Miltä näytän harmaalla tukalla?

Miten minulle sopii harmaa hiusväri? Nyt on tullut aika esitellä uusin ”tulokas”, nimittäin tämä nk. granny hair-peruukki. Ensimmäiseen peruukkipostaukseen lukija vinkkasi minulle vanhasta kunnon Ebaysta – sieltä saisi täytettä peruukkivarastoon huomattavasti edullisemmin. Pelkäsin hieman laadun puolesta, mutta päätin kokeilla – säästin nimittäin pitkän pennin, niin sanotusti.

Muutama viikko sitten klikkailin itselleni ostoskoriin muutaman peruukin ja vihdoin kaikki ovat saapuneet. Ensimmäisenä saapui lila mustalla tyvellä. Siinä oli liian pitkä otsatukka, joten menin sitten itse napsaisemaan siitä pituutta pois. Lopputulos ei ollut kovin hehkeä. Alkuinnostuksen jälkeen huomasin myös, että kyseinen tuote oli aika huonoa laatua – hius oli karheaa ja aika muovisen oloista. Hutiostos siis, mutta onneksi kyseinen reuhka maksoi alle 10 dollaria (ehkä tästä olisi pitänyt osata päätellä laatua?).

Harmaa hiusväri, harmaat hiukset, hopeat hiukset, hiusväri, peruukki, Ebay, Ombre värjäys, pitkät hiukset, hiukset, tyyli, peruukki, peruukit

Harmaa hiusväri, harmaat hiukset, hopeat hiukset, hiusväri, peruukki, Ebay, Ombre värjäys, pitkät hiukset, hiukset, tyyliMuutama päivä sitten saapui tämä kuvissa näkyvä harmaa (vai hopea?) peruukki mustalla tyvellä. Harmaa hiusväri tuli minulle hieman yllätyksenä – kuvissa se näytti enemmänkin platinablondilta. Periaatteessa se ei haittaa, sillä olen aina miettinyt miltä näyttäisin harmaalla tukalla. No nyt sain sen kokea – ja olen kiitollinen, etten ole ikinä moiseen värjäysprojektiin ryhtynyt.

Suoraan sanottuna minulle tuli hieman mummomainen olokin tuo päässäni, vaikka omalla tavallaan tuo harmaa on makea väri. Ehkä jonkun muun päässä sävy on uskottavampi? Tässä yllätti positiivisesti laatu – hius oli paljon sileämpää kuin lilassa tuotteessa. Suuremmaksi haitaksi muodostui kuitenkin robottimainen jakaus ja jouduin itse sotkemaan sitä vähän uuteen uskoon. Harmaa hiusväri, harmaat hiukset, hopeat hiukset, hiusväri, peruukki, Ebay, Ombre värjäys, pitkät hiukset, hiukset, tyyli

Mitäs mieltä olet? Onko tämä harmaa hiusväri hieno vai ei?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Tukkahaaveita x6 Mikä blogeissa ärsyttää x5 Typerät (ja oudot) tapani x6! Miksi mulla on peruukki?! Täydellinen reppu <3 Itsevarma ihminen on kaunis? Häät kuvina x 10 7 säkillistä vaatteita! Shake it, love it!

Vihdoin minullakin on räpsyripset!

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenta! Muistatteko kun kirjoitin, etten luultavasti koskaan tulisi ottamaan ripsienpidennyksiä herkkien silmieni takia? Kuten kuvista näkyy, nyt minulla silti on superihanat räpsyttimet! Kävin ottamassa ripset Beautyanniina kauneushoitolassa. Anniina on erikoistunut ripsienpidennyksiin ja sen kyllä huomaa! Lisää tietoa ripsienpidennyksistä löydät täältä.

Kuten tuossa linkittämässäni postauksessa kerroin, minulla on t o d e l l a herkät silmät. En ole koskaan voinut käyttää edes irtoripsiä, koska silmäni ärtyivät liimasta niin paljon. Kerran maskeeraaja yritti laittaa minulle irtoripset kuvauksia varten. Silmäni kuitenkin vuotivat niin pahasti, että koko meikki meni ihan sotkuun. Irtoripset jouduttiin siis ottamaan pois.

Ripsienpidennykset saatu blogin kautta

Beautyanniina volyymiripset, ripsienpidennykset, Saatan myös tarvita aurinkolaseja, vaikkei aurinko edes paistaisi – taivas voi silti tuntua liian kirkkaalta. Silmiä on vaikea pitää auki ja ne alkavat vuotamaan. Herkkien silmien vuoksi ajattelin, ettei minulle edes voisi laittaa ripsienpidennyksiä. Olin varma, että laiton yhteydessä tarvittava valo häikäisisi liikaa ja että liima ärsyttäisi silmiä. Onneksi olin väärässä!

