Olen vähän hölmö ja toisinaan myös ärsyttävä

Heippa!

The Blog Awards Finland tulee taas. Nyt voit ilmiantaa lemppari bloggaajan, tubettajan tai muun somevaikuttajan kilpailuun mukaan! Ilmiantaneiden kesken arvotaan lippupaketteja The Blog Awards Finland -gaalaan. Ajattelinkin kertoa tässä postauksessa, miksi sun pitäisi äänestää mua. 😉 Pahoittelut muuten otsikosta, kaikki vaihtoehdot tuntuivat tänään tylsiltä tai muuten vain huonoilta. 😀

Mun blogi on reilun vuoden nuori. Olen yrittänyt pitää täällä toisinaan yllä jonkunlaista linjaa ja ahtautua tiettyyn lokeroon; olenko nyt hieno lifestylebloggaaja, joka ei koskaan kiroile tai kerro ärsytyksistään, vai olenko sellainen, joka puhuu kaikesta suoraan. Näiden välillä tasapainottelu on tuntunut vaikealta ja tympeältä, koska haluan tuottaa visuaalista sisältöä ja inspiroida, mutta samalla olla aito ja ottaa vaikeampiakin aiheita puheeksi.

Toinen puoli minusta haluaa tuottaa tänne vain visuaalisesti kaunista sisältöä ja hyvää mieltä. Toinen puoli haluaa tuoda esiin, että oon välillä hiton ärsyttävä ja puhun toisinaan läheiseni uuvuksiin.

Miksi sen pitäisi olla joko tai? Eihän elämä ja ihmiset ole sellaisia. En ehkä enää edes halua pitää tiettyä linjaa täällä; mussa ja elämässäni on nimittäin monia puolia, kuten kaikissa meissä. Mua itseäni ainakin kiinnostaa se persoona blogin takana ja rajojen rikkominen. Miten hauskaa on jos hillitty muotibloggaaja heittäytyy välillä täysin hölmöksi ja miten mielenkiintoista on, jos arkisena näkemään totuttu äiti laittautuu ja vetää viimeisen päälle releet yllensä?

Rajojen rikkominen ja yllätyksellisyys kiinnostaa, ainakin itseäni.

Vaikka pidän mun blogia hyvinvointiin keskittyvänä lifestyleblogia, mitään tyylirajoitteita en sille enää halua luoda. Mun linja on siis tämä; joskus heitetään huonoa huumoria ja joskus pohditaan elämää ja ihmissuhteita. Joskus fiilistellään päivän asuja ja toisinaan julkaistaan rupuisia ruokapäiväkirjoja, joissa vilahtelee myös Omar -munkit ja lonkerot. Haluan että tämä blogi on aito, elämänmakuinen hyvänmielen ja inspiksen tuoja.

Jos oot myös sitä mieltä, ettei kenenkään tarvitse ahtautua yhteen lokeroon ja blogini on tuonut sulle iloa, ilmianna mun blogi ehdolle tästä linkistä! Äänestääksesi sun on luokiteltava blogini johonkin kategoriaan tai vaikkapa kaikkiin (äänestää voi useammassakin kuin yhdessä kategoriassa! 😉 Lifestyle on ehkä kategoria, jonka koen eniten omakseni (koska se voi sisältää kaikkea.;))

Toki jos mun köykäinen huumori uppoaa, voit äänestää minua Parhaimmat naurut -kategoriassa tai minkä koetkaan parhaaksi.

Itse annoin ääneni näille loistaville blogeille:

Une petite life

Tyhjä ajatus

Minnean muruja

Naked truth

Kiitos paljon kaikille jotka äänestävät blogiani! <3

My pics: Niina/Une petite life, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Sopiva määrä liikuntaa ja palautuminen

Onko ikä esteenä unelmien toteuttamiselle?

Aina sä seurustelet

ARGH!

Moikka moi!

Tällä kertaa postaus ilman kuvia, koska sivustoni tilakiintiö on kuulemma täynnä. 😀 Hassua, koska täällä on bloggaajia, jotka ovat vuosia kirjoittaneet ja varmasti enemmän kuvia lisänneet kuin minä. 😉 Itse en osaa asialle tehdä mitään, joten pitänee odotella huomiseen.

Aioin jakaa teille porrastreenin, mutta se jääköön toiseen kertaan. Ehkäpä nyt sitten kun homma saadaan skulaamaan, olen entistäkin inspiroituneempi. 😀

Mukavaa maanantaita! Ja jos siellä on joku WordPress-nero joka tietää ratkaisun tähän niin kertokaa ihmeessä!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

 

Linkkaa blogisi!

Edellisestä linkkaa blogisi -postauksesta on vierähtänyt jo tovi, yli puolisen vuotta! Ajattelin taas pitkästä aikaa tehdä tällaisen, sillä näin minä ja blogini lukijat pääsemme tutustumaan uusiin mahtaviin blogeihin ja linkkaajat saavat lisää kävijöitä.

link your blog, linkkaa blogisi, blogi, bloggaaminen Linkkaa siis blogisi kommenttiboksiin ja kerro hieman taustaa! Teen tämän samalla metodilla kuin viimeksi; mikäli blogeja linkkaillaan enemmän kuin muutama kappale, esittelen osan niistä erillisessä postauksessa. 😉 Blogeja voi linkkailla tämän viikon ajan. Teen sitten esittelypostauksen ensi viikolla!

Antakaa palaa. 🙂

Seuraa: Facebook, Instagram & Youtube

Muita blogeihin & bloggaamiseen liittyviä postauksia (olipas niitä paljon!):

Blogilla ei saa tienata

Mitä blogeja itse luen tällä hetkellä?

Mitä järkeä on kirjoittaa blogia?

Mistä kirjoittaa blogiin?

Bloggaaminen englanniksi

Link your blog-suosikit x3!

Blogien käytetyimmät lausahdukset

Mitä lukijat haluaa; arkea vai juhlaa?

Blogin suosituimmat postaukset

Blogin tulevaisuus?

Blogin kuvat

Bloggaamisen apuvälineet

Blogi muuttaa!

Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat

Suosituimmat postaukset 2016

Vuodessa ammattibloggaajaksi?

Mitä bloggaaminen on opettanut?

Tämän hetken ajatuksia bloggaamisesta

Blogivinkit x7

Vuosi bloggaajana

Kukaan ei halua lukea bloggaajan ongelmista