Uuden alku

ootd, asukuvat, päivän asu, koulu, opiskelu, media-ala

ootd, asukuvat, päivän asu, koulu, opiskelu, media-ala

Tämä sunnuntai tuntui ensin aivan tavalliselta. Heräsin ilman herätyskelloa, söin aamupalaa ja siivoilin hieman. Sitten yhtäkkiä muistin, että hitto huomennahan alkaa koulu!

Kun valmistuin kesäkuussa 2015 amk:sta, ajattelin että nyt on opiskelut opiskeltu ainakin toistaiseksi. Eipä siinä kuin vajaa pari vuotta mennytkään ja olen taas aloittamassa opiskelut. Olen kuitenkin niin vahvasti löytänyt oman juttuni, että kiinnostavan aiheen opiskelu tuntuu oikealta vaihtoehdolta. Koulun voi suorittaa rivakkaankin tahtiin, jos vain itse haluaa ja oman alan työhön kannustetaan hakeutumaan jo opiskeluaikoina. Koulun kyllä saa sovitettua siihen ja kaikki on vaikuttanut todella joustavalta. Puhuimme myös opinto-ohjaajani kanssa, että saan suorittaa hommia välillä etänä kotoota käsin, kunhan vain ilmoitan asiasta. 🙂

Niille ketkä eivät ole aikaisempia postauksiani aiheesta lukeneet; alan siis opiskelemaan mediapalveluiden toteuttajaksi. Koulu alkaa itselläni vähän hassusti kesken vuoden, koska hain erillishaussa ja minun ei tarvitse käydä kaikkia kursseja, koska olen käynyt jo lukion. Ryhmässämme on ylä-asteelta tulleita, mutta myös meitä vähän vanhempia ja enemmän opiskelleita. Jokaiselle suunnitellaan omanlainen polku tehdä opinnot, mikä on tosi kiva juttu.

Olen kyllä innoissani tästä; opiskelut alkavat mukavasti graafisen suunnittelun kurssilla! Siitä olenkin halunnut oppia lisää. Ihanaa kun pääsee opiskelemaan asioita, jotka kiinnostavat niin paljon että niitä on tullut opeteltua ihan itsekseenkin omalla vapaa-ajalla.

Tsemppiä kaikille sen oman jutun löytämiseen! Nythän on yhteishaku käynnissä. Tähän oman jutun löytämiseen ja yhteishakuun liittyen voisinkin kirjoittaa ihan oman postauksensa, sen verran on asiasta sanottavaa. 😉

Kuvat: Suvi, edit by me

Seuraa: Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Media-alaa opiskelemaan

Asia jota kadun

Oma kokemukseni sosionomin opinnoista

Avautuminen

Aikuisten kaverikirja

aikuisten kaverikirja Sain Niinan blogista idean tehdä tämän postauksen, kiitos siitä. 😉 Tykkäsin lapsena täyttää kaverikirjoja, pitääkin kaivaa ne jostain esiin ja katsoa ovatko vastaukseni muuttuneet…Tässä siis nykyiset vastaukseni;

Nimeni on Taru.

Jotkut tosin kutsuvat minua nimellä Tru, Tarza, Tarzan ja Tarzi.

Olen syntynyt vuonna 1991

Lapsuuskotini langallinen numero: 3883903, en kyllä ole aivan varma oliko tuo meidän vai jonkun kaverin lankapuhelinnumero. 😀

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Elokuvaohjaaja.

Mutta isona minusta tulikin: Bloggaaja, lastentarhanopettaja ja äiti. Saako luetella vielä lisää?

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen:  Treenaisin ja rentoutuisin enemmän. Lukisin enemmän tentteihin. Viettäisin enemmän laatuaikaa perheen kanssa ja näkisin enemmän kavereita. Näyttelisin pitkästä aikaa teatterissa, tekisin taas musiikkia ja laulaisin bändissä.

Harrastan nyt: Salitreeniä, lenkkeilyä, valokuvaamista, vlogien kuvaamista, kaikenlaista Photoshopilla näpertelyä, laulamista ja kirjoittamista.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Melkein kaikki menee jossa voi jollottaa mukana. 😀

Noloin teeveeohjelma josta pidän: En katso tv:tä, mutta viimeisimpään Temptation Islandiin koukutuin luoja tietää miksi.

Bravuurini keittiössä: Hehhee, makaronin keittäminen? Usein niistä tulee sopivan kypsiä.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Eipä mua mun itkemiset oikeastaan hävetä.

Lapsuuteni lempilelu: Koirapehmolelu, jonka nimi oli Rane. Meidän koira söi siltä valitettavasti nenän jossain vaiheessa.

Lempilelu nykyään: Canon 60D <3

Salainen paheeni: Miehen sukkien käyttäminen. Jään kyllä aina kiinni. 🙁

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Saatan joskus maistaa voita suoraan paketista.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa? Sori ei nyt irtoa muuta. 😀

Hahhaa. Olipas virkistävää. Oletko itse kokeillut tätä jo? 🙂 Hauskaa lauantaita!

My pics: Niina, edit by me

Facebook & Instagram

Lue myös:

Oudot tapani x6

Mitä opin synnytyksestä x9

Epäsuositut mielipiteet vol.3