ARGH!

Moikka moi!

Tällä kertaa postaus ilman kuvia, koska sivustoni tilakiintiö on kuulemma täynnä. 😀 Hassua, koska täällä on bloggaajia, jotka ovat vuosia kirjoittaneet ja varmasti enemmän kuvia lisänneet kuin minä. 😉 Itse en osaa asialle tehdä mitään, joten pitänee odotella huomiseen.

Aioin jakaa teille porrastreenin, mutta se jääköön toiseen kertaan. Ehkäpä nyt sitten kun homma saadaan skulaamaan, olen entistäkin inspiroituneempi. 😀

Mukavaa maanantaita! Ja jos siellä on joku WordPress-nero joka tietää ratkaisun tähän niin kertokaa ihmeessä!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

 

Linkkaa blogisi!

Edellisestä linkkaa blogisi -postauksesta on vierähtänyt jo tovi, yli puolisen vuotta! Ajattelin taas pitkästä aikaa tehdä tällaisen, sillä näin minä ja blogini lukijat pääsemme tutustumaan uusiin mahtaviin blogeihin ja linkkaajat saavat lisää kävijöitä.

link your blog, linkkaa blogisi, blogi, bloggaaminen Linkkaa siis blogisi kommenttiboksiin ja kerro hieman taustaa! Teen tämän samalla metodilla kuin viimeksi; mikäli blogeja linkkaillaan enemmän kuin muutama kappale, esittelen osan niistä erillisessä postauksessa. 😉 Blogeja voi linkkailla tämän viikon ajan. Teen sitten esittelypostauksen ensi viikolla!

Antakaa palaa. 🙂

Seuraa: Facebook, Instagram & Youtube

Muita blogeihin & bloggaamiseen liittyviä postauksia (olipas niitä paljon!):

Blogilla ei saa tienata

Mitä blogeja itse luen tällä hetkellä?

Mitä järkeä on kirjoittaa blogia?

Mistä kirjoittaa blogiin?

Bloggaaminen englanniksi

Link your blog-suosikit x3!

Blogien käytetyimmät lausahdukset

Mitä lukijat haluaa; arkea vai juhlaa?

Blogin suosituimmat postaukset

Blogin tulevaisuus?

Blogin kuvat

Bloggaamisen apuvälineet

Blogi muuttaa!

Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat

Suosituimmat postaukset 2016

Vuodessa ammattibloggaajaksi?

Mitä bloggaaminen on opettanut?

Tämän hetken ajatuksia bloggaamisesta

Blogivinkit x7

Vuosi bloggaajana

Kukaan ei halua lukea bloggaajan ongelmista

 

Vuosi bloggaajana

Vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen postaukseni. Pitkän jahkailun jälkeen sain vihdoin kirjoitettua tekstin, jonka myös julkaisin. Wuhuu! Se tuntui hirveän jännittävältä, enkä uskaltanut siihen edes kuvaa laittaa. 😉 Nyt tuosta on kulunut jo sen verran aikaa että sitä ihan ihmettelee mikä siinä jännitti niin paljon. Mitä kaikkea omaan blogivuoteen mahtunut?

Sanotaanko näin että ensimmäisestä postauksesta lähtien olen tykännyt tästä ihan super paljon. Tuntui mahtavalta huomata että joku lukee minun kirjoittamaa tekstiä, ehkä jopa painaa sydäntä tai kommentoi. Alussa en uskaltanut tuoda teksteissäni niin vahvasti mielipiteitäni esille, sillä pelkäsin ilkeää kommentointia jota paskamyrskyksikin voidaan kutsua. 😀 Nykyään tuon mielipiteitäni rohkeammin esille, mutta en tahallani provosoi. Pyrin myös pitämään tekstit sellaisena ettei kukaan niistä loukkaantuisi, mutta niin että niissä silti on ääneni kuuluvissa.

Olen säästynyt typeriltä kommenteilta oikeastaan yllättävän hyvin (nyt niitä tietysti alkaa satamaan kun sanoin näin). Lilyssä kaikki kommentit tulivat heti näkyviin, niitä ei voinut siis moderoida samanlailla kuin täällä Fitfashionissa. Mielestäni on hyvä että bloggaaja voi päättää mitkä kommentit julkaisee, koska on kurjaa jos joku pääsee spämmäämään kommenttiboksin täyteen kuraa. Asiallista kritiikkiä ja eriäviä mielipiteitä kannattaakin ottaa vastaan, mutta mitään tahallista ilkeilyä ei tarvitse mielestäni sietää.

bloggaaminen, blogi, lily, fitfashion Täytyy myöntää että tämän vuoden aikana olen potenut jos jonkinmoista blogikriisiä; onko tämä liian sillisalaattia? Pitäisikö kirjoittaa vain tietyistä aiheista? Onko blogillani punainen lanka? Tajuaako kukaan mun hölmöä huumoria? Äh, ehkä poistan huumorin niin olen vakavasti otettavampi? Onko järkeä ottaa asukuvia, onko ne ihan last season? Sitä paitsi mulla on aika usein sama takkikin kuvissa.

Onneksi näistäkin on päästy yli. Ylianalysointi on varmaan turhaa tässäkin asiassa. Haluan että blogini on minun näköiseni. Haluan herättää ajatuksia, välillä avautua täällä, antaa vinkkejä ja tuoda inspiraatiota. Haluan että tämä on hyväntuulinen hyvinvointi- ja lifestyleblogi, jossa silti välillä kerrotaan myös niistä paskoista ja ärsyttävistä asioista rehellisesti. Blogin aiheet varmasti elävät ja muuttuvat oman elämäni mukana – niin se varmaan tuppaa usein menemään.

Blogattuani jonkin aikaa, halusin alkaa panostamaan tähän vieläkin enemmän. Uskalsin jopa haaveilla että sitä joskus kirjoittaisi työkseen. Yksi hyvä askel oli Fitfashionille siirtyminen ja olen hurjasti tykännyt olla täällä! Nyt pyrin kehittämään blogiani paremmaksi. Vuosi on toisaalta aika lyhyt aika, joten tässä ehtii kyllä vielä tapahtumaan vaikka mitä.

En oikeastaan osaa edes kuvailla mikä tässä on mielestäni niin kivaa. Oikeastaan melkein kaikki; on ihanaa kun voi ilmaista itseään täällä blogissa ja joku voi samaistua siihen. On ihanaa kun joku voi saada apua tekstistäni tai tulla siitä hyvälle tuulelle. On ihanaa että voin herättää ajatuksia teksteilläni ja tuoda uutta näkökulmaa. Olen myös tosi innostunut sosiaalisen median markkinoinnista ja tämä antaa perspektiiviä siihenkin. Plus siihen tietysti vielä valokuvaaminen, uudet kaverit joita olen saanut bloggaamisen myötä ja muut blogikollegat. Olette mahtavia! Ja tietysti te, lukijat. On huippua että teitä on tullut paljon lisää ja että toisinaan ilmoitatte itsestänne myös kommentilla. Ei haittaisi vaikka kommentoisitte useamminkin. 😀 Ilman teitä tämä olisi aika mälsää; ei sitä jaksaisi kirjoittaakaan tähän tahtiin jos ette olisi siellä lukemassa.

Olisi kiva kuulla sun blogin tarina? 🙂 Toiveet ja kehitysehdotukset ovat myös erittäin tervetulleita!

Facebook & Instagram

Lue myös:

Mitä bloggaaminen on opettanut?

Vuodessa ammattibloggaajaksi?

Miten postaukset syntyvät ja kauan blogi vie aikaa?

Blogien käytetyimmät lausahdukset