuli muun muassa ”äiti olet ihana” ja ”lakastan sua”. Mies tosin laittoi sanat lapsen suuhun, mutta oli se silti mukavaa.

Laukku: Modelife*, täältä.

Kuvat, Jutta Hirsimäki, edit by me

Mitä sinä olet puuhaillut tänään? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Elämäni alkoi kun sain lapsen5 vinkkiä yrittäjän työn hinnoitteluunVuosi 2017 oli vähän blööViime viikon ajatuksia x7Paljon eri liikuntalajit kuluttavat kaloreita?5 syytä käydä pussikaljalla51 Facebook profiilikuvaa #profiilikuvahaasteTyöelämän ulkonäköpaineet – mitä voi vaatia?Stressiä ja kyyneleitä

Millainen on meidän tavallinen arkipäivä?

Millainen on meidän tavallinen arkipäivä? Päivien sisältö joskus vaihtelee, mutta tässä aika tyypillinen sellainen. Lopetin tosin hommat normaalia aikaisemmin, joskus näinkin. 🙂

Meidän tavallinen arkipäivä

6:20

Herään lapsen jutteluun. Odotan hetken aikaa jos hän vielä torkahtaisi – yleensä hän nimittäin nukkuu 7:00 asti! Hetken päästä hän muuttuu hieman äkäisen kuuloiseksi, joten ei auta kuin nousta. Haen hänet sängystä ja vien aamupesulle. Sen jälkeen leikimme legoilla ja luemme kirjaa. Sain kirjamessuilta 10 uutta lastenkirjaa, joten nyt kelpaa! 😀

7:00

Lapsi haluaa aamupalaa. Yleensä hän syö vasta päiväkodissa, mutta tänään hän heräsikin normaalia aikaisemmin. Mieskin herää ja syömme kaikki aamupalaa. Lapsi syö meitä nopeammin, joten hän alkaa leikkimään legoilla kun me vielä syömme. Ruoan jälkeen siivoan ja alan pikkuhiljaa valmistautumaan lähtöön.

8:00

Lähdemme kaikki yhtä matkaa. Mies lähtee töihin ja minä vien lapsen päikkyyn. Viemme hänet aina vuoroaamuin. Lapsi menee suoraan aamupalapöytään – hän haluaa syödä päiväkodissa, vaikka kotonakin olisi ehditty syödä. 😀 Huomaan vaippojen olevan loppu, joten lähden kotoota hakemaan niitä lisää. Onneksi kävelymatka on minuutin.

Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about

8:38

Kotona! Julkaisen päivän postauksen ja jaan sen Facebookissa. Sen jälkeen katson kalenterin läpi ja mitä tänään on tiedossa. Alan kirjoittamaan myös toivepostausta – kiitos muuten ideoista, lisääkin saa ehdottaa!

11:00

Postaus on valmis. Käyn ottamassa vähän ruokaa ja jatkan syödessäni hommia.

11:30

Soitan mahdolliselle yhteistyökumppanille ja ideoimme puhelimessa jonkin aikaa.

12:00

Kontaktoin paria yritystä yhteistyön tiimoilta. Toiselta saan vastauksen nopeasti ja alan luonnostelemaan tarjousta. Siihen meneekin aika paljon aikaa.

14:00

Taas ruokaa. Nyt päätän katsoa yhden jakson sarjaa samalla syödessäni. Sen jälkeen hieman siivoilen ja lähden hakemaan lasta päiväkodista.

15:00

Leikimme lapsen kanssa pihalla. Jonkin ajan päästä lähden hänen kanssaan vaunulenkille, koska olen ollut passiivinen koko päivän!

16:30

Tulemme kotiin. Tänään miehellä oli menoa, joten hän ei ole vielä tullut. Katsomme lapsen kanssa piirrettyjä.

Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about

Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about

17:15

Rakennamme legoilla lapsen kanssa, jonka jälkeen alamme syömään.

18:15

Seuraavaksi leikimme piilosta. Se on meidän uusi suosikkileikki! Lapsi haluaa aina etsiä ja sanoo aina ”Äiti mene tuonne piiloon!” 😀

18:45

Mies tulee kotiin, syömme iltapalaa ja muovailemme muovailuvahalla.

19:15

Vien lapsen iltapesulle.

19:30

Iltasadun ja laulun aika. Lapsi alkaa nukkumaan. Sen jälkeen hakukoneoptimoin vanhoja tekstejä ja pistään kalenteriin muutaman jutun muistiin. Mies pelaa vieressä pleikkaria.

