Epäonnistuneet valokuvat x11!

Aina ei voi onnistua..tämä pätee myös valokuvaukseen. Joskus otokset ovat aivan kammottavia, vaikka usein niille tulee samalla myös naurettua. Tänään pistän siis epäonnistuneet kuvat jakoon – niitä kun on otoksista usein ainakin puolet. 😉

Olen pari kertaa aikaisemminkin julkaissut blogissa kuvia, jotka olisi ehkä kannattanut jättää arkistojen uumeniin. Itseni mielestä vastaavia postauksia on hauska nähdä, joten päätin tehdä tällaisen jälleen kerran – tässä siis epäonnistuneet kuvat x 20. Edelliset postaukset pääset katsomaan tästä ja tästä!

Ensin vuorossa epäonnistuneita asukuvia

Epäonnistuneet kuvat
Omituinen asento + ilme. 😀
Epäonnistuneet kuvat
Vähän liikettä, niin hyvä tulee.
Epäonnistuneet kuvat
”Jee nyt voi riisua takin.”
Epäonnistuneet kuvat
Hmm, miten olis tää ilme?
Epäonnistuneet kuvat
Tai tämä?
Epäonnistuneet kuvat
Aina välillä tulee vastaan näitä seinän räpläys kuvia. 😀
Epäonnistuneet kuvat
Pieni jumppatauko
Epäonnistuneet kuvat
En muista mitä tässä tapahtuu? Näytän jotenkin merisairaalta.
Epäonnistuneet kuvat
?
Epäonnistuneet kuvat
Paniikissa tehty hiusten heilautus!
Epäonnistuneet kuvat
”Hehhee”-ilme

Seuraavaksi vuorossa polttarikuvia, jotka olisi voinut jättää arkistojen uumeniin

Epäonnistuneet kuvat
Tässä on varmaan tuuleteltu Peto on irti-biisille tai vastaavalle.
Epäonnistuneet kuvat
Mitäpä olisi polttarit ilman leuanveto-kilpailua?
Epäonnistuneet kuvat
Keskittynyt ilme 😀
Epäonnistuneet kuvat
Olin juuri saanut skumppatarjoilut – miksiköhän näytän noin surulliselta?
Epäonnistuneet kuvat
Kuva on otettu juuri kun kaverini olivat tulleet hakemaan minua polttareiden viettoon – ei siis aamuyöstä.

Sellaiset epäonnistuneet kuvat tällä kertaa. Näitä olisi löytynyt vielä rutkasti lisää, mutta jätetään jotain ensi kertaan. 😉

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Mitä tapahtui polttareissa – strippari vai ei? Polttareiden jälkeiset mätöt – ruokapäiväkirja Olen käynyt terapiassa – paljastuksia x6 Kuinka usein äiti saa bilettää? Asiat joissa olen superhuono x6 Keskeytin koulun – tuleeko minusta lusmu? Elämäni paras päätös x 10 Elämäni huonoimmat päätökset x 10 Kuuluuko stripparit polttareihin?

5 syytä käydä pussikaljalla

Vähän kevyempää sisältöä viikonlopun kunniaksi! Viime viikolla tuli pitkästä aikaa käytyä pussikaljalla. Tai siiderillä oikeastaan. Tätä ei olekaan tullut vuosiin harrastettua. Tuli ihan teinivuodet mieleen; kävely keskustaan kaveria vastaan auringonpaisteessa, hyvän musiikin kuunteleminen, ihanasta illasta nautiskellen. Ainoa asia, mikä oli muuttunut teinivuosista oli pätkivän Insta storiesin kanssa pelleily (sitä ei teinivuosina ollut olemassa nääs).

Yritin ties kuinka monta kertaa horista kävellessäni keskustaan ja julkaista videon, mutta aina se jostain syystä jumittui ladatessa. Tyydyin sitten sihauttamaan siiderin auki ja maistoin pitkästä aikaa. Tulipahan silloin viimeistään todettua, että kyllä minäkin taidan nykyään kääntyä kuivien siidereiden puoleen ja antaa makeiden light -juomien pysyä teinivuosien muistoissa.

pussikaljalla En ole ikinä ollut terassi-ihminen ja jos täytyy valita niin mieluummin istun pussikaljalla. Terasseille on kallista, jonot ovat usein pitkiä jne. Puistossa voi toki hengailla ilmankin alkoholia, se onkin itselleni huomattavasti tutumpi tapa!

Pysytään kuitenkin tämän postauksen aiheessa eli: 5 syytä, miksi sinun tulisi valita pussikaljoittelu terassien sijaan. Huom; kirjoitettu ei niin vakavalla mielellä. 😉

1. Pääset kuulemaan parhaat tarinat

Jostain kumman syystä, pussikaljoittelusta tulee teinivuodet mieleen. Keskustelu ajautuu siis kuin huomaamatta teinivuosien hauskimpiin tarinoihin. Seurauksena siis erittäin mehevät keskustelut ja naurun remakat.