Ennen ripsien laittoa mainitsin Anniinalle silmieni herkkyydestä, joten valo laitettiin kauemmaksi ja ripsien laittoon käytettiin allergialiimaa. Itse laitto ei tuntunut miltään, mitä nyt niska meni hieman jumiin. 😀 Minulle laitettiin eri pituisia ripsiä 8-12mm ja C-kaarevuutta. Ulkonurkkaan tuli pidempiä ripsiä. Koska olin ensimmäistä kertaa ripsienlaitossa, Anniina laittoi minulle ohuinta mahdollista ripseä.

Olen näihin kyllä aivan supertyytyväinen! Silmät eivät ole ärtyneet ripsistä yhtään, eivätkä ne ole häirinneet minua mitenkään. On vain normaalia hehkeämpi olo. Taisin juuri hurahtaa näihin. Suosittelen kyllä lämpimästi Beautyanniina kauneushoitolaa – siskonikin sanoi ripsieni olevan ensimmäiset hyvännäköiset ripsipidennykset, jotka hän on nähnyt. 😉

Mitä mieltä ripsistäni? 🙂 Ja mikäli kiinnostuit varaamaan ajan Beautyanniina kauneushoitolaan klikkaa tästä!

Hauskaa torstaita!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Puolustuspuhe ”väljähtyneelle” blogimaailmalle Bisnespukeutumisen säännöt – turhaa nillitystä? 4 hyvää syytä – miksi sijoittaa rahastoon? Inhokkisanat x10! Nyt loppu herkuttelu!Tukkahaaveita x6 Tukkahaaveita x6 Miksi mulla on peruukki?! Kun oma kroppa ahdistaa

Bisnespukeutumisen säännöt – turhaa nillitystä?

Bisnespukeutuminen ja sen säännöt ovat herättäneet viime aikoina keskustelua useissa blogeissa. Kukaan tuskin on välttynyt aiheeseen liittyvältä HS:n lehtijutulta. Moni tästä onkin kirjoittanut jo vastineen ja ajattelin itsekin heittää lusikkani soppaan. Mitä itse ajattelen tästä?

Itse olen sitä mieltä, että jos työpaikalla on selkeä pukukoodi, on sitä syytä noudattaa. Ihminen joka haluaa työskennellä kalsareissa, tuskin muutenkaan hakeutuu firmaan, jossa jokaisella oletetaan olevan puku ja suorat housut päällä.

Jos työpaikalla ei selkeää pukukoodia ole, mielestäni jokainen voi pukeutua miten haluaa – kunhan huolehtii hygieniasta ja siisteydestä (puhtaat vaatteet, peseytyminen jne.) Ajattelin vastata myös tekstin väitteisiin tässä postauksessa.

Bisnespukeutuminen, työvaatetus, työelämä, työ, tyyli, muoti, vaatteet, HS, työvaatetus

Bisnespukeutuminen – turhaa nillitystä vai muiden kunnioittamista?

”Etiketti on löystynyt niin, että nykyään saa laittaa päälleen melkein mitä tahansa. Monilla niilläkin aloilla, joilla ennen oli pukupakko, on nyt vapaat kädet vaatetuksessa. It-alan hupparilinja on rentouttanut pukeutumista entisestään. ”,

Ehkä moni firma on tajunnut pukupakon olevan täysin turha. Luultavasti se pukupakko olisi edelleen, jos sitä pidettäisiin tärkeänä? Jos rennompi pukeutuminen on firman linjaus, miksi pitäisi pukeutua pukuun?

”Kiistalan mielestä vanhassa mökkivillapaidassa ei voi mennä töihin. ”

Jos vaaditaan puku, ei kannata. Jos ei, mökkivillapaidassa voi mennä ihan hyvin – kunhan se on ehjä. 😀

”Se, että pukeutuu siististi, on kunnioittavaa muita kohtaan. Eikä se ole mitenkään pinnallista. On harhaa luulla, etteivät muut kiinnitä ulkonäköösi huomiota.”

Mitäköhän tässä tarkoitetaan siististi pukeutumisella? Mielestäni myös farkut ja huppari voivat olla siistit. Muiden ulkonäköön kyllä kiinnitetään huomiota, mutta pitäisikö sen takia muuttaa omaa tyyliään? Ei minusta. Olisi ehkä työnkin kannalta fiksua ohjata huomionsa ulkoisten seikkojen mukaan työhön tai vaikkapa persoonaan ja käytökseen.

Bisnespukeutuminen, työvaatetus, työelämä, työ, tyyli, muoti, vaatteet, HS, työvaatetus

Bisnespukeutuminen, työvaatetus, työelämä, työ, tyyli, muoti, vaatteet, HS, työvaatetus”Jos näyttää rassukalta, saa rassukan kohtelun, heidän kirjassaankin sanotaan. ”

Jotkut muut kuin bisnesvaatteet = rassukka? Tiedän kyllä monia ihmisiä, jotka ovat vakuuttavia vaikka tennissukat sandaaleissa. Vakuuttava ja asiansa osaavan ihmisen ei tarvitse hyppiä jäykkien pukeutumissääntöjen mukaan. Tämäkin on tietysti vain makuasia. Toistan; jos firmassa selkeä pukukoodi, sitä kannattaa noudattaa…

”Jos tulet työpaikalle silmäpusseissa ja paidanreuhkassa, et saa vaativia työtehtäviä”, Kiistala lataa.”

Kuka haluaisi olla paikassa töissä, joissa tehtävät jaetaan silmäpussittomuuden ja pukeutumisen perusteella? Kuulostaa mielestäni mälsältä. Itselläni on lapsesta saakka ollut tummat silmänaluset ja monet ihmettelivät kalpeuttani. Ala-asteella lintsasin toisinaan vedoten kipeyteen ”sä näytätkin ihan kipeältä”, oli vastaus. 😀

”Jos ei tarvitse miettiä hoitamattomia kynsinauhoja tai silmäpakoa sukkahousuissa, voi keskittyä tärkeiden työasioiden hoitamiseen.”

On tärkeää tuntea olonsa hyväksi nahoissaan ja uskon sen vaikuttavan myös työhön. Mutta entä jos kokee itsensä parhaimman näköiseksi ja itsevarmimmaksi rennommissa vaatteissa? Joku voi kokea olonsa todella kömpelöksi ”bisnesvaatteissa”. Minulla on maailman rumimmat kynnet – voin silti olla miettimättä niitä ja keskittyä tärkeiden työasioiden hoitamiseen. 😉

Bisnespukeutuminen, työvaatetus, työelämä, työ, tyyli, muoti, vaatteet, HS, työvaatetus”Naisen, jolla oli housut, arveltiin tienaavan vähemmän kuin hamepukuisen naisen. Jos naisella oli hame, häntä pidettiin menestyvänä ja hänen naiseutensa katsottiin olevan tasapainossa.”

Naiseus tasapainossa – mitähän tällä tarkoitetaan? Tuskin mitään, jolla olisi merkitystä pätevyyten kannalta. Ehkä tärkeintä kuitenkin on, että naiset viihtyvät nahoissaan ja vaatteissaan.

”Suomalaiset eivät tunnetusti käytä paljon rahaa vaatteisiin. Se saa Niipolan huokaisemaan syvään. Hänestä laatuun kannattaa panostaa.”

Kaikilla ei ole varaa ostaa laadukkaita vaatteita.

Yhteenvetona siis, mielestäni hyvältä voi näyttää, vaikka pukeutuisikin bisnespukeutumisen säännöistä poikkeavalla tavalla. Vaatteilla saa ilmaista itseään. Pätevän ihmisen tunnistaa ihan muista jutuista, kuin silmäpussittomuudesta ja ehjistä sukkahousuista.

Mielestäni on kuitenkin kunnioittavaa muita kohtaan, että hygieniasta pidetään huolta ja ollaan siistin näköisiä – ei siis tulla töihin superlikaisissa vaatteissa tai käydä suihkussa vain kerran kuussa. Mielestäni puhtaudella ja siisteydellä pääsee jo pitkälle. Pukukoodeja on hyvä noudattaa – jos työpaikka vaatii tiettyä pukeutumista, muussa tapauksessa siisteys riittää.

Mitä ajatuksia bisnespukeutuminen herättää? Oletko samaa mieltä HS:n lehtijutun kanssa? Miksi ja miksi et?

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

”Täällä on hometta, mutta sain vain reuman” Kaikki työpaikkani ja palkkani Miksi mulla on peruukki?! Onko koulutuksen puute häpeä?Onko koulutuksen puute häpeä? Huomionkipeys on huono juttu! Blogilla ei saa tienata Valintakoe uudistus – hyvä vai huono? Onko unelmatyön tavoittelu epärealistista?