Aika karvainen muija

Viime viikonloppu tuli vietettyä ihanan Niinan kanssa Blockfesteillä Tampereella. Kokonaisuudessaan onnistunut ja hauska reissu, vaikka perjantaina juhlatunnelma kaikkosikin vähäksi aikaa. Huvittavan vähän tuli keikkoja nähtyä ja valtaosan ajasta olimmekin linnoittautuneena lainaksi saatuun kämppään. 😀 No mitäs tuosta, pääasia että oli hauskaa! Ajattelin tulla jakamaan vielä toisen illan festarilook -kuvia – tällä viikolla varsinaisia asukuvia ei ole blogissa näkynytkään. Illan teemana oli selkeästikin, more is more! Glitteriä – eikä myöskään karvoja tullut säästeltyä!

Festarilook

Festarilook

FestarilookNiinalla oli mukanaan hopeista glitteriä, joten yhteistuumin vietimme molemmat illat sonnustautuneena glittereihin. Itselläni lähti ehkä hieman lapasesta. Toisaalta, niin harvoin sitä tulee glitteriä käytettyä, että menköön vaan. Joka toisella olikin vastaavat glitterit meikissään, se onkin selkeästi tämän kesän ykköstrendi! Ja hyvä niin. Itse olen varsinainen harakka – kimallus ja glitteri ovat mielestäni superihania. Odotas kun näet uuden takkini, jonka sain mieheltä synttärilahjaksi – siitä ei säihkettä puutu.

Pakkelia ei siis säästelty, kuten kuvista näkyy. Kultaista luomiväriä ja hopeista glitteriä – meikkisäännöistä ei tuona iltana välitetty tuon taivaallista (jos ikinä). Pitkästä aikaa laitoin vähän varjostusta tummalla luomivärillä. Jälkeenpäin ajateltuna se ei ollut kovin hyvä idea. 😀 Lookki oli ehkä hitusen tunkkainen.

Festarilook

Festarilook

Festarilook

FestarilookTuo tekoturkki on Vero Modasta ja reissun aikana siitä irtosi pari hakasta, kuinkas ollakaan. Tekoturkit jakavat selkeästi mielipiteitä; omasta mielestäni ne ovat ihania ja toisten mielestä karmaisevia. Tuo otsikon heitto ”aika karvainen muija, tohon ei kannata koskea” tuli muuan nuorelta mieheltä. Toinen taas risti minut karvaturriksi ja halusi halata (Niina oli nahkaturri). Makunsa kullakin.

Kukallinen paita ja mustat housut ovat molemmat kirppislöytöjä. Tykkään molemmista – rentoja ja mukavia! Kultainen laukku on Mangosta ja tennarit Disturb -verkkokaupasta.

Festarilook

FestarilookTämä festarilook oli mielestäni aika oman näköinen, mutta jos saisin nyt päättää en olisi laittanut noin paljon pakkelia. 😀

 Mitä mieltä itse olet? Millainen on sun mielestä makee festarilook?

Kuvat: Niina, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Rehellistä mättöä #ruokapäiväkirja 5 x SMOOTHIE OHJE Kiertoharjoittelu suoraan helvetistä! Sekavia ajatuksia x 15 Suurin heikkouteni Kesäaktiviteettien kääntöpuolet Minun kesäni Epäilijät ja jarruttelijat #kevätpiristys

Summer styles x 12

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenta. 🙂 Tänään mulla ei ole sen kummempia tarinoita kerrottavana, joten nyt vuorossa kuvapainotteinen postaus kuluneen kesän asuista. Nämä ovat täällä bloginkin puolella vilahtaneet, mutta tässä silti pieni kooste osasta. Linkkailkaa omia kesätyylejänne, muoti-inspis on erittäin tervetullutta tännekin!

