Kesän bucket list x25!

Olen tavallaan aina ollut kaikkia kesän bucket list -juttuja vastaan. Mielestäni siitä tulee helposti stressi, jos kaikkia haluttuja juttuja ei ehdi tai pystykään tekemään. Toisaalta, ei sitä tarvitse niin vakavasti ottaa ja yleensä listaaminen palauttaa aika hyvin mieleen niitä juttuja, joita kesällä olisi kiva ehtiä tekemään. Joten pidemmittä puheitta tässä mun tämän kesän bucket list!

 kesän bucket listUida järvessä lapsen kanssa

Käydä uimastadikalla

Ostaa mansikoita ja herneitä torilta

Käydä ainakin yhdillä festareilla

Käydä pelaamassa Manhattania ja muita pallopelejä

Mennä seikkailupuistoon

Matkustaa johonkin toiseen Suomen kaupunkiin

Käydä huvipuistossa (jossain muualla kuin Lintsillä!)  kesän bucket list  kesän bucket list  Ehkä käydä parjaamallani terdellä 😉

Viettää pitkiä kuvauspäiviä kavereiden kanssa

Tehdä pitkiä pyöränlenkkejä miehen ja lapsen kanssa (turvaistuin pitää vielä kiinnittää!)

Käydä kylässä vanhemmillani

Nähdä enemmän perhettä muutenkin

Mennä Kumpulan maauimalaan

Ehkä jopa bilettää muutaman kerran?

 kesän bucket list

 kesän bucket listPyöriä miehen ja kavereiden kanssa vain luonnossa ja metsissä. 😀

Treenata ulkona kaveriporukalla

Tehdä päiväretkiä jonnekin lapselle mieluisiin paikkoihin, kenties Korkeasaareen?

Grillata!

Syödä ulkona

Haahuilla kaupungilla päämäärättömästi

Uudistaa vaatekaappia

Käydä mökillä

Bloggailla 😉

Sellaisia tuli mieleen! Pitääkin sitten palata kertomaan, mitkä näistä toteutuivat!

Millainen on sun kesän bucket list? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Järjetön kesästressi!

Kesä on ehdottomasti hehkutetuin vuoden aika. Kesään liittyy varmasti eniten odotuksia verrattuna muihin vuodenaikoihin. Pisin loma ajoittuu yleensä kesäkuukausille ja kesästä lomineen halutaan ottaa kaikki irti. Lopputuloksena voi myös olla kesästressi.

Kesästressi saattaa iskeä kun tuntuu etteivät viikonloput ja lomapäivät riitä kaikkiin houkutteleviin aktiviteetteihin. Jotkut aktiviteeteista saattavat tuntua jopa velvollisuuksilta ja sisimmässään ei edes huvittaisi- tai jaksaisi mennä. Stressi voi iskeä myös silloin kun sanoo kyllä, vaikka haluaisi huutaa EI JAKSA JA EI PYSTY!

Kesästressi, Miten selvitä kesästressistä? Miten eroon kesästressistä? Lomastressi

Kesästressi, Miten selvitä kesästressistä? Miten eroon kesästressistä? Lomastressi

Kesällä moni haluaa ehtiä kiertämään mahdollisimman monet festarit, käydä pari kertaa ulkomailla, mökkeillä yms. Lomalainen voikin yhtäkkiä huomata, että aikataulut ovat aika tiukat. Ei viitsi istua kotona tai edes omalla pihalla kun pitää nauttia kesästä ja juhlia varastoon koko vuoden edestä. Talvella voi sitten möllötellä kotona. Palaako lomalta monta kokemusta rikkaampi kesästä nauttinut henkilö vai paikasta toiseen juossut entistä enemmän loman tarpeessa oleva ihmispolo?

Kesällä järjestetään monenlaista kivaa tapahtumaa, joissa olisi varmasti kiva olla mukana, mutta muistetaan ettei kesä ole ainoa vuodenaika jolloin voi nähdä ja kokea asioita. Olisi jopa suotavaa että otettaisiin ilo irti myös keväästä, syksystä ja talvesta (muutakin kuin joulun verran). Elämä on tässä ja nyt, ei pelkästään kesäkuukaudet.

