Linkitä blogisi-suosikit x4!

link your blog, linkitä blogisi, suosikkiblogit, blogit, bloggaminen

Viime viikon maanantaina pyysin teitä linkittämään blogejanne. Joku siellä jo kommentoi löytäneensä uutta luettavaa, hyvä juttu! Nyt ajattelin esitellä teille neljä näistä blogeista, jotka jäivät jollain tapaa mieleen ja erottuivat joukosta. 🙂 Päätin rajata esittelyn neljään blogiin, muuten olisin pian esitellyt kaikki. 😀 Toivottavasti teitä ei haittaa, että lainasin kuvianne esittelyä varten, laita viestiä jos haluat kuvasi pois!

Visions

Tässä blogissa kiinnitin ensimmäisenä huomiota kauniisiin kuviin ja muutenkin kivan näköiseen ulkoasuun. 😀 Minkäs sille voi, kyllä se visuaalisuus miellyttää itseäni ainakin. Blogista löytyy pääosin kepeitä hyvän fiiliksen postauksia, muotia, kauneutta sekä myös pohdintoja elämästä. Tykkäsin eniten asukuvista ja pohdiskelevista teksteistä.

visions by ninni

Tuija state of mind

Tässä blogissa pääpaino on kuvien sijaan ajatuksia herättävissä teksteissä. Tykkään bloggaajan realistisesta kirjoitustavasta ja aitoudesta. Blogissa pääsee hyvin kirjoittajan arkeen ja ajatuksiin kiinni. Lemppariteksteiksi muodostui nämä: Miksi blogata? ja Huono äiti.

Uusperhe ja unelma

Uusperheen arkea ja elämää! Blogissa myös postauksia mielen hyvinvoinnista, parisuhteesta, unelmista ja hyvästä elämästä. Tästä blogista saa paljon ajateltavaa ja vinkkejä omaan hyvinvointiinsa. Pääpaino onkin pohdiskelevissa teksteissä ja se onkin tervetullutta kuvapainotteisten blogien joukossa!

Minnean muruja

Minnean muruja blogissa kirjoitetaan positiivisella otteella perhearjesta ja elämästä yleensä. Blogissa on rento ja positiivinen ote, josta tykkään myös. Tästä blogista tulee aina hyvälle fiilikselle!

Toivottavasti löysit uutta luettavaa. 🙂 Kiitos myös kaikille oman bloginsa linkittäneille!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Vuosi bloggaajana

Blogivinkit x7!

Netflix suositus x5

Photos by me

Olen aina nauttinut valokuvaamisesta, mutta nyt bloggaamisen myötä olen innostunut siitä entistäkin enemmän. Blogissani näkyy usein itse ottamiani-, mutta myös miehen tai kavereideni ottamia kuvia. Siksi ajattelin koota tähän postaukseen omia otoksiani, jotta minulla on niitä samassa paikassa helposti löydettävissä. 🙂 Kuvaan tällä hetkellä Canon60D:llä ja pääosin 50mm linssillä. Editoin blogini kuvat itse. Pidemmittä puheitta, tässä siis kuvasatoa viimeisen vuoden ajalta. Ensimmäisenä ystävästäni Suvista räpsimiäni kuvia. Käyn useiten hänen kanssaan valokuvaamassa. 🙂

Lapseni<3

Luonto- ja maisemakuvat

valokuvaus, luontokuva, maisemakuva, luonto, maisema, kesä, suomi, meri, järvi, kukka, syksy, kevät, valokuvaportfolio, valokuva, valokuvaus, valokuvaaja, portfolio

valkoposkihanki

Muut

portfolio, valokuvia

valokuva, kesä, photos, portfolio, valokuvaaja, canon 60d

      

Lisääkin olisin voinut laittaa, mutta enempää ei mahtunut. Pitääkin tehdä toinen tällainen postaus. Lapsesta minulla olisi ollut ihania kuvia vaikka millä mitalla, mutta kuten sanottu ei mahtunut enempää. 😀

Itse olen valokuvannut niin vähän aikaa, etten koe minulla olevan vielä mitään kovin tunnistettavaa tyyliä. Eiköhän sekin vielä löydy kun kuvaa ahkerasti. Nyt sitten pääsee vielä koulussakin oppimaan valokuvauksesta lisää, vaikka parhaiten mielestäni oppiikin tekemällä. 😉 Itse tykkään monenlaisista kuvista; välillä kirkkaat ja vaaleat kuvat iskevät parhaiten, toisinaan taas tummat ja mustavalkoiset -sekä kaikki näiden väliltä.

Millaisista valokuvista sinä pidät ja valokuvaatko itse? Mikä oli näistä kuvista lemppari? 🙂

Seuraa: Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Näin muokkaan kuvia

Näin otan meikkikuvat

Linkkaa blogisi!

Edellisestä linkkaa blogisi -postauksesta on vierähtänyt jo tovi, yli puolisen vuotta! Ajattelin taas pitkästä aikaa tehdä tällaisen, sillä näin minä ja blogini lukijat pääsemme tutustumaan uusiin mahtaviin blogeihin ja linkkaajat saavat lisää kävijöitä.

link your blog, linkkaa blogisi, blogi, bloggaaminen Linkkaa siis blogisi kommenttiboksiin ja kerro hieman taustaa! Teen tämän samalla metodilla kuin viimeksi; mikäli blogeja linkkaillaan enemmän kuin muutama kappale, esittelen osan niistä erillisessä postauksessa. 😉 Blogeja voi linkkailla tämän viikon ajan. Teen sitten esittelypostauksen ensi viikolla!

Antakaa palaa. 🙂

Seuraa: Facebook, Instagram & Youtube

Muita blogeihin & bloggaamiseen liittyviä postauksia (olipas niitä paljon!):

Blogilla ei saa tienata

Mitä blogeja itse luen tällä hetkellä?

Mitä järkeä on kirjoittaa blogia?

Mistä kirjoittaa blogiin?

Bloggaaminen englanniksi

Link your blog-suosikit x3!

Blogien käytetyimmät lausahdukset

Mitä lukijat haluaa; arkea vai juhlaa?

Blogin suosituimmat postaukset

Blogin tulevaisuus?

Blogin kuvat

Bloggaamisen apuvälineet

Blogi muuttaa!

Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat

Suosituimmat postaukset 2016

Vuodessa ammattibloggaajaksi?

Mitä bloggaaminen on opettanut?

Tämän hetken ajatuksia bloggaamisesta

Blogivinkit x7

Vuosi bloggaajana

Kukaan ei halua lukea bloggaajan ongelmista