Kun toiseen suuntaan kumarrat, toiseen pyllistät

Hyvää perjantaita! Kenen ajatukset ovat jo elokuussa? Minun ainakin! Vaikka on ollut kivaa lomailla lapsen kanssa, täytyy myöntää että odotan jo hieman arkea ja rutiineja. Saa sitten nähdä millaiseksi se arki oikein muotoutuu, on nimittäin taas paljon tiedossa kaikenlaista. Kivoja juttuja onneksi, mutta silti liika kiire ei ole kiva juttu. Toisaalta ei kai sitä voi valittaa, kun on itse omat valintansa tehnyt. Olen innostunut niin monista asioista – välillä on vaikea päättää mihin sen täyden fokuksen sitten laittaa. Mielenkiinnolla odotan miten saadaan arki rullaamaan.

Olen todellakin oppinut sen, ettei kaikkeen voi panostaa samaan aikaan – pitää priorisoida. Et voi olla paras kaikessa. Mieluummin siis valitsee pari juttua, joihin panostaa täysillä. Mieluummin karsii osan jutuista pois, kuin tekee montaa juttua juosten kusten. Ainakin itse ajattelen näin. Ympäriinsä sähläämisellä en ole ikinä saanut mitään – paitsi riittämättömyyden tunnetta ja stressiä! Kuten sanonta kertoo; kun toiseen suuntaan kumarrat, toiseen pyllistät. Kaikkea ei siis voi saada – ainakaan yhtä aikaa.

arki rullaamaan arki rullaamaan arki rullaamaan arki rullaamaan

Ensi viikolla se alkaa – miten lähtee arki rullaamaan?

Lapsi aloittaa ensi viikolla taas päiväkodin. Toivottavasti hän menee sinne mielellään. Olemme joka viikko käyneet kesän aikana päiväkodin pihalla leikkimässä, koska lapsi on itse halunnut mennä sinne. Hän on pyrkinyt välillä sisällekin asti, ehkä se on ihan hyvä merkki.

Minun piti julkaista tänään postaus aiheesta, jonka uskon kiinnostavan teitä. Olen ehkä hölmö, mutta päätin säästää sen ensi viikkoon – teki mieli höpötellä niitä näitä vaan. Aion myös tämän viikonlopun ajan suunnitella tulevia postauksia, kirjoitella niitä etukäteen ja muutenkin pyrkiä miettimään aikatauluja – miten saisin mahdollisimman tehokkaasti tehtyä blogia. Vaikka blogi on päivittynyt entiseen tahtiin lapsen kesäloman aikana, minulla on ollut bloggaamiselle aikaa vain murto-osa entisestä. Nyt minulla on siis kova into kehittää tätä! Vielä on 5 kk aikaa päästä

Elokuun toisella viikolla alkaakin sitten koulu. Se on tosi kiva juttu, mutta aikataulullisesti huono. Elättelen edelleen toiveita, että saan töillä ja näytöillä hyväksiluettua useita kursseja ja tehdä hommia välillä myös etänä. Saa nähdä kuinka käy mun tavoitteen!

arki rullaamaan
Musta paita//Monki, kukkapaita//Pull & Bear, shortsit//Zara

arki rullaamaan

arki rullaamaan

arki rullaamaanJos huomenna on hyvä sää, menemme luultavasti miehen ja lapsen kanssa uimaan. Tänä kesänä olen uinut tasan kerran, jos lillumista uimastadikan vauva-altaassa voi uimiseksi edes kutsua. 😀 Vaikea uskoa että pian on jo elokuu – en nimittäin ole käyttänyt tänä kesänä ollenkaan shortseja, vaikka onhan tässä muutamia lämpimiä päiviä ollutkin.

Sitten lopuksi hieman off topic -juttu; tämä kuvien asu on kierrätyskamaa – kaikki muu on kirppikseltä, paitsi kengät ovat Uffista. 🙂 Olen entistäkin vakuuttuneempi siitä, että kirppiksiltä löytää oikeasti tosi kivoja juttuja. Olisin löytänyt viime käynnillä vaikka mitä lisää, mutta yritin rajoittaa osteluani.

