Häät kuvina x 10

Palataan hetkeksi vielä hääfiilistelyihin. Julkaisin tänään aiemmin postauksen Hääviikon kuluista, jossa näkyi myös pari valokuvaajan ottamaa kuvaa. Pistin samat kuvat nyt sitten vielä uudestaan tähän postaukseen. Perjantaina oli vihkiminen ja juhlistimme häitä perheen kesken. 🙂 Lauantaina taas pidimme juhlat sukulaisille ja ystäville – suurin osa seuraavista kuvista on lauantailta.  Harmillisen vähän tuli otettua kuvia, onneksi meillä oli huippu hääkuvaaja ja saamme myöhemmin lisää kuvamateriaalia häneltä. Tässä meidän häät kuvina!

Perjantaina kävin aamulla laittamassa tukan kuntoon ennen vihkimistä! Menimme perjantaina illalla kylpylään, joten tukka valitettavasti vähän lässähti. Kihartelin sitä lauantaina itse uudestaan. ;D

Vihkimisen ja syömisen jälkeen kävimme Naurusaaressa, jotta lapset eivät olisi niin levottomia. Päätin sitten räpsäistä siellä tällaisen hehkeän alakautta otetun selfien. 😀

häät kuvinahäät kuvina

Tässä pari tiiseriä hääkuvista. 🙂 Petri Mast oli meidän hääkuvaaja.

Hääkimppu, joka unohtui perjantaina kotiin. Onneksi ehdin vielä lauantaina räpsäistä siitä kuvan!

häät kuvina Sellaisia räpsyjä. 🙂 Odotan kyllä jo innolla loppuja hääkuvia, vaikutti todella lupaavalta! Rentouttavaa sunnuntaita!

Oletko sinä tehnyt vastaavan häät kuvina -postauksen? Olisi kiva nähdä – linkkaa kommenttiboksiin! 🙂

 Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Toiseen ihastuminen – parisuhteen loppu? Ankea, seksitön avioliitto Meidän parisuhteen salaisuus x 9 Me mennään naimisiin! 14 parasta asiaa miehessäni Onko mustasukkaisuus sairasta? Miksi rakkaus loppuu lapsiperheessä? Pitkä parisuhde vai monia kumppaneita? Haluan avioehdon – enkö luota parisuhteeseen?

Hääviikko – paljon kului rahaa?

Nyt alkaa hääviikko olemaan takanapäin. Ajattelin tänään jakaa teille tämän viikon rahapäiväkirjan. Tähän voisi lisätä, että osan kuluista sponsoroi ihana äitini. 😀 Tässä tämän viikon hääkulut!

hääkulut

hääkulut
Kuvat: Petri Mast

Maanantai

Maksoin liittoni jäsenmaksun 18e. Kuulun tosin edelleen sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattiliittoon, pitäisi siis vaihtaa! Lisäksi kävimme Alepassa; 12,34e.

Tiistai

Kävin kokovartalohieronnassa Relaxin hierojakoulussa. Oli kyllä ihanan rentouttavaa. Hieronta maksoi 55e. Lisäksi tililtäni veloitettiin 20,15e Adoben ohjelmasta. Tämän lisäksi ostin uuden häämekon Halosesta, summa 104e. Kävimme myös ruokakaupasta hakemassa pienet ostokset; 16,34e.

Keskiviikko

Kävimme ruokaostoksilla, 88e meni.

Torstai

Kävin Sky opistolla värjäämässä ripset ja kulmat häitä varten. Värjäykset maksoivat 15e. Tämän jälkeen menin hakemaan hääkimppuni, joka maksoi 50e. Sen tosin unohdin sitten jääkaappiin. 😀 Eilen muistin sitten ottaa sen mukaan kun juhlistimme häitä uudemman kerran. Kävimme myös taas kerran ruokaostoksilla Alepassa; 51,76e.

Perjantai

Kävin teettämässä hääkampauksen  Pasilan Hiuspisteessä Veeran luona. Tuli ihan superihana kampaus, harmi vaan että tukka vähän kastui perjantaina kylpylässä. Jouduin siis lauantaina vähän kihartelemaan latvoja uudelleen. Summa 50e.

Hääaterian jälkeen halusin irtokarkkeja ja limua – kävimme miehen kanssa siis ostamassa. 😀 Aika iso säkki tuli ostettua; ostokset maksoivat 8,76e. Illalla menimme vielä Flamingo Spahan, rahaa kului 50e.

Lauantai

K-marketissa pienet ostokset 23,09e. Tilattiin illan päätteeksi vielä pizzat, jotka maksoivat 23e.

Sunnuntai

Toistaiseksi ei vielä kuluja – yllättäen. 😀

Yhteensä rahaa kului tällä viikolla siis 585,44e.

Millaiset olivat teidän hääviikon kulut tai varsinaiset häiden järjestämiseen menneet hääkulut?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ankea, seksitön avioliitto Meidän hääpäivä! + parisuhdepostaus x29 Häälookkini kulmakivet Mitä tapahtui polttareissa – strippari vai ei? Polttarijuhlintaa – rahapäiväkirja Vihkisormukseen tuli reikä! Paljon maksoi mun häämekko? – rahapäiväkirja Kuuluuko stripparit polttareihin? Me mennään naimisiin!

Mitä tapahtui polttareissa – strippari vai ei?

Viime perjantaina oli siis polttarit. Nyt siis selviää illan järisyttävät tapahtumat – oliko siellä strippari vai ei? Kuten tässä postauksessa kerroin, tiesin polttareista ainoastaan sen että perjantaina pitää olla valmiina 17:30, pukeutua hienosti, olla syömättä liikaa ja varautua viettämään yö pois kotoa. En tosin tiedä olinko kovin hienosti pukeutunut, mutta eipä se ketään häirinnyt.

Nyt ne polttarit alkaa!

17:30 pari kaveriani tulivatkin sitten hakemaan minua kotiovelta. Pihalla oli myös auto ja vastassa kaverini poikaystävä hienosti pukeutuneena. Menimme kyytiin ja minä tietysti sain skumppatarjoilun siinä samalla. Kaverini valittelivat, ettei muu porukka päässytkään tulemaan ja että nyt viettäisimme bileet nelisteen; minä kaksi kaveriani ja erään toisen kaverimme poikaystävä – tosi hyvä kombo siis (ja erittäin epäuskottava)! 😀polttarit

polttarit

polttaritAjoimme jonnekin, jota luulin Vantaaksi (jälkeenpäin se paljastui Kaarelaksi tai Kaarelan lähellä olevaksi joksikin paikaksi, jonka nimeä en muista). Siellä odottivatkin loput kaveriporukastamme ja kaverini poikaystävä hurautti tiehensä.

Tämän jälkeen oli oman elämäni tähtihetki (pääsin aplodien saattelemana astelemaan tähän lukaaliin, joka hetken tarkastelun jälkeen paljastui kaverini isän asunnoksi). Sitten söimme tortilloja ja kuunneltiin musiikkia. Illan aikana sain monta mysteeriä ratkaistavaksi vihjelappusten muodossa. En muista miten ensimmäinen arvoitus tarkalleen ottaen meni – loppuratkaisu oli se, että löysin pinkin Bride to be-nauhan sohvatyynyjen alta.

polttarit

polttarit

polttarit

Avioliittoneuvoja, arvoituksia ja tunnustuksia

Ihan joka arvoitusta en nyt muista (ja vaikka muistaisinkin niin en jaksaisi selittää niitä kaikkia), mutta seuraavat pari jäivät erityisen hyvin mieleen; minun käskettiin etsiä jostain tuvasta jotain kimaltavaa. En meinannut ensin hiffata, mutta ratkaisin arvoituksen kuitenkin lopussa; löysin pesukoneesta pussillisen glittereitä! Sitten laitoimme tietystikin glitteriset meikit.

Toinen arvoitusvinkki liittyi jollain tapaa sieneen ja löysinkin pihalta hieman erikoisen kynän; siitä roikkui kaikenlaisia palluroita. Tällä kynällä kaverini sitten kirjoittivat minulle ja miehelleni vinkkejä kukoistavaa avioliittoa varten.

polttaritIlta kului tanssiessa ja höpötellessä. Jossain vaiheessa pelasimme myös peliä, jossa kaikki olivat kirjoittaneet tunnustuksia lappuselle – minun tehtäväni oli ottaa tunnustus pussista ja arvata kuka sen oli kirjoittanut. Jossain vaiheessa iltaa oli lähdön aika ja pihalla odottikin mitä paras yllätys – Karaoketaksi! 😀 Sillä huristelimme tunnin ja lauloimme kaikenlaisia biisejä. Kuskia kävi vähän sääliksi.

Suuntasimmekin Apolloon, josta meille piti olla pöytä varattuna – varaus olikin tehty ilmeisesti Turkuun. Ei se mitään, saimme pöydän myös Helsingin Apollosta. Siellä ilta jatkui lähes pilkkuun ja menin siitä Niinalle yöksi. 🙂

Kiitos mun rakkaille ystäville, oli superit polttarit! Ja huh – ei stripparia! 😀

Millaiset olivat omat polttarisi? Olisi hauska kuulla!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ankea, seksitön avioliitto Vihkisormukseen tuli reikä! Polttarijuhlintaa – rahapäiväkirjaToiseen ihastuminen – parisuhteen loppu? Meidän parisuhteen salaisuus x 9 Me mennään naimisiin! 14 parasta asiaa miehessäni Onko mustasukkaisuus sairasta? Miksi rakkaus loppuu lapsiperheessä?