Summer styles x 12

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenta. 🙂 Tänään mulla ei ole sen kummempia tarinoita kerrottavana, joten nyt vuorossa kuvapainotteinen postaus kuluneen kesän asuista. Nämä ovat täällä bloginkin puolella vilahtaneet, mutta tässä silti pieni kooste osasta. Linkkailkaa omia kesätyylejänne, muoti-inspis on erittäin tervetullutta tännekin!

Olen aiemmin jo kertonut mistä kuvien vaatteet on ostettu, joten en laita niitä nyt tähän postaukseen. Kysy jos mietityttää!

muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspisJos tästä heräsi yhtään muoti-inspis, kannattaa kurkata Junkyardin* tarjoukset. 🙂

Tänään onkin ihan rento lauantai tiedossa. Ajattelimme tehdä tänään jotain vähän erikoisempaa yhdessä. Vielä on auki mitä se voisi olla, mutta eiköhän sekin selviä. Kohta lähdemme lapsen kanssa tuohon ulos puuhailemaan ja käyn sitten salilla kun lapsi menee päikkäreille.

Tästä näyttääkin tulevan lämmin ja aurinkoinen päivä, joten varmaan pitkälti ulkona ollaan. Ihanaa lauantaita sulle! <3

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 

 

Mitä saa 50€ Uffista?

Hei ja ihanaa Juhannusta! Ennen juhannusrientoihin suuntaamista ajattelin vielä tulla kertomaan, mitä saa 50e Uffista!

Kuten olen kertonut, nykyään moni vaatteeni on kirpparilta ja Uffista. Mielestäni kyseisistä paikoista löytää todella ihania vaatteita ja vieläpä hyvään hintaan. Uff on kuitenkin selkeästi kalliimpi kuin kirpparit, eikä siellä voi myöskään tinkiä.

Mitä saa 50e? Mitä saa 50e?Viime viikolla suuntasin siis pitkästä aikaa Uffiin, vieläpä aika nolosta syystä; olin laittanut pitkästä aikaa korkokengät jalkaan ja jonkin ajan päästä kävely niillä tuntui erittäin tuskalliselta. Sain loistoidean; päätin kipaista Uffista hakemassa uudet kengät. Kengät löytyivätkin nopeasti (nuo ylemmässä kuvassa olevat). Hetken päästä tajusin myös olevani uusien kesävaatteiden tarpeessa, joten päätin kiertää koko myymälän läpi; jos sieltä löytyisi jotakin varteenotettavaa.

Ja löytyihän sieltä!

Mitä saa 50e?

Mitä saa 50e?

Mitä saa 50e?Kuvista varmaan tulee hyvin ilmi, että pidän väreistä! Toki joskus pukeudun myös pelkkään mustaan tai harmaaseen, mutta pääosin värit ja kuviot ovat mielestäni erittäin jees!

Näihin ostoksiin minulla meni lähes 50e, jäi varmaan joistakin senteistä kiinni. Vaikka Uff on edullinen, toisinaan myös joistakin kaupoista saattaa parhaiden alennusten aikaan löytää vastaavia yhtä halvalla. Kirpparilla nämä samaiset tuotteet olisi varmasti saanut maksimissaan 20e, mutta siellä voikin tinkiä. Usein ihmiset myös menevät kirpparille myymään sillä mentaliteetilla, että nyt näistä rytkyistä hankkiudutaan eroon! Ainakin itse usein myyn hyviäkin vaatteita alle eurolla, sillä en halua viedä niitä takaisin kotiinkaan.

Vaikka kivoja löytöjä mielestäni teinkin, hiukan jäi hiertämään se etten taaskaan löytänyt yhtään neuletta tai muuta lämmintä pitkähihaista. Aina vaan näitä toppeja ja kevyitä paitoja..mikä siinä onkin, että aina tässä käy näin. Harvoin neuleet tai hupparit ovat mielestäni mitenkään erityisen upeita; yleensä kaikki ovat mielestäni ihan jees vain. No ehkä joku päivä vielä löydän hieman lämmikettäkin vaatekaappiini.

Vastasiko tämä postaus odotuksiasi siitä, mitä saa 50e Uffista? Odotitko enempää vai vähempää?

Mitä saa 50e?Nyt sitten Juhannuksen viettoon! Pitäkäähän hauskaa, älkääkä hukkuko! Yritän ajastaa huomisaamulle postauksen, mutta saas nähdä onnistuuko se tälläkään kertaa. 😉 Mikäli ei, koitan julkaista puhelimella. <3

Mun Juhannuksen viettoa voi seurata tarkemmin mun Instastoorissa <3

Seuraa Facebook & Youtube

Lue myös:

 

4+10 vinkkiä ekologisempaan muotiin!

Rakastatko muotia, mutta tunnet huonoa omaatuntoa shoppailusta? Ekologinen muoti on onneksi yleistyvä ilmiö ja pikkuhiljaa tarjontaa alkaa olemaan enemmän. Ajattelin tässä postauksessa jakaa vinkkejä ekologisempaan muotiin sekä 10 kauppaa tai vaatemerkkiä, josta löydät ekologista muotia! 🙂

ekologinen muoti
Kuvat: Sofinah

Osta vaatteesi kirpputoreilta, Uffista, Facebook-kirppareilta tai muualta käytettyinä

Käytettyjen vaatteiden ostaminen kannattaa. Paremman omantunnon lisäksi vaatehankinnat rasittavat myös kukkaroa vähemmän. Itse olen tehnyt huippulöytöjä kirppareilta ja aion seuraavaksi tutustua paremmin myös Uffin valikoimiin. Monesti kun näen jonkun yllä ihanan vaatteet tai asusteen, se onkin ostettu juurikin kirpparilta tai Uffista. 🙂

Tuunaa vaatteita

Jos vanhat vaatteet tuntuvat tylsiltä, niitä voi onneksi tuunailla itse! Sinun ei tarvitse olla käsityömestari – joskus pelkillä saksilla saa ihmeitä aikaiseksi. Itse olen tuunannut vanhoja t-paitoja uuteen uskoon leikkaamalla esimerkiksi toisen hihan pois, tekemällä hapsuja tai suurentamalla kaula-aukkoa. Lisää tuunausvinkkejä löytyy paljon netistä, esimerkiksi Pinterestistä ja MTV:n lifestyle -osiosta.

Vaatteiden vaihto

Monilla meistä on paljon hyväkuntoisia vaatteita, joita ei vain tule ikinä käytettyä syystä tai toisesta. Kaapissa lojumisen tai roskiin heittämisen sijaan, vaatteita kannattaa vaihdella vaikkapa kavereiden kanssa. Olemme omassa kaveriporukassamme joskus tehneetkin näin. Hyvä tapa päästä vanhoista eroon ja saada uutta tilalle ilman uuden ostamista.

ekologinen muoti
Kuvat: Nosh

Pidä vaatteistasi huolta

Liian usein vaatteet joutuvat käyttökelvottomiksi sen takia, ettei pesuohjeita ole noudatettu tai niistä ei ole muuten pidetty huolta.

Pystytkö yhdistämään uuden vaatteen vanhoihin?

Pyri ostamaan vaatteita, jotka mätsäävät hyvin yhteen vanhojen vaatteidesi kanssa. Mitä useamman asun kanssa saat uuden vaatteesi sopimaan, sitä hyödyllisempi ja monikäyttöisempi ostos on kyseessä. Itselläni on vielä opeteteltavaa tämän asian kanssa; minulla on paljon vaatteita, joita en sitten loppupeleissä olekaan käyttänyt. Suurin syy on juurikin se, etteivät ne sovi yhteen muiden vaatteideni kanssa. Jotenkin minulla ei vielä ole silmää tämän asian suhteen, mutta onneksi tätäkin voi kehittää! Mieti siis aina ennen vaatteen ostamista, minkä kanssa sitä käyttäisit. Jos mieleesi ei tule kuin yksi asu johon uusi vaate sopisi, harkitse vielä sen ostamista.

Ekologiset vaatemerkit ja -kaupat

 Tässä muutama vaatemerkki, liike tai verkkokauppa, joista löydät ekologista muotia:

Month Of Sundays

Samuji

Halla halla

Nudge

Globehope

Sofinah (painottuu eettiseen muotiin)

Nosh

Iluut

Karma

Costo

ekologinen muoti
Kuvat: Karma

Tuleeko sinulle muita vinkkejä mieleen? Onko ekologinen muoti sinulle tärkeä juttu? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

5 bloggaajaa, joiden tyyliä ihailen

Näin onnistut valokuvissa x5!

Party mood playlist!