5 syytä käydä pussikaljalla

Vähän kevyempää sisältöä viikonlopun kunniaksi! Viime viikolla tuli pitkästä aikaa käytyä pussikaljalla. Tai siiderillä oikeastaan. Tätä ei olekaan tullut vuosiin harrastettua. Tuli ihan teinivuodet mieleen; kävely keskustaan kaveria vastaan auringonpaisteessa, hyvän musiikin kuunteleminen, ihanasta illasta nautiskellen. Ainoa asia, mikä oli muuttunut teinivuosista oli pätkivän Insta storiesin kanssa pelleily (sitä ei teinivuosina ollut olemassa nääs).

Yritin ties kuinka monta kertaa horista kävellessäni keskustaan ja julkaista videon, mutta aina se jostain syystä jumittui ladatessa. Tyydyin sitten sihauttamaan siiderin auki ja maistoin pitkästä aikaa. Tulipahan silloin viimeistään todettua, että kyllä minäkin taidan nykyään kääntyä kuivien siidereiden puoleen ja antaa makeiden light -juomien pysyä teinivuosien muistoissa.

pussikaljalla En ole ikinä ollut terassi-ihminen ja jos täytyy valita niin mieluummin istun pussikaljalla. Terasseille on kallista, jonot ovat usein pitkiä jne. Puistossa voi toki hengailla ilmankin alkoholia, se onkin itselleni huomattavasti tutumpi tapa!

Pysytään kuitenkin tämän postauksen aiheessa eli: 5 syytä, miksi sinun tulisi valita pussikaljoittelu terassien sijaan. Huom; kirjoitettu ei niin vakavalla mielellä. 😉

1. Pääset kuulemaan parhaat tarinat

Jostain kumman syystä, pussikaljoittelusta tulee teinivuodet mieleen. Keskustelu ajautuu siis kuin huomaamatta teinivuosien hauskimpiin tarinoihin. Seurauksena siis erittäin mehevät keskustelut ja naurun remakat.

2. Hyväntekeväisyys

Usein puistossa istuskellessa huomaat ihmisten parveilevan jätesäkkien kanssa tyhjiä tölkkejä tai pulloja metsästäen. Pussikaljalla sinulla on siis tilaisuus ojentaa auttava kätösesi (tai tyhjä pullo/tölkki) ja sponsoroida hieman keräilijän harrastusta. Puistotkin pysyvät siistimpinä.

3. Uudet jännittävät kokemukset

Jossain vaiheessa iltaa sinulle ja seuralaisellesi/seuralaisille tulee pähkinä purtavaksi; missä vessa? Vessan metsästysreissu voi olla jännittävämpi kuin voit kuvitella! Jos etsiydyt toverisi kanssa luonnon helmaan tarpeillenne, voitte yhdessä jännittää tuleeko poliisi sakottamaan tai löytyykö puskassa kuseskelunne pian Youtubesta. Mikäli päädytte menemään puistossa sijaitsevaan käymälään, lupaan että jännitystä riittää siinäkin; aukeaako ovi juuri väärällä hetkellä ja pääsettekö ulos ollenkaan.

4. Rahan säästäminen

Tämä lienee itsestäänselvää. Juoma baarissa maksaa helposti yli 7 € ellei enemmänkin. Parempi siis käydä Alepassa ja säästää sievoinen summa.

5. Uudet tuttavuudet

Kuinka usein joku tulee juttelemaan terassilla? En osaa sanoa – en muista koska olisin terassilla viimeksi käynyt! Sen voin kuitenkin kertoa, että kun ihmiset kokoontuvat yhteen (puistoon) nauttimaan pari huurteista, keskustelu on helpompaa aloittaa. Itsekin tein illan aikana lähempää tuttavuutta uusien ihmisten kanssa ”Hei, olisko sulla pullon avaajaa?”, Better than nothing! Terassilla tätä huikeaa keskustelua ei tulisi – henkilökunta kun avaa pullot valmiiksi.

Keksitkö lisää hyviä syitä? Hauskaa viikonloppua!

Mainittakoon tähän loppuun, etten kannusta alkoholin käyttöön ja hauskoja iltoja voi viettää (itsestäänselvyys) ilmankin. Jos kuitenkin menet parille, ehkä tämän postauksen innoittamana otat suunnan kohti puistoa terassien sijaan. 😀

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Baarissa on tylsää

Saako äiti olla kännissä?

Tänään nollataan!