Olen aiemmin jo kertonut mistä kuvien vaatteet on ostettu, joten en laita niitä nyt tähän postaukseen. Kysy jos mietityttää!

muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspis muoti-inspisJos tästä heräsi yhtään muoti-inspis, kannattaa kurkata Junkyardin* tarjoukset. 🙂

Tänään onkin ihan rento lauantai tiedossa. Ajattelimme tehdä tänään jotain vähän erikoisempaa yhdessä. Vielä on auki mitä se voisi olla, mutta eiköhän sekin selviä. Kohta lähdemme lapsen kanssa tuohon ulos puuhailemaan ja käyn sitten salilla kun lapsi menee päikkäreille.

Tästä näyttääkin tulevan lämmin ja aurinkoinen päivä, joten varmaan pitkälti ulkona ollaan. Ihanaa lauantaita sulle! <3

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 

 

Mitä saa 50€ Uffista?

Hei ja ihanaa Juhannusta! Ennen juhannusrientoihin suuntaamista ajattelin vielä tulla kertomaan, mitä saa 50e Uffista!

Kuten olen kertonut, nykyään moni vaatteeni on kirpparilta ja Uffista. Mielestäni kyseisistä paikoista löytää todella ihania vaatteita ja vieläpä hyvään hintaan. Uff on kuitenkin selkeästi kalliimpi kuin kirpparit, eikä siellä voi myöskään tinkiä.

Mitä saa 50e? Mitä saa 50e?Viime viikolla suuntasin siis pitkästä aikaa Uffiin, vieläpä aika nolosta syystä; olin laittanut pitkästä aikaa korkokengät jalkaan ja jonkin ajan päästä kävely niillä tuntui erittäin tuskalliselta. Sain loistoidean; päätin kipaista Uffista hakemassa uudet kengät. Kengät löytyivätkin nopeasti (nuo ylemmässä kuvassa olevat). Hetken päästä tajusin myös olevani uusien kesävaatteiden tarpeessa, joten päätin kiertää koko myymälän läpi; jos sieltä löytyisi jotakin varteenotettavaa.

Ja löytyihän sieltä!

Mitä saa 50e?

Mitä saa 50e?

Mitä saa 50e?Kuvista varmaan tulee hyvin ilmi, että pidän väreistä! Toki joskus pukeudun myös pelkkään mustaan tai harmaaseen, mutta pääosin värit ja kuviot ovat mielestäni erittäin jees!

Näihin ostoksiin minulla meni lähes 50e, jäi varmaan joistakin senteistä kiinni. Vaikka Uff on edullinen, toisinaan myös joistakin kaupoista saattaa parhaiden alennusten aikaan löytää vastaavia yhtä halvalla. Kirpparilla nämä samaiset tuotteet olisi varmasti saanut maksimissaan 20e, mutta siellä voikin tinkiä. Usein ihmiset myös menevät kirpparille myymään sillä mentaliteetilla, että nyt näistä rytkyistä hankkiudutaan eroon! Ainakin itse usein myyn hyviäkin vaatteita alle eurolla, sillä en halua viedä niitä takaisin kotiinkaan.

Vaikka kivoja löytöjä mielestäni teinkin, hiukan jäi hiertämään se etten taaskaan löytänyt yhtään neuletta tai muuta lämmintä pitkähihaista. Aina vaan näitä toppeja ja kevyitä paitoja..mikä siinä onkin, että aina tässä käy näin. Harvoin neuleet tai hupparit ovat mielestäni mitenkään erityisen upeita; yleensä kaikki ovat mielestäni ihan jees vain. No ehkä joku päivä vielä löydän hieman lämmikettäkin vaatekaappiini.

Vastasiko tämä postaus odotuksiasi siitä, mitä saa 50e Uffista? Odotitko enempää vai vähempää?

Mitä saa 50e?Nyt sitten Juhannuksen viettoon! Pitäkäähän hauskaa, älkääkä hukkuko! Yritän ajastaa huomisaamulle postauksen, mutta saas nähdä onnistuuko se tälläkään kertaa. 😉 Mikäli ei, koitan julkaista puhelimella. <3

Mun Juhannuksen viettoa voi seurata tarkemmin mun Instastoorissa <3

Seuraa Facebook & Youtube

Lue myös: