Millainen on meidän tavallinen arkipäivä?

Millainen on meidän tavallinen arkipäivä? Päivien sisältö joskus vaihtelee, mutta tässä aika tyypillinen sellainen. Lopetin tosin hommat normaalia aikaisemmin, joskus näinkin. 🙂

Meidän tavallinen arkipäivä

6:20

Herään lapsen jutteluun. Odotan hetken aikaa jos hän vielä torkahtaisi – yleensä hän nimittäin nukkuu 7:00 asti! Hetken päästä hän muuttuu hieman äkäisen kuuloiseksi, joten ei auta kuin nousta. Haen hänet sängystä ja vien aamupesulle. Sen jälkeen leikimme legoilla ja luemme kirjaa. Sain kirjamessuilta 10 uutta lastenkirjaa, joten nyt kelpaa! 😀

7:00

Lapsi haluaa aamupalaa. Yleensä hän syö vasta päiväkodissa, mutta tänään hän heräsikin normaalia aikaisemmin. Mieskin herää ja syömme kaikki aamupalaa. Lapsi syö meitä nopeammin, joten hän alkaa leikkimään legoilla kun me vielä syömme. Ruoan jälkeen siivoan ja alan pikkuhiljaa valmistautumaan lähtöön.

8:00

Lähdemme kaikki yhtä matkaa. Mies lähtee töihin ja minä vien lapsen päikkyyn. Viemme hänet aina vuoroaamuin. Lapsi menee suoraan aamupalapöytään – hän haluaa syödä päiväkodissa, vaikka kotonakin olisi ehditty syödä. 😀 Huomaan vaippojen olevan loppu, joten lähden kotoota hakemaan niitä lisää. Onneksi kävelymatka on minuutin.

Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about

8:38

Kotona! Julkaisen päivän postauksen ja jaan sen Facebookissa. Sen jälkeen katson kalenterin läpi ja mitä tänään on tiedossa. Alan kirjoittamaan myös toivepostausta – kiitos muuten ideoista, lisääkin saa ehdottaa!

11:00

Postaus on valmis. Käyn ottamassa vähän ruokaa ja jatkan syödessäni hommia.

11:30

Soitan mahdolliselle yhteistyökumppanille ja ideoimme puhelimessa jonkin aikaa.

12:00

Kontaktoin paria yritystä yhteistyön tiimoilta. Toiselta saan vastauksen nopeasti ja alan luonnostelemaan tarjousta. Siihen meneekin aika paljon aikaa.

14:00

Taas ruokaa. Nyt päätän katsoa yhden jakson sarjaa samalla syödessäni. Sen jälkeen hieman siivoilen ja lähden hakemaan lasta päiväkodista.

15:00

Leikimme lapsen kanssa pihalla. Jonkin ajan päästä lähden hänen kanssaan vaunulenkille, koska olen ollut passiivinen koko päivän!

16:30

Tulemme kotiin. Tänään miehellä oli menoa, joten hän ei ole vielä tullut. Katsomme lapsen kanssa piirrettyjä.

Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about

Tavallinen arkipäivä, meidän päivä, my day, päivä kanssani, vanhemmuus, perhearki, äitiys, Stuff about

17:15

Rakennamme legoilla lapsen kanssa, jonka jälkeen alamme syömään.

18:15

Seuraavaksi leikimme piilosta. Se on meidän uusi suosikkileikki! Lapsi haluaa aina etsiä ja sanoo aina ”Äiti mene tuonne piiloon!” 😀

18:45

Mies tulee kotiin, syömme iltapalaa ja muovailemme muovailuvahalla.

19:15

Vien lapsen iltapesulle.

19:30

Iltasadun ja laulun aika. Lapsi alkaa nukkumaan. Sen jälkeen hakukoneoptimoin vanhoja tekstejä ja pistään kalenteriin muutaman jutun muistiin. Mies pelaa vieressä pleikkaria.

21:00

Rupeamme katsomaan Strangers Thingsiä. Ehkä maailman kliseisin sarja! Ärsyynnymme sarjan kliseisyydestä vuorotellen, mutta jostain syystä sitä jaksaa silti katsoa. 😀

22:30

Iltahommelit ja sänkyyn. Horisemme hetken aikaa ja sitten alamme nukkumaan…

Millainen on sinun tavallinen arkipäivä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kaikki työpaikkani ja palkkani Nyt loppu herkuttelu! Miten aloitin rahastosijoittamisen? ”Täällä on hometta, mutta sain vain reuman” Onko koulutuksen puute häpeä? Huonoimmat laihdutuskeinot x5 – älä kokeile näitä! Häälookkini kulmakivet Miten kasvatin blogia 40% kuukaudessa? Olen käynyt terapiassa – paljastuksia x6

Bloggaajan viikko – mitä siihen kuuluu?

