Netflix-tärpit x4

Viime aikoina on tullut katsottua paljon uusia sarjoja. Ajattelin jakaa tänään omat Netflix-tärpit. 🙂

1. Client list

Kyseinen sarja kertoo kahden lapsen äidistä, jonka mies jättää hänet yhtäkkiä. Rahapulan takia hän ajautuu töihin kauneushoitolaan, jossa tehdään laittomuuksia. Kyseiseen sarjaan liittyen on joskus tullut aikoinaan myös elokuva. Tämä sarja oli mielestäni sopivan leppoisaa hömppää, jota katsoessa aivot oli helppo heittää narikkaan. Kyseinen sarja ei kuitenkaan ole juonellisesti mikään mestariteos. Suurena miinuksena se, että sarjan tekeminen lopetettiin 2. kauteen. Suosittelen kuitenkin lämpimästi, jos haluaa vain rentoutua ja nauttia hömpästä.

2. Gypsy

Sarjan päähenkilö on keski-ikäinen terapeutti, joka elää miehensä ja tyttärensä kanssa tavallista keskiluokkaista arkea. Tai niin luulisi – pikkuhiljaa päähenkilö alkaa rikkomaan ammattinsa rajoja aloittaessaan ihmissuhteita potilaittensa elämissä olevien ihmisten kanssa. Kyseinen sarja on kategorialtaan psykologinen trilleri – mikä ei mielestäni oikeastaan pidä paikkansa. Parempi kuvaus on ihmissuhdedraama. Sopii siis henkilöille, joita kiinnostaa ihmissuhteiden koukerot.

Netflix-tärpit, Netflix, Netflix-suosikit, Netflix-suositukset, sarjasuositukset, sarjasuosikit, Gypsy, You Me Her, Sense 8, Client list

3. Sense 8

Tätä sarjaa en ole katsonut montaa jaksoa, enkä ole ihan vielä satavarmasti kärryillä juonesta. Sen ainakin tiedän, että sarja on mielenkiintoinen ja palaset varmasti loksahtelevat kohdalle myöhemmin. Matrixin tekijät ovat ohjanneet kyseisen sarjan. Tiivistetysti homman idea; eri puolilta maailmaa oleva toisilleen tuntematon kahdeksikko pystyy jakamaan toisilleen tunteita ja ajatuksiaan telepaattisesti.

4. You Me Her

Keskiössä aviopari, joka haluaa piristää nuupahtunutta seksielämäänsä. Kuvioihin astuu Escort-seuralainen, jonka kanssa he päätyvät suhteeseen. Kyseessä on romanttinen draamakomedia, jonka teemana polyamoria ja ihmissuhteiden monimuotoisuus. En ole katsonut sarjaa loppuun, mutta kyseessä on luultavasti ensimmäinen romanttinen draamakomedia-sarja, jota jaksan katsoa – luultavastikin uudemman näkökulman ansiosta.

Mitkä on sun tämän hetken Netflix-tärpit? Kivaa viikonloppua!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Elämäni paras päätös x 10Vihkisormukseen tuli reikä!Tärkein omaisuus on aika5 x SMOOTHIE OHJEKuumottavimmat leffat x3Netflix suosikit vol. 2Netflix suositus x5Pari munkkia päivässä pitää nälän loitollaHanuria ja kuvaussessioita