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Täällä siis odotellaan tulevaa hyvillä mielin! Vieläkö lomailet vai onko siellä lähtenyt jo arki rullaamaan? Heitä postaustoiveita jos tulee mieleen!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Laihaläski on jees

Toiseen ihastuminen – parisuhteen loppu?

Nettivalmennukset, joissa saa syödä ”paljon”

 

17 x parasta just nyt

Joskus on kiva vain fiilistellä tämän hetken ihania ja kivoja juttuja. Niitä kun löytyy usein aika paljon kun vain alkaa miettimään ja laskee mukaan ne pienet jutut. 😉 Itselleni tulee ainakin kaikenlaisista positiivisista parasta just nyt -listauksista hyvä mieli, vaikka toisinaan on hauska lukea myös niitä mikä ärsyttää -postauksia, hehheh. Jutta kirjoitti myös vastaavan hetki sitten, sieltä nappasinkin tämän idean!

Parasta just nyt…

♡ Kultaisen ja lilan yhdistelmä

♡ Treat Collectionin lilan sävyinen huulipuna

♡ Vita Liberatan self tanning anti age serum sekä saman merkin itseruskettava mousse

♡ Desenion sisustustaulut

♡ Monkin vaatteet – melkein kaikki on oman tyylisiä!

♡ Paksupohjaiset räikeät tennarit

♡ Tukka, joka on vihdoin vaalentunut hieman auringossa

♡ Pisamat

parasta just nyt

parasta just nyt

parasta just nyt

parasta just nyt♡ Viikonlopun tulevat festarit ja Antti Tuiskun keikka!

♡ Aidot, läheiset ihmissuhteet

♡ Kasvisruoista innostuminen

♡ Päivittäiset pienet rentoutumis/meditointi hetket

♡ Toissapäiväinen joogatunti – jäi ihanan raukea olo

♡ Suklaa raakakakku

♡ Se että olen torstaina menossa käymään keskustassa – ja aion ostaa samalla reissulla irtokarkkipussin Makuunista!

♡ Ihana taapero, joka laulaa ja lurittelee jo pitkiä loruja menemään <3

♡ Odottava fiilis tulevasta

parasta just nytparasta just nyt  parasta just nyt parasta just nytMy pics: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 

 

 

Hanuria ja kuvaussessioita

Saranda kirjoitti viikko lukuina -postauksen viime viikolla ja päätin itsekin väsätä vastaavan, kiitos siis ideasta! Tässä mun viikko lukuina, tiivistettynä pähkinänkuoressa tosin.

viikko lukuina viikko lukuina viikko lukuina viikko lukuina viikko lukuina viikko lukuina viikko lukuina10 järsittyä kynttä

3 salitreeniä

Varmaan tuhat kertaa kuunneltuja Antti Tuiskun biisejä, erityisesti Hanuria!

3 kuvaussessiota

Monta litraa limua, en edes uskalla laskea – kääk!

8 Instagram -kuvaa

1 shoppailureissu Monkissa

1 raakakkuworkshop

4 lusikallista raakakakkua

2 isoa Tobleronea kaapissa – vielä en ole maistanut!

1 ravintolakäynti

1 kirppiskäynti

4 päivää, joina näin ystäviä

7 siivouspäivää (kyllä, jokaisena päivänä siivotaan. :D)

Kokonaisuudessaan kiva viikko. Edellä mainittujen lisäksi tuli tehtyä muutamia tärkeitä oivalluksia ja huomattua tärkeitä kehityskohteita. Nyt vain niiden kimppuun!

Vielä pari sanaa tähän loppuun – pyrin ottamaan bloggailun nyt ainakin heinäkuun loppuun saakka hiukan rennommin. Kun lapsi on lomalla päiväkodista, minulla ei luonnollisestikaan ole aikaa niin paljon bloggailulle. Olen kyllä postaillut samaan tahtiin, mutta postaukset ovat syntyneet illalla lapsen mentyä nukkumaan tai hänen päikkäriaikanaan. Tuntuu myös ettei ajatus kulje yhtä kirkkaasti kun ei ole aikaa ideoida ja syventyä kirjoitteluun samalla tavalla. Elokuussa sitten taas uudella draivilla! Tosin silloin alkaa koulu, mutta katsotaan miten saan hommat pyörimään. 😀

Mitä sun viikkoon on kuulunut? <3

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös: