Kuumottavimmat leffat x3

Tänään luvassa leffasuosituksia! Tarkoituksena oli listata viime aikojen 3 kuumottavinta Netflix-elokuvaa, koska jokaisen näistä olen katsonut Netflixistä. Nyt huomasin, ettei yksi näistä enää löydy sieltä – kaksi muuta sen sijaan löytyvät vielä!

Jokainen näistä suosittelemistani leffoista on indie-elokuva. Näissä elokuvissa on todella mielenkiintoinen tarina, sopiva kuumotus ja käsinkosketeltava tunnelma! Nykyään huomaan yhä enemmän pitäväni indie-elokuvista. Niissä on uusia näyttelijöitä, eikä aina samoja naamoja. Aiheet ovat myös usein hieman erikoisempia ja mikä parasta – kiintiörakkaustarinat loistavat poissaolollaan. Leffasuosituksia, The invitation, The invitation movie, Netflix-suosituksia, Netflix, Netflix-suosikit, elokuvat, leffat, Psykologinen trilleri, Coherence, Circle

Tässä siis tämän hetken leffasuosituksia x 3!

1. The Invitation. Tämän katsoimme lauantaina miehen kanssa – löytyy siis edelleen Netflixistä. Olen todella huono kuvailemaan elokuvaa kertomatta siitä liikaa, joten otin suoran lainauksen Imagen blogista. ”Vaitonainen partahipsteri osallistuu exänsä ja tämän uuden puolison järjestämälle illalliselle jossain Hollywoodin kukkuloilla. Seremonian edetessä päähenkilö pui omaa traumaansa ja oppii hiljalleen, mistä illassa on oikeasti kyse.”

2. Coherence. Tässä elokuvassa tapahtumat sijoittuvat myös ystäväporukan illanviettoon. Coherencessa on hyvä juoni ja tiivis, jännittävä tunnelma. Tässä elokuvassa oli mukana psykologisen jännityksen lisäksi myös vähän scifiä. Coherencea ei löydy valitettavasti enää Netflixistä.

3. The Circle. Tässä taas scifi-jännäri! Tästä en spoilaa mitään – leffan juju käy aika nopeasti ilmi joskin syyt, kuka, mitä, miksi selviävät vasta lopussa – jos silloinkaan.

Suosittelen kyseisiä leffoja ehdottomasti mikäli tiivistunnelmaiset psykologiset- ja scifi-jännärit kiinnostavat!

Olisi kiva kuulla vastaavan lajityypin leffasuosituksia lisää! 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Netflix-suosikit vol. 2  Netflix suositus x 5 Tämän hetken parhaat Netflix sarjat x 3! Paljastuksia bloggaamisesta! Viiniä ja valvomista 5 asiaa, joista ihmiset ärsyyntyvät turhaan Stressiä ja kyyneleitä Syyllisyys syömisestä ”Täällä on hometta, mutta sain vain reuman”