21:00

Rupeamme katsomaan Strangers Thingsiä. Ehkä maailman kliseisin sarja! Ärsyynnymme sarjan kliseisyydestä vuorotellen, mutta jostain syystä sitä jaksaa silti katsoa. 😀

22:30

Iltahommelit ja sänkyyn. Horisemme hetken aikaa ja sitten alamme nukkumaan…

Millainen on sinun tavallinen arkipäivä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kaikki työpaikkani ja palkkani Nyt loppu herkuttelu! Miten aloitin rahastosijoittamisen? ”Täällä on hometta, mutta sain vain reuman” Onko koulutuksen puute häpeä? Huonoimmat laihdutuskeinot x5 – älä kokeile näitä! Häälookkini kulmakivet Miten kasvatin blogia 40% kuukaudessa? Olen käynyt terapiassa – paljastuksia x6

Elämäni paras päätös x 10

Joskus ruikutin täällä blogissani päätöksestä jota kadun. Nyt kuitenkin ymmärrän, että ilman aikaisempia päätöksiäni, en välttämättä olisi tässä nykyisessä tilanteessa. Kliseistä kuraa ehkä, mutta haluan uskoa kaikilla tekemillämme päätöksillä olleen tarkoitus. Sitä paitsi – mennyttä ei saa takaisin, eikä sitä voi muuttaa. Turha siis märehtiä. Tietysti menneistä voi oppia ja mielestäni sitä olen tehnytkin! Vaikka niitä ei niin hyviä -valintoja on toisinaan tullut tehtyä, onneksi olen osannut tehdä myös rutkasti hyviä päätöksiä. Mikä sitten on ollut elämäni paras päätös? Sen kerron tässä tekstissä. 🙂 Postauksen idean sain Sarandalta.

Elämän paras päätös Elämän paras päätös

Elämäni paras päätös x 10

Lähteä ystäväni kanssa reilu kolme vuotta sitten kotibileisiin eräänä joulukuisena iltana. Ei olisi yhtään huvittanut, mutta se kannatti – tapasin nykyisen mieheni sinä iltana.

Tehdä päätöksen olla aloittamatta tupakanpolttoa. Toisaalta päätös oli harvinaisen helppo – muutaman kerran maistamisen jälkeen ihmettelen edelleen, mikä siinä viehättää. Maistuu pahalta, haisee pahalta, maksaa paljon ja aiheuttaa syöpää ynnä muuta epämieluisaa.

Aloittaa bloggaaminen! Hell yes, todellakin aivan loistava päätös. Ilman tätä blogia olisin luultavasti ajautunut johonkin epämieluisaan työhön ja miettinyt mitä hemmettiä teen elämälläni. Blogin avulla löysin oman alani ja intohimoni! Ai että, pitäisikö tässä tirauttaa kyynel tämän kunniaksi? 😀

Luottaa intuitiooni ja hiljentää tylsä järjen ääni. Tämä tapahtui kunnolla vasta reilu vuosi sitten. Ennen mietin aina, mikä olisi järkevää, pelkäsin mikä kaikki voisi mennä päin persettä, jos tekisin niin kuin haluan, mitä kaikki muutkin ajattelee ja kaikkea muuta turhaa. Intuitioon luottaminen on ollut aivan huippu juttu! Varoituksen sana tähän loppuun; joskus fiilis ja intuitiokin voi olla väärässä ja voit joutua kuseen. 😀 Omalla kohdallani intuition seuraamisesta on seurannut kuitenkin vain ja ainoastaan hyvää.

Irtisanoutuminen lastentarhanopettajan työstä. Aika on rajallinen ja valintoja on tehtävä. En ole katunut kertaakaan.

Elämän paras päätös

elämäni paras päätösPäätös lopettaa hormonaalinen ehkäisy. Postaus aiheesta löytyy täältä: Hormonaalinen ehkäisy – ei enää ikinä

Päätös olla avoimempi uusille ihmissuhteille. Vuoden sisään elämääni on tullut uusia ihania ihmisiä ja tuttavuuksia!

Aloittaa rahastosäästäminen. Turhaa ne hilut korottomalla tilillä mätänee.

Olla avoin ja puhua tunteistani! Suosittelen kyllä aivan jokaiselle. Mikään ei oo niin vapauttavaa kuin se, että uskaltaa sanoa mitä tuntee.

Päätös asua lähellä vanhempiani ja perhettäni. <3

Tällainen oli siis mun elämäni paras päätös -listaus. Onhan näitä parhaita päätöksiä vaikka kuinka paljon loputtomiin asti – tässä oli kuitenkin ne, jotka lyhyellä mietinnällä tulivat mieleen.

Samaistuitko? Mikä on sun elämän paras päätös?

Kuvat: Niina, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Hämmentävät tilanteet Teetkö elämästäsi vaikeaa? Ihanan tavallista arkeaKulmakarvojen kestopigmentointi ja kielimuuri Sähköinen asiointi you suck!Elämäni aakkoset Inspiraation puute Kun pitäisi tehdä päätöksiä Haavemaailmassa? Hormonaalinen ehkäisy – ei enää ikinä