Kesästressi, Miten selvitä kesästressistä? Miten eroon kesästressistä? Lomastressi

Kesästressi, Miten selvitä kesästressistä? Miten eroon kesästressistä? Lomastressi

Voihan tietty olla, että olen ainoa jota alkaa hengästyttämään tahti, jossa jokaiselle päivälle tulisi olla buukattuna monta tapahtumaa ja menoa. Ehkä aurinko ja kesä tuovat osalle niin paljon energiaa ettei edes tarvitse nukkua. Mutta jos olet yksilö, joka kaipaa kiireettömyyttä ja vapautta tehdä asiat välillä omaan tahtiin, ota sitä aikaa itsellesi jos vain pystyt! Ilon irti ottaminen ei tarkoita kaikille samaa asiaa. Toisille se tarkoittaa kaikkien festareiden kiertämistä ja valvottuja öitä, toinen haluaa mökille viikoksi ja sulkee kaikki elektroniset laitteet.

Onko kesästressi sinulle tuttu riesa?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Valintakoe uudistus – hyvä vai huono? Onko ikä esteenä unelmien toteuttamiselle? Rajoitatko turhaan elämääsi? Parasta kesässä x 11 Huomionkipeys on huono juttu! Pakko päästä kesäkuntoonMeikki ilman ripsiväriä #kevätpiristys Onko unelmatyön tavoittelu epärealistista?

Yliarvostetut kesäaktiviteetit x 8

Olen välillä huomannut, että on olemassa ajanviettotapoja joista kaikki tuntuvat tykkäävän. Samat kesäaktiviteetit toistuvat todella monen lomalaisen suunnitelmissa. Monissa näissä on kuitenkin myös kääntöpuolensa ja ajattelin tänään pureutua niihin!

1. Auringonotto

Auringonotto saattaa olla myös kuolettavan tylsää (ainakin minun mielestäni) ja siitä tulee huono olo. Jo kahden tunnin auringossa makaamisen jälkeen tuntuu kuin olisi jäänyt junan alle. Loppupäivän onkin sitten ihan poikki vaikka on pelkästään maannut. Rusketusta on ainakin omalla kohdallani turha kaipailla, vaaleanpunainen iho on sen sijaan taattu.

Kesäaktiviteetit

2. Brunssilla käyminen

Erittäin kallista ja kahden tunnin ahtamisen jälkeen on yleensä jo lähdettävä. Turvotuksen laskeutuminen saattaa viedä päiviä.

Kesäaktiviteetit

3. Valokarnevaali

Mitä siellä edes tehdään?

Kesäaktiviteetit

4. Yhdelle meneminen

”Yksi” ei jää koskaan yhteen ja lopputuloksena on kallis känni. Viiden drinkin jälkeen mietit, mikset vain rehellisesti mennyt pussikaljalle.

Kesäaktiviteetit

5. Jääkiekon katsominen

Olen varmaan yksin mielipiteeni kanssa, mutta tämä on mielestäni ehkä tylsintä.

Kesäaktiviteetit

6. Piknikki kaivarissa Vappupäivänä

Hirveä ruuhka. Vessaan joutuu jonottamaan vähintään tunnin. Kännyköissä ei ole kenttää jengin määrän takia, joten ei kannata eksyä porukasta. Jos niitä tasureita haluaa nauttia sen voi tehdä myös helpommalla tavalla.

Kesäaktiviteetit

7. Kaveriporukalla shoppailu

Lempiharrastukseni ala- ja yläasteella kunnes tajusin, että shoppailukierros on tuhat kertaa vaivattomampaa yksin tai kahdestaan kaverin kanssa. Porukassa joutuu odottelemaan pukukopissa viipyvää kaveria ja kiertämään myös kauppoja, joita ei haluaisi. Jossain vaiheessa tiet kuitenkin hajaantuvat kun kaikki ovat jo kypsiä hommaan. Lisäksi joudut vastaamaan tuhanteen näytänkö mä läskiltä-kysymykseen.

Kesäaktiviteetit

8. Tinderin selailu kaveriporukassa

Seurustelevalle ihmiselle ei mitään mielenkiintoisinta puuhaa. Kännyköihin keskittynyt ajanviete ei muutenkaan ole kavereiden tapaamisen kohokohta.

Kesäaktiviteetit

Huom. tässä tekstissä käsiteltiin vain huonot puolet! 😉

Keksittekö lisää? 😀 Mitkä ovat omasta mielestäsi tylsimmät kesäaktiviteetit?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

  Kesy juhannus Helsingissä   Hyvän aamun resepti   Aikuisten kaverikirja ♡ Vuosi bloggaajana ♡ Liikuntapäiväkirja; kohtuudella hyvä tulee ♡ Ihmisten välinpitämättömyys Mitä opin synnytyksestä x9 ♡ Sunnuntain fiiliksiä & päivän ajatus ♡ Epäsuositut mielipiteet vol. 3