*Sisältää mainoslinkkejä

Moikka! Viime viikolla julkaisin Bloggaajan päivä -vlogin ja lupasin kirjoittaa tälle viikolle kattavamman bloggaajan viikko -postauksen. Tällä viikolla ei hirveästi näkynyt muuta kuin bloggaamista, paitsi parina päivänä sisällöntuotannollisia juttuja, jotka eivät liittyneet blogiin. Osa yrityksistä lomailee vielä ja varmasti syksyn myötä niitäkin juttuja tulee viikkoon lisää. 🙂

Eilen alkoi myös koulu, joten kiirettä pitää senkin edestä ja aikataulut tulevat muuttumaan tiukemmiksi. Tämän postauksen aikataulut ovat siis viime viikolta, jonka pyhitin aikalailla bloggaamiselle. Viikonloppua en nyt kirjannut, vaikka sinnekin vähän bloggailua ja yksi työjuttu mahtuikin.

Bloggaamisesta on töiden lisäksi hyötyä myös opintojeni kannalta – saan siitä, sekä muista alaan liittyvistä töistä hyväksilukuja koulua varten, joten pääsen ehkä valmistumaan nopeammin. Lisäksi halusin tehdä postauksia varastoon mahdollisimman paljon, jotta koulun alkaessa ei olisi niin kova kiire. Mutta mennään niihin aikatauluihin – tällainen oli siis bloggaajan viikko:

bloggaajan viikko

bloggaajan viikko
Paita (saatu)// TÄÄLTÄ*

Maanantai

8:00 herätys. Syön aamupalaa ja alan tekemään postauksia. Tälle päivälle en ollut tehnyt tekstiä, sillä päätin aloittaa uudella innolla vasta elokuun 1. päivänä. ;D

11:00 pidän ruokatauon ja katson samalla videoita Youtubesta – koitan saada inspiraatiota omiin videoihini. Ei onnistunut. 😀

11:30 jatkan taas viikon postauksien kirjoittamista. Se sujuu aika jouhevasti, koska olin suunnitellut aiheet valmiiksi.

13:00 lähden käymään salilla, jonka jälkeen lapsi tulee kotiin – hän oli ollut mummilla hoidossa. Siitä eteenpäin siis lapsen kanssa ulkoilua, leikkiä, syömistä jne. Mies tulee 16 aikaan kotiin ja sitten hengailemme kaikki yhdessä.

19:30 lapsi meni nukkumaan, jonka jälkeen alkaa taas tekstien naputus ja kuvien muokkaus. Tämä jatkuu 21:30 asti, jonka jälkeen vuorossa on Netflixin katsomista.

22:30 nukkumaan.

Tiistai

6:30 herätys, lapsen kanssa aamupuuhia.

8:00 mies vie lapsen päiväkotiin, itse alan kuvaamaan videota ja julkaisen päivän postauksen.

9:00 aikataulutan tulevaa viikkoa, teen somejakoja, vastailen s-posteihin.

11:00 ideoin uusia postauksia ja alan kirjoittamaan niitä.

13:00 syön, jonka jälkeen kuvaan uuden vlogin. Siinä ei kauaa mene – sen jälkeen haen lapsen päiväkodista. Ulkoilemme, syömme ulkona ja leikimme pihallamme.

17:00 tulemme sisälle ja rakentelemme legoilla robotteja. Mieskin on jo kotona.

19:30 lapsi menee nukkumaan ja alan kirjoittamaan. Lopetan 21:00.

bloggaajan viikko

bloggaajan viikko

Keskiviikko

7:30 herätys, piti herätä aamulla 6:00 salille mutten jaksanut. 😀

7:45 postauksen julkaisu, aamupalaa, postausten jakoa Facebookissa.

8:30 kotona on hirveä sotku – siivoan. Siihen menee tunti!

9:30 vastailen muutamiin blogiyhteistöihin liittyviin s-posteihin ja muihin viesteihin.

11:00 alan tekemään ruokaa ja syön.

12:30 lataan vlogimateriaaleja koneelle ja syön lisää. 😀 Sen jälkeen haen lapsen päiväkodista mumminsa kanssa. Lähden samalla käymään salilla ja he menevät kotiin syömään välipalaa.

15:30 alan laittamaan kuvia kovalevylle, mutta jostain syystä se ei toimi. Soitan verkkokauppaan ja selvittelen asiaa. Homma ei silti lähde pelittämään. :S

16:00 mies tulee kotiin ja lapsen mummi lähtee pikkuhiljaa kotiin. Lapsi leikkii vesileikkejä. 😀 Sen jälkeen rakennellaan taas legoilla ja katsotaan samalla piirrettyä.

19:30 lapsi menee nukkumaan. Vastaan taas pariin s-postiin ja päivitän Ig:n. Koitan keksiä kirjoitettavaa, mutten saa mitään aikaan.

20:00 luovutan ja alan katsomaan Netflixiä. 😀

Torstai

6:15 herään lapsen kanssa. Aamupuuhia.

