Viime viikon ajatuksia x7

Ajattelin tänään kertoilla vähän viime viikon ajatuksia. 🙂 Pupulandian Jenni onkin tehnyt vastaavia postauksia.

Viikon ajatuksia, Oma elämä, ajatuksia, Joulu, Uusivuosi, Työelämä, Affirmatio, Volyymiripset, Beauty Anniina

Viime viikon ajatuksia

♥Häämatkan varaaminen on ollut mietinnässä viime aikoina; mikä olisi hyvä kohde? Ajankohta on luultavasti keväällä, sillä olisi kiva että kohdemaassa olisi suht hyvät kelit. Olisimme luultavasti maksimissaan 3 yötä reissussa, koska lapsesta ei viitsi sen pidempään olla erossa. Onneksi hän viihtyy isovanhemmillaan hyvin ja he näkevät lastamme viikoittain. Tällä hetkellä Tanska on vahvin ehdokas – ehkä siksikin, että sinne lentää nopeasti. Jäisi sitten paremmin aikaa lomailuunkin.

♥En tajua, miten ennen raskautta heräsin puoli 5 aamulla salille! Olen yrittänyt ottaa aamutreenin taas käyttöön ja laittaa herätyksen klo 6:00, mutta tällä hetkellä herään yleensä 7:30. Sitten kun syö aamupalan ja käy salilla, pääsee aloittamaan hommat 9:30 ja se on liian myöhään. Ärgh, ärsyttää miten on muka niin vaikea nousta kellon soidessa! Kai se on ihan normaalia tähän aikaan vuodesta…

♥Joululahjat. En ole ostanut yhtäkään – enkä luultavasti ostakaan. En tykkää ostaa jotain vain siksi, että on joulu tai synttärit. Mieluummin ostan lahjan silloin kun tulee jotakin osuvaa mieleen. Pidimme miehen kanssa jo viime vuonna lahjattoman joulun – emme siis ostaneet lahjoja toisillemme. Lapselle ostamme ehkä yhden lahjan. Hän kyllä saa varmasti lahjoja mielin määrin isovanhemmiltaankin.

♥Tajusin tuossa juuri, että hetkinen – jouluhan on jo tällä viikolla. 😀 Olen karttanut kaikkea jouluhössötystä, niin on mennyt tuollainen ihan ohi. Ei kyllä haittaa yhtään.

♥Olen innostunut jo uudestavuodesta. Ärsyttävänä bloggaajana kerron, että näillä näkymin on myös kivoja työjuttuja tulossa. Vaikka periaatteessa vain vuosi vaihtuu, on uusivuosi ollut itselleni kuitenkin jo pitkään ns. uusi alku.

♥C-kaarevuutta olevat volyymiripset ovat omaan makuuni! Moni tykkää ottaa D-kaarevuudella, joka on vielä kaarevampi. Itselleni sopii mielestä parhaiten C-kaarevuus. Lopputulos on luonnollisempi ja ripset näyttävät pidemmiltä. Kiitos taas Anniinalle ihanista ripsistä.♥ Anniinalle pääset varaamaan ajan täältä.

♥Kirjoittelin toissa viikolla affirmaatiosta ja huonojen hetkien jälkeen, alan pikkuhiljaa uskomaan että ehkä siinä on pointtia. Nyt vain rento asento ja omia unelmia visualisoimaan. 😉 Olen nyt tehnyt tätä n. viikon ajan päivittäin vähän aikaa (5-15 min). Välillä mieltä on vaikea tyhjentää, mutta pikkuhiljaa se luonnistuu paremmin. Kuulostaa varmaan vähän foliohatulta, mutta ei se mitään. 😀

Miten sun viime viikko meni? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

15 kysymystä, joiden avulla löydät oman juttusiDiipadaapa-postaukset on parhaita?Miten otan asukuvat?Voi vitt* äitiOletko sinäkin kiusaaja?Liian arkinen gaala asu?!Mikä blogeissa ärsyttää x58x miksi hemmetissä?!Toinen lapsi vai ei?