2. Hyväntekeväisyys

Usein puistossa istuskellessa huomaat ihmisten parveilevan jätesäkkien kanssa tyhjiä tölkkejä tai pulloja metsästäen. Pussikaljalla sinulla on siis tilaisuus ojentaa auttava kätösesi (tai tyhjä pullo/tölkki) ja sponsoroida hieman keräilijän harrastusta. Puistotkin pysyvät siistimpinä.

3. Uudet jännittävät kokemukset

Jossain vaiheessa iltaa sinulle ja seuralaisellesi/seuralaisille tulee pähkinä purtavaksi; missä vessa? Vessan metsästysreissu voi olla jännittävämpi kuin voit kuvitella! Jos etsiydyt toverisi kanssa luonnon helmaan tarpeillenne, voitte yhdessä jännittää tuleeko poliisi sakottamaan tai löytyykö puskassa kuseskelunne pian Youtubesta. Mikäli päädytte menemään puistossa sijaitsevaan käymälään, lupaan että jännitystä riittää siinäkin; aukeaako ovi juuri väärällä hetkellä ja pääsettekö ulos ollenkaan.

4. Rahan säästäminen

Tämä lienee itsestäänselvää. Juoma baarissa maksaa helposti yli 7 € ellei enemmänkin. Parempi siis käydä Alepassa ja säästää sievoinen summa.

5. Uudet tuttavuudet

Kuinka usein joku tulee juttelemaan terassilla? En osaa sanoa – en muista koska olisin terassilla viimeksi käynyt! Sen voin kuitenkin kertoa, että kun ihmiset kokoontuvat yhteen (puistoon) nauttimaan pari huurteista, keskustelu on helpompaa aloittaa. Itsekin tein illan aikana lähempää tuttavuutta uusien ihmisten kanssa ”Hei, olisko sulla pullon avaajaa?”, Better than nothing! Terassilla tätä huikeaa keskustelua ei tulisi – henkilökunta kun avaa pullot valmiiksi.

Keksitkö lisää hyviä syitä? Hauskaa viikonloppua!

Mainittakoon tähän loppuun, etten kannusta alkoholin käyttöön ja hauskoja iltoja voi viettää (itsestäänselvyys) ilmankin. Jos kuitenkin menet parille, ehkä tämän postauksen innoittamana otat suunnan kohti puistoa terassien sijaan. 😀

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Baarissa on tylsää

Saako äiti olla kännissä?

Tänään nollataan!

Google kääntäjän parhaat!

Mietin kehtaako tätä julkaista, mutta menköön! Ei kai joka postauksen tarvitse olla täyttä asiaa tai syvällistä pohdintaa? 😉 Jokin aika sitten käänsin blogipostaukseni vielä englanniksi. Nykyään en sitä enää tee. Syynä ei ole eräs kettuileva kommentti englanninkielen taidoistani, vaikka niin voisi ehkä kuvitella. Syy on niinkin yksinkertainen kuin aika – hyöty on minimaalinen, mutta aikaa menee paljon. Olen siis ainakin toistaiseksi päättänyt keskittyä teihin suomenkielisiin lukijoihin. Silloin kun vielä käänsin tekstejäni, saatoin käyttää jonkun ilmaisun kääntämiseen avuksi Google translatea. Vaikka olin kuullut jo etukäteen sen olevan virhe, en uskonut (sillä toisinaan se onnistui tekemään ihan järkevän oloisia lauseita). En tietystikään koko käännöksiäni näihin perustanut (luojan kiitos), mutta jotain mallia tuli joskus otettua. Vaikka kovin hyödyllistä apua kääntämiseen Google kääntäjä ei minulle tarjonnutkaan, olen monesti nauranut lukiessani niitä. Tässä siis Google kääntäjän parhaat:

Google kääntäjä

Google kääntäjä Google kääntäjä

Google kääntäjä

Suorituskeskeinen – Key performance

En jaksaisi kahden vaippaikäisen lapsen kanssa – I’m feeling like with two diaper -aged children

Syksyssä on myös monia hyviä puolia – Is the fall of the virtues

Kävin treenaamassa – I went to work out in mass

Teen ostoksia harkiten – Coffee shop with care

Matkailu on in – Is traveling in the

Matkustelu on muodissa – Traveling is in vogue

En ota meikkaamista vakavasti – I do not take seriously the lips

Hienoa, toinen tupsu on irronnut – Great, another tassel is disconnected

Ei kai sentään – I guess after all

 Saaran postauksen innoittamana annoin kääntäjän myös kertoa, kuka olen:

Olen Taru – I am the lord

Nimeni on Taru – My name is a tale

Minä olen Taru – I am the fable

Onko Google kääntäjä antanut sinulle aihetta nauruun? 😀

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

9 outoa faktaa minusta

Sekavia ajatuksia x15

Mitä olen oppinut parisuhteista x12