Viime viikon ajatuksia x7

Ajattelin tänään kertoilla vähän viime viikon ajatuksia. 🙂 Pupulandian Jenni onkin tehnyt vastaavia postauksia.

Viikon ajatuksia, Oma elämä, ajatuksia, Joulu, Uusivuosi, Työelämä, Affirmatio, Volyymiripset, Beauty Anniina

Viime viikon ajatuksia

♥Häämatkan varaaminen on ollut mietinnässä viime aikoina; mikä olisi hyvä kohde? Ajankohta on luultavasti keväällä, sillä olisi kiva että kohdemaassa olisi suht hyvät kelit. Olisimme luultavasti maksimissaan 3 yötä reissussa, koska lapsesta ei viitsi sen pidempään olla erossa. Onneksi hän viihtyy isovanhemmillaan hyvin ja he näkevät lastamme viikoittain. Tällä hetkellä Tanska on vahvin ehdokas – ehkä siksikin, että sinne lentää nopeasti. Jäisi sitten paremmin aikaa lomailuunkin.

♥En tajua, miten ennen raskautta heräsin puoli 5 aamulla salille! Olen yrittänyt ottaa aamutreenin taas käyttöön ja laittaa herätyksen klo 6:00, mutta tällä hetkellä herään yleensä 7:30. Sitten kun syö aamupalan ja käy salilla, pääsee aloittamaan hommat 9:30 ja se on liian myöhään. Ärgh, ärsyttää miten on muka niin vaikea nousta kellon soidessa! Kai se on ihan normaalia tähän aikaan vuodesta…

♥Joululahjat. En ole ostanut yhtäkään – enkä luultavasti ostakaan. En tykkää ostaa jotain vain siksi, että on joulu tai synttärit. Mieluummin ostan lahjan silloin kun tulee jotakin osuvaa mieleen. Pidimme miehen kanssa jo viime vuonna lahjattoman joulun – emme siis ostaneet lahjoja toisillemme. Lapselle ostamme ehkä yhden lahjan. Hän kyllä saa varmasti lahjoja mielin määrin isovanhemmiltaankin.

♥Tajusin tuossa juuri, että hetkinen – jouluhan on jo tällä viikolla. 😀 Olen karttanut kaikkea jouluhössötystä, niin on mennyt tuollainen ihan ohi. Ei kyllä haittaa yhtään.

♥Olen innostunut jo uudestavuodesta. Ärsyttävänä bloggaajana kerron, että näillä näkymin on myös kivoja työjuttuja tulossa. Vaikka periaatteessa vain vuosi vaihtuu, on uusivuosi ollut itselleni kuitenkin jo pitkään ns. uusi alku.

♥C-kaarevuutta olevat volyymiripset ovat omaan makuuni! Moni tykkää ottaa D-kaarevuudella, joka on vielä kaarevampi. Itselleni sopii mielestä parhaiten C-kaarevuus. Lopputulos on luonnollisempi ja ripset näyttävät pidemmiltä. Kiitos taas Anniinalle ihanista ripsistä.♥ Anniinalle pääset varaamaan ajan täältä.

♥Kirjoittelin toissa viikolla affirmaatiosta ja huonojen hetkien jälkeen, alan pikkuhiljaa uskomaan että ehkä siinä on pointtia. Nyt vain rento asento ja omia unelmia visualisoimaan. 😉 Olen nyt tehnyt tätä n. viikon ajan päivittäin vähän aikaa (5-15 min). Välillä mieltä on vaikea tyhjentää, mutta pikkuhiljaa se luonnistuu paremmin. Kuulostaa varmaan vähän foliohatulta, mutta ei se mitään. 😀

Miten sun viime viikko meni? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

15 kysymystä, joiden avulla löydät oman juttusiDiipadaapa-postaukset on parhaita?Miten otan asukuvat?Voi vitt* äitiOletko sinäkin kiusaaja?Liian arkinen gaala asu?!Mikä blogeissa ärsyttää x58x miksi hemmetissä?!Toinen lapsi vai ei?

Stalkkaan ihmisiä – mitä teen kun kukaan ei näe x9!

Blogissani on tässä reilun 1,5 vuoden aikana nähty jos jonkin sortin listauksia. Mitä teen kun kukaan ei näe -listaus on silti loistanut poissaolollaan, joten tänään on sen vuoro.

