My boyfriend ♡

Summer outfitLöysät farkut ovat nykyään katukuvassa kenties jopa tutumpi näky, kuin kireät pillifarkut. Itselläni kesti jonkin aikaa päästä tähän trendiin sisään, mutta nykyään tykkään ihan hulluna! Kaikkien vaatteiden kanssa ne eivät kuitenkaan sovi yhteen, mutta tiettyihin kokonaisuuksiin ne sopivat kuin nyrkki silmään!

 summer outfitTämä kuvissa näkyvä asu oli ylläni viime viikolla. Tähän asuun nämä boyfriend-malliset löysät farkut sopivat mielestäni hyvin! Välillä tuntuu, että tekoturkki on jotenkin liian hieno omaan tyyliini, enkä osaisi pukea sitä esimerkiksi minihameen kanssa. Löysien farkkujen kanssa tyyli on sopivan rento, mutta kuitenkin cool! Lahkeita kun vähän käärii, niin lookki on heti keväisempi.

Tämä asu oli aivan pakko viimeistellä kirkkaanpunaisella huulipunalla, koska se nyt vain on sopii tähän hyvin, samoin kuin noi mun siniset kakkulat. Btw jotenkin mulla on sellainen fiilis, ettei tämä löysät farkut -trendi ole niin miesten mieleen? Johtuuko se siitä että pyllyjen tiirailu vaikeutuu? Oma mies sanoi että nämä farkut ovat hirveät, mutta pääasia että itse tykkää eikös niin? 😉

Takki//Vero Moda, Housut//Monki, Arinkolasit, kengät & paita//H&M, Laukku//Mango

Miltäs tää asu mnäyttää sun silmään? Käytätkö itse löysiä farkkuja? Miehet kommentoikaa myös!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Shoppaile alle 40e!

Violetin & korallin sävyjä

Mun bloginurkkaus

Päivän asu x20!

*Sisältää mainoslinkkejä

Moikkis!

Tänään hieman erilainen asupostaus. Tässä siis päivän asu x20!

asukuvat

asukuvat Kuten näistä kuvista huomaa, mulla ei mitään kovin tunnistettavaa tyyliä ole. Vaihtelee tosi paljon, mikä miellyttää omaa silmää. Tällä hetkellä tykkään todella paljon tekoturkeista ja kaikista pörröisistä jutuista sekä löysistä asuista. Kaikenlaiset kuviot ja värit ovat myös mieleeni, mutta toisinaan myös yksivärisyys toimii. Ehkä mut tunnistaa helpoiten punaisesta huulipunasta, se on aika vakkari. 🙂

Omasta mielestäni kivoin näistä asuista on ehkä tuo ihan ensimmäisen kuvan asu tai sitten mustavalkoinen asu, jossa minulla on valkoiset farkut. Mikä näistä on eniten sun makuun? Millainen on sun tyyli?

House Of Brandonilla* on muuten nyt aika paljon alennuksia, kannattaa käydä kurkkaamassa. 🙂

Ihanaa perjantaita!