Onnellinen

*Sisältää mainoslinkkejä

Culottes housutHyvää perjantaita!

Tällä viikolla on kyllä säät suosineet. Peukut ja varpaat ristiin, ettei nämä kelit tästä ainakaan kylmenisi! Tänään on tiedossa kiva päivä; minulla on nimittäin etäpäivä koulusta – olen halunnut pyhittää perjantait aina töille. Nyt kun mies on tämän kuun hoitovapaalla, olemme kaikki yhdessä. Minä keskityn tietysti enemmän tässä päivällä omiin hommiini, mutta kuitenkin.

Voi tietty olla että jossain vaiheessa pitää mennä tuonne makkariin jatkamaan, kun välillä pikkuinen haluaa koko ajan tulla syliin katsomaan mitä teen koneella. Sitten hän osoittelee läppäriä ja huutaa riemuissaan Äiti! Äiti sieeellä!, vaikka ruudulla näkyisi kenen tahansa naama tai ei naamaa ollenkaan. 😀 Työpisteeni on tässä olohuoneessa, mutta meillä on makkarissa miehen musapiste, jossa voisin myös tehdä hommia. Nyt mies meni tosin lapsen kanssa pihalle leikkimään, niin olen tässä olohuoneessa tekemässä.

Myöhemmin tänään menen kaverin kanssa ulos vetämään jonkun treenin. Suunnitelmissa on joku kovatehoinen hiit, mikä kuulostaa ihan järkevältä idealta, koska yksin usein luistan näistä kovasykkeisemmistä treeneistä. Seurassa tulee jostain syystä tehtyä aina tunnollisemmin.

Culottes housutCulottes housut Culottes housut

Culottes housut

Culottes housutViime viikolla kuvailimme miehen kanssa ulkona. Nämä kuvissa näkyvät housut ovat niin mukavat! Ovat ehkä hiukan Culottes -malliset, mutta pitkillä lahkeilla. Nämä pöksyt olenkin ostanut kirpparilta. Tuo farkkutakki on Monkista ja neule on ulkomailta, en kyllä muista mistä! Kengät ovat H&M:stä, ne ovatkin nykyään joka kuvassa. 😀

Olen viime aikoina tykästynyt löysempiin vaatteisiin; ne tuntuvat oman tyylisiltä enemmän kuin superkireät vaatteet. Tekisikin mieli ostaa sellaiset lyhyt lahkeisemmat Culottes -housut*. Nykyään tehdään niin hienoja löysänmallisia vaatteita, että niistä on helppo tykätä. Ennen jos halusit löysän paidan, jouduit vain ottamaan liian suuren koon! Culottes housutKaikki tuntuu menevän aika kivasti tällä hetkellä, vaikka mitään kovin erityistä ei viime aikoina olekaan tapahtunut. Kai se on vain se, että saa päivittäin tehdä kivoja asioita. On tietysti asioita joita muuttaisin jos voisin, mutta koen silti olevani tällä hetkellä onnellinen.

Mistä asioista sinä olet tällä hetkellä onnellinen? Ja mitä mieltä olet Culottes -mallisista housuista tai muuten vain löysistä vaatteista? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Onko luonnonkosmetiikka parempaa?

Kokeile tätä aamupalaherkkua!

Voinko mä käyttää napapaitaa?

My boyfriend ♡

Summer outfitLöysät farkut ovat nykyään katukuvassa kenties jopa tutumpi näky, kuin kireät pillifarkut. Itselläni kesti jonkin aikaa päästä tähän trendiin sisään, mutta nykyään tykkään ihan hulluna! Kaikkien vaatteiden kanssa ne eivät kuitenkaan sovi yhteen, mutta tiettyihin kokonaisuuksiin ne sopivat kuin nyrkki silmään!

 summer outfitTämä kuvissa näkyvä asu oli ylläni viime viikolla. Tähän asuun nämä boyfriend-malliset löysät farkut sopivat mielestäni hyvin! Välillä tuntuu, että tekoturkki on jotenkin liian hieno omaan tyyliini, enkä osaisi pukea sitä esimerkiksi minihameen kanssa. Löysien farkkujen kanssa tyyli on sopivan rento, mutta kuitenkin cool! Lahkeita kun vähän käärii, niin lookki on heti keväisempi.

Tämä asu oli aivan pakko viimeistellä kirkkaanpunaisella huulipunalla, koska se nyt vain on sopii tähän hyvin, samoin kuin noi mun siniset kakkulat. Btw jotenkin mulla on sellainen fiilis, ettei tämä löysät farkut -trendi ole niin miesten mieleen? Johtuuko se siitä että pyllyjen tiirailu vaikeutuu? Oma mies sanoi että nämä farkut ovat hirveät, mutta pääasia että itse tykkää eikös niin? 😉

Takki//Vero Moda, Housut//Monki, Arinkolasit, kengät & paita//H&M, Laukku//Mango

Miltäs tää asu mnäyttää sun silmään? Käytätkö itse löysiä farkkuja? Miehet kommentoikaa myös!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Shoppaile alle 40e!

Violetin & korallin sävyjä

Mun bloginurkkaus

Shoppaile alle 40€!

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenta!

Olen vaateostoksissa aika säästeliäs ja onneksi olenkin tehnyt usein edullisesti hyviä löytöjä! Harvoin maksankaan vaatteesta yli 50€, joskus takeista tai kengistä ehkä. Ostan paljon vaatteitani myös kirppareilta.

Ajattelin jakaa teille Bikbokin* mallistosta vinkkejä edulliseen kevätmuotiin. Kaikki kollaasin tuotteet maksavat siis alle 40€. Aika vähällä rahalla pystyy siis saamaan uutta vaatekaappiinsa, jos vain hieman malttaa tutkia hintoja (eikä ole niin kalliiden merkkien perään.)Bikbok kevätmuoti

  1. Slash top* 4,99 € // 2. Mindy top* 4,99 € // 3. Linda high pants* 19,99 € // 4. Petra pants* 19,99 € // 5. Mermaid sunglasses* 9,99 € // 6. Toppy top* 19,99 € // 7. Pleaty top* 24,99 € // 8. Lara dress* 39,99 € // 9. Anny bucket bag* 24,99 € // 10. Kimmy dress* 19,99 € // 11. Caps, musta* 14,99 € // 12. Chilli top* 19,99 € // 13. Cora top* 19,99 € // 14. Mellie sweater* 19,99 € // 15. Zoe skirt* 34,99 €

Itse tykkään noista kaikista vaatteista todella paljon, mutta jos muutama suosikki pitäisi valita, ne olisivat varmaankin tuo vaaleanpunainen Zoe skirt, siniset Petra pantsit ja tuo musta Cora top! Nuo hame ja housut ovat niin ihanan keveän ja mukavan näköisiä. Tällä hetkellä hempeä vaaleanpunainen näyttää myös ihanan houkuttelevalta ja tuo musta Cora top on vain muuten vaan niin superhieno!

Mikä on näistä sun suosikki ja mistä itse olet tehnyt löytöjä edullisesti?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Violetin & korallin sävyjä

Liian tyttömäistä?

Saako halvalla hyvää?