My boyfriend ♡

Summer outfitLöysät farkut ovat nykyään katukuvassa kenties jopa tutumpi näky, kuin kireät pillifarkut. Itselläni kesti jonkin aikaa päästä tähän trendiin sisään, mutta nykyään tykkään ihan hulluna! Kaikkien vaatteiden kanssa ne eivät kuitenkaan sovi yhteen, mutta tiettyihin kokonaisuuksiin ne sopivat kuin nyrkki silmään!

 summer outfitTämä kuvissa näkyvä asu oli ylläni viime viikolla. Tähän asuun nämä boyfriend-malliset löysät farkut sopivat mielestäni hyvin! Välillä tuntuu, että tekoturkki on jotenkin liian hieno omaan tyyliini, enkä osaisi pukea sitä esimerkiksi minihameen kanssa. Löysien farkkujen kanssa tyyli on sopivan rento, mutta kuitenkin cool! Lahkeita kun vähän käärii, niin lookki on heti keväisempi.

Tämä asu oli aivan pakko viimeistellä kirkkaanpunaisella huulipunalla, koska se nyt vain on sopii tähän hyvin, samoin kuin noi mun siniset kakkulat. Btw jotenkin mulla on sellainen fiilis, ettei tämä löysät farkut -trendi ole niin miesten mieleen? Johtuuko se siitä että pyllyjen tiirailu vaikeutuu? Oma mies sanoi että nämä farkut ovat hirveät, mutta pääasia että itse tykkää eikös niin? 😉

Takki//Vero Moda, Housut//Monki, Arinkolasit, kengät & paita//H&M, Laukku//Mango

Miltäs tää asu mnäyttää sun silmään? Käytätkö itse löysiä farkkuja? Miehet kommentoikaa myös!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Shoppaile alle 40e!

Violetin & korallin sävyjä

Mun bloginurkkaus

Shoppaile alle 40€!

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenta!

Olen vaateostoksissa aika säästeliäs ja onneksi olenkin tehnyt usein edullisesti hyviä löytöjä! Harvoin maksankaan vaatteesta yli 50€, joskus takeista tai kengistä ehkä. Ostan paljon vaatteitani myös kirppareilta.

Ajattelin jakaa teille Bikbokin* mallistosta vinkkejä edulliseen kevätmuotiin. Kaikki kollaasin tuotteet maksavat siis alle 40€. Aika vähällä rahalla pystyy siis saamaan uutta vaatekaappiinsa, jos vain hieman malttaa tutkia hintoja (eikä ole niin kalliiden merkkien perään.)Bikbok kevätmuoti

  1. Slash top* 4,99 € // 2. Mindy top* 4,99 € // 3. Linda high pants* 19,99 € // 4. Petra pants* 19,99 € // 5. Mermaid sunglasses* 9,99 € // 6. Toppy top* 19,99 € // 7. Pleaty top* 24,99 € // 8. Lara dress* 39,99 € // 9. Anny bucket bag* 24,99 € // 10. Kimmy dress* 19,99 € // 11. Caps, musta* 14,99 € // 12. Chilli top* 19,99 € // 13. Cora top* 19,99 € // 14. Mellie sweater* 19,99 € // 15. Zoe skirt* 34,99 €

Itse tykkään noista kaikista vaatteista todella paljon, mutta jos muutama suosikki pitäisi valita, ne olisivat varmaankin tuo vaaleanpunainen Zoe skirt, siniset Petra pantsit ja tuo musta Cora top! Nuo hame ja housut ovat niin ihanan keveän ja mukavan näköisiä. Tällä hetkellä hempeä vaaleanpunainen näyttää myös ihanan houkuttelevalta ja tuo musta Cora top on vain muuten vaan niin superhieno!

Mikä on näistä sun suosikki ja mistä itse olet tehnyt löytöjä edullisesti?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Violetin & korallin sävyjä

Liian tyttömäistä?

Saako halvalla hyvää?

Kevätmuotia x12

Maaliskuu lasketaan jo kevätkuukaudeksi eikös niin? Heti kun valoa tulee lisää, tekee mieli laittaa vaaleampia vaatteita päälle ja jopa vaalentaa tukkaa. 😀 Sitä täytynee vielä harkita, tein kyseisen tempun viime keväänä ja kolmessa kuukaudessa palasin tummaan.

Kasasin kollaasin kledjuista joista tykkään. Nämä kaikki ovat Bikbokista. Vaatemakuni vaihtelee kausittain todella paljon; toisinaan haluan räikeitä sävyjä ja kuvoita, mutta nyt jostain syystä nämä hempeät sävyt houkuttelivat enemmän.

bikbok, kevät muoti, tyyli inspis, fashion
Sis. mainoslinkkejä

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

kevät, spring, flowerMielestäni nämä kaikki vaatteet sopisivat hyvin yhteen; kiva yhdistelmä hempeää ja pörröistä ja hieman räväkämpiä vaatteita. Mielenkiintoisimmat tyylit ovatkin mielestäni sekoituksia erilaisista vaatteista ja asusteista.

Kohta pitääkin lähteä käymään asioilla. 😀 Kuulostaapa viralliselta. Olen kyllä aikamoisessa kohmelossa, sillä yritän lopettaa kofeiinin käytön. Siitä voisinkin kirjoittaa joku päivä aivan erikseen.

Muuttuuko oma tyylisi kauden mukaan? Kivaa viikonloppua!

Facebook & Instagram

Lue myös:

Viikon meikki-inspiraatio

Vaihtelua talvipukeutumiseen x5

Keskiviikon karkkimeikki