Mun bloginurkkaus

Esittelin teille joku aika sitten oman bloginurkkaukseni. Tänään esittelyssä päivitetty versio; tässä siis nykyinen mun nykyinen työpiste!

Tässä nykyisessä on siis paljon samoja tuotteita, joten tuosta linkkaamastani postauksesta näkyy mistä ne on ostettu. Kun hankin tuon edellisen pöydän, en ajatellut asiaa aivan loppuun asti; jatkuva istuminen alkoi tuntumaan inhottavalta niin kehon kuin mielenkin kannalta. Siksi myin vanhan pöydän ja hankin tämän nykyisen säädettävän pöydän. Olen ollut ratkaisuun todella tyytyväinen; jos viettää päivässä pitkiä aikoja koneen ääressä, on hyvä vaihdella asentoa päivän aikana.

Työpiste

Työpiste

Työpiste TyöpisteTyöpiste Työpiste Työpiste TyöpisteTykkään tästä nyt enemmän; edellinen pöytä oli sijoitettu tuon valkoisen lipaston kohdalle ja lipasto vasemmalle seinälle niin että tuo lamppu oli jätetty nurkkaan. Se teki olohuoneesta jotenkin ahtaan tuntuisen. Tämä on paljon tilavampi näin! Nyt tosin mietin olisiko pöytä ja lipasto pitänyt sijoittaa toisinpäin, mutta olkoon nyt toistaiseksi noin.

Välillä kultaiset kehykset tuntuvat hieman imeliltä ja olen monesti meinannut vaihtaa ne mustiin. Ajattelin kuitenkin odottaa jonkin aikaa ennen muutosta; mieli tuppaa muuttumaan niin nopeasti. Tuo kuvassa vasemmalla näkyvä mustavalkoinen kukkataulu- ja tuo suurempi lipaston yllä oleva ovat molemmat Ikeasta. Joissain kuvissa unohdin piilottaa tuon pöydän alta tulevan säätökepin, eli sen saa piiloon myös. 😀

Onko sinulla oma kirjoitusnurkkaus- tai työpiste kotona? Olisi kiva nähdä kuvia muidenkin sisustuksista. 🙂

Facebook & Instagram

Lue myös:

Sisustamista & ajatuksia kodin viihtyisyydestä

Unelmien koti

Näin muokkaan kuvia