8:00 postauksen julkaisu ja sitten menemme ulos. Tänään lapsi ei mene päiväkotiin, vaan mummolaan yöksi.

9:00 jälkeen lapsi haetaan ja teen itse pariin blogiin liittymätöntä työjuttua, kovalevyasian ihmettelyä edelleen ja pari somejakoa.

10:00 alan lähtemään – menen testaamaan Float Kallion Kelluntatankkia, josta höpöttelinkin jo Insta Stooriin. Suosittelen kokeilemaan mikäli kotona rentoutuminen on vaikeaa! Ajanvaraukseen pääset tästä!

11:50 olen jälleen kotona ja alan syömään. Samalla julkaisen Instagramiin kuvan blogiyhteistyöhön liittyen.

12:30 teen jälleen blogiin liittymättömiä töitä. Sen jälkeen käyn kaupassa ja avaan paketin, joka tuli postissa.

13:26 alan kirjoittamaan ensi viikon postauksia. Hetken päästä tajuan, että pitääkin mennä suihkuun ja alkaa meikkaamaan, koska olen menossa Jutan kanssa ottamaan kuvia blogia varten.

15:00 pääsen lähtemään ja hyppään bussiin. Kuvailemme reilu pari h.

18:00 kotona hengailua. Illalla jatkan taas kirjoittamista! Lopetan 21:00.

bloggaajan viikko

bloggaajan viikko

Perjantai

8:00 herätys. Julkaisen postauksen, vastailen pariin s-postiin ja teen somejaot.

9:00 alan siivoamaan. Täällä on jälleen aikamoinen sotku. 😀

10:00 alan meikkaamaan ja valmistautumaan lähtöön, koska olen sopinut tapaamisen A-lehdillä klo 11:00.

12:30 olen bussissa matkalle kotiin. Samalla puhun pankin kanssa puhelua liittyen asuntolainaan. Ei ole ihan ajankohtaista, mutta halusin kuitenkin kysyä pari aiheeseen liittyvää juttua.

13:00 vastailen kommentteihin, editoin videon loppuun ja teen taas pari blogiin liittymätöntä työjuttua. Tämän jälkeen teen ruokaa ja syön. Sitten lapsi tuleekin mummolasta kotiin. <3 Menemme hänen kanssaan ulos.

16:00 aikaan tulemme kotiin ja syömme. Mies tulee kotiin.

19:30 alan taas kirjoittamaan paria postausta. Lopetan taas klo 21:00.

Tässä oli aikataulut kirjattuna nyt aika suurpiirteisesti – jotain luultavasti jäi unohtumaan, eivätkä aikataulut ole varmasti ihan minuutilleen. Oli yllättävän vaikea kirjata kaikki ylös! Kaikkia valokuvailua, en muistanut kirjata. 😐

Täytyy tosiaan muistaa, että jokaisen bloggaajan viikko on omanlainen ja tätä voi tehdä niin monella eri tapaa. Jokainen viikko- ja päivä vaihtelee itsellänikin, joten tästä ei kannata vetää mitään jyrkkiä johtopäätöksiä, että näin ne päivät aina kuluvat. 🙂

Eilen tosiaan alkoi koulu, joten se tietää taas sitten tiukempia aikatauluja meidän perheessä. Toivonkin että saan mahdollisimman paljon hyväksilukuja opintoihin ja kursseja suoritetuksi näyttöinä!

Oliko tämä bloggaajan viikko -postaus sitä mitä odotit? Millainen on oma viikon aikataulusi?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Miksi paska blogi menestyy? ♥ Mihin käytän rahaa? – rahapäiväkirja ♥ Miksi rakkaus loppuu lapsiperheessä? Miten saada unelmatyö? ♥ Miten hinnoitella blogiyhteistyö?  Kohti unelmaduunia! ♥ Työelämän ulkonäköpaineet ♥ Vuosi bloggaajana ♥ ”Sillä alalla ei oo töitä!”

Bloggaajan päivä!

Huomenta! My day -postaukset ovat olleet suht tykättyjä ja ajattelinkin tehdä tällaisen bloggaajan päivä -postauksen; mitä kaikkea tulee yhden päivän aikana tehtyä? Tämä on tietysti vain yksi päivä, eivätkä kaikki ole samanlaisia. 😀 Ensi viikolla julkaisenkin bloggaajan viikko -postauksen, jossa pääsee sitten vielä paremmin näkemään omaa arkeani!

Bloggaajan päiväTämä postaus on toteutettu videon muodossa, ensi viikon postaus on sitten ihan tekstinä. 🙂

Ihanaa lauantaita!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Hormoniton ehkäisy ”Voinko mä käyttää napapaitaa?” Haluan avioehdon – enkö luota parisuhteeseen? Vähennä treeniä ja kiinteydy! Netflix suosituksia x5! Miksi paska blogi menestyy? Sitoutumiskammo Blogilla ei saa tienata Milloin normaalista tuli liian laiha?