Mitä teen kun kukaan ei näe, mitä teet kun kukaan ei näe, mitä teen kotona kun kukaan ei näe, mitä teet kotona kun kukaan ei näe, Mitä teen kun kukaan ei näe, mitä teet kun kukaan ei näe, mitä teen kotona kun kukaan ei näe, mitä teet kotona kun kukaan ei näe, Siis..

..mitä teen kun kukaan ei näe?

Räppään ja laulan peilin edessä. Usein myös äänitän ne. Niistä tulee joskus hittejä – olen siitä aivan varma. 😉

Laulan hittibiisejä omilla sanoilla (usein ne sisältävät pieruhuumoria, törkeyksiä ja kirosanoja). Tätä teemme kyllä miehen kanssa yhdessäkin.

Täytän kalenterin ja samalla puhun ääneen sinne listaamani hommat.

Luen vauva.fi:tä.

Mitä teen kun kukaan ei näe, mitä teet kun kukaan ei näe, mitä teen kotona kun kukaan ei näe, mitä teet kotona kun kukaan ei näe,

Mitä teen kun kukaan ei näe, mitä teet kun kukaan ei näe, mitä teen kotona kun kukaan ei näe, mitä teet kotona kun kukaan ei näe,Stalkkaan ihmisiä Facebookissa tai Instagramissa.

Katson muiden Snäppejä tai IG-stooreja.

Soitan tärkeitä/virallisia puheluita – silloin ei ketään saa olla näkemässä tai varsinkaan kuulemassa!

Luen masentavia uutisia.

Googlaan: miten rikastua nopeasti, vaikka tiedän sieltä tulevan vain kusetusfirmojen mainoksia. 😀

Samaistuitko? Mitä sinä teet kun kukaan ei näe?

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Tukkahaaveita x6 Kuumottavimmat leffat x3 Mikä blogeissa ärsyttää x5 Typerät (ja oudot) tapani x6!8x miksi hemmetissä?! Tämän hetken blogisuosikit x5! Meikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7! 5 asiaa, joita en olisi halunnut oppia kantapään kautta Häät kuvina x 10

Asiat joissa olen superhuono x6

Fitfashionissa on ollut muutamia vastaavia postauksia ja ajattelin itse rustata omani. 🙂 Kaikessa ei voi eikä tarvitsekaan olla hyvä, se jos joku on huojentava uutinen. Mitkä sitten ovat niitä asioita, joissa olen huono?

huono huono huono1. Viheltäminen. Ei tulisi kuuloonkaan, että voisin viheltää jotain tiettyä biisiä. Saan aikaiseksi joskus yksittäisen vihellyksen, mutta usein se kuulostaa vain surkealta pihinältä.

2. Purkkapallon puhaltaminen. Ei toivoakaan. Olen joskus opetellut tätä ihan tutoriaalin kanssa, ei onnistu. Olen jo luopunut toivosta, että oppisin tätä ikinä. Ehkä kieleni on vääränlainen? 😀

3. Sormien napsauttelu. Noup. Tiedän miten homma menee periaatteessa, mutta käytäntö onkin sitten toinen juttu – ääni on minimalistinen.

4. Itseruskettavan levittäminen. En tajua miten joku saa sen tasaisesti. Vaikka mitä tekisin, aina johonkin jää läikkä.

5. Minulla on huono sävelkorva, vaikka laulankin. En välttämättä huomaa jos laulan väärin, enkä myöskään osaa sanoa muidenkaan laulun perusteella menikö se nuotilleen vai ei. Onneksi tätäkin voi opetella. Täältä löytyy yksi biisini!

6. Pyykinpesu. Osasin käyttää omaa pesukonettani aikoinaan, mutta mies on niin pitkään hoitanut meillä pyykit, etten osaa nykyistä konettamme edes käyttää.

Missä asioissa sinä olet huono?

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Elämäni huonoimmat päätökset x 10Olen käynyt terapiassa – paljastuksia x6 Elämäni paras päätös x 10 Parhaat motivaatiolauseet x 15 Meidän parisuhteen salaisuus x 9 14 parasta asiaa miehessäni Ruokaan liittyvät paheeni x 6 Tämän hetken parhaat Netflix sarjat x 3! 5 ällöttävää tapaani