My boyfriend ♡

Summer outfitLöysät farkut ovat nykyään katukuvassa kenties jopa tutumpi näky, kuin kireät pillifarkut. Itselläni kesti jonkin aikaa päästä tähän trendiin sisään, mutta nykyään tykkään ihan hulluna! Kaikkien vaatteiden kanssa ne eivät kuitenkaan sovi yhteen, mutta tiettyihin kokonaisuuksiin ne sopivat kuin nyrkki silmään!

 summer outfitTämä kuvissa näkyvä asu oli ylläni viime viikolla. Tähän asuun nämä boyfriend-malliset löysät farkut sopivat mielestäni hyvin! Välillä tuntuu, että tekoturkki on jotenkin liian hieno omaan tyyliini, enkä osaisi pukea sitä esimerkiksi minihameen kanssa. Löysien farkkujen kanssa tyyli on sopivan rento, mutta kuitenkin cool! Lahkeita kun vähän käärii, niin lookki on heti keväisempi.

Tämä asu oli aivan pakko viimeistellä kirkkaanpunaisella huulipunalla, koska se nyt vain on sopii tähän hyvin, samoin kuin noi mun siniset kakkulat. Btw jotenkin mulla on sellainen fiilis, ettei tämä löysät farkut -trendi ole niin miesten mieleen? Johtuuko se siitä että pyllyjen tiirailu vaikeutuu? Oma mies sanoi että nämä farkut ovat hirveät, mutta pääasia että itse tykkää eikös niin? 😉

Takki//Vero Moda, Housut//Monki, Arinkolasit, kengät & paita//H&M, Laukku//Mango

Miltäs tää asu mnäyttää sun silmään? Käytätkö itse löysiä farkkuja? Miehet kommentoikaa myös!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Shoppaile alle 40e!

Violetin & korallin sävyjä

Mun bloginurkkaus

Päivän asu x20!

*Sisältää mainoslinkkejä

Moikkis!

Tänään hieman erilainen asupostaus. Tässä siis päivän asu x20!

asukuvat

asukuvat Kuten näistä kuvista huomaa, mulla ei mitään kovin tunnistettavaa tyyliä ole. Vaihtelee tosi paljon, mikä miellyttää omaa silmää. Tällä hetkellä tykkään todella paljon tekoturkeista ja kaikista pörröisistä jutuista sekä löysistä asuista. Kaikenlaiset kuviot ja värit ovat myös mieleeni, mutta toisinaan myös yksivärisyys toimii. Ehkä mut tunnistaa helpoiten punaisesta huulipunasta, se on aika vakkari. 🙂

Omasta mielestäni kivoin näistä asuista on ehkä tuo ihan ensimmäisen kuvan asu tai sitten mustavalkoinen asu, jossa minulla on valkoiset farkut. Mikä näistä on eniten sun makuun? Millainen on sun tyyli?

House Of Brandonilla* on muuten nyt aika paljon alennuksia, kannattaa käydä kurkkaamassa. 🙂

Ihanaa perjantaita!

Lempparikorut

jewelleriebox (1 of 1).jpgHeh..en varmastikaan ole ainut, joka kohtaa kuvassa näkyvän ongelman halutessaan korurasiasta tietyn korun. Käteen ei tulekaan se tietty koru, vaan koko möntti aivan sotkussa. Omat koruni ovat parissa tällaisessa boksissa ja voin kertoa ettei se ole paras tapa säilyttää niitä. Se varmaan tulee jo kuvastakin ilmi. Olen pitkään metsästänyt isoa korupuuta – kaikki kun tuppaavat olemaan niin pieniä, ettei niihin mahdu kuin muutamat korvakorut. En ole siis hankkinut korupuuta toistaiseksi. Jos tiedät mistä saa isoja, kauniita korupuita niin saa antaa vinkkiä!

Joskus käytin koruja todella usein. Haalin kirpputoreilta ja kaupoista kaikennäköisiä pelikaani- ja papukaija korvakoruja, joita käytin lähes päivittäin. Hurahdin kaikkiin isoihin ja värikkäisiin killuttimiin. 😀 Olen myös saanut monesti lahjaksi kalliimpiakin koruja, mutta en ole niitä kovin usein raaskinut käyttää. Hölmöähän niitä on säästellä, kun käyttöön ne on tarkoitettukin. Viime aikoina koruja on tullut käytettyä paljon vähemmän. Kuvissa näkyy ehkä eniten käyttämäni korut;

jewelleriespink (1 of 1).jpgTykkään isoista korvakoruista. Nämä ovat mielestäni ihanan hempeän väriset ja sävy muuttuu kivasti. Yksi huono puoli näissä on se, että korvikset ovat omaan makuun hieman liian painavat. Allaolevassa kuvassa pari lahjaksi saatua käsikorua.

jewelleries6 (1 of 1).jpg

jewelleries4 (1 of 1).jpgYlläolevat lehdenmuotoiset korvikset ovat sitten taas niin kevyet ja huomaamattomat, että valitsen ne aika usein. Värinsä puolestakin sopivat monen vaatteen ja meikin kanssa. Vihreät ruusut taas ovat ehkä sellaiset jotka eivät ehkä muuten olisi ihan omaa tyyliäni, mutta ne ovat niin pirteän väriset että tykkään. Miinuspuolena se että korvikset painavat vähän inhottavasti jos makaa esimerkiksi sohvalla. Nukkumista en sentään nuo korvissa ole edes yrittänyt. Alla käsikorut, jotka olen joskus ostanut jostain kauan aikaa sitten.

jewelleries5 (1 of 1).jpg

jewelleries3 (1 of 1).jpgNämä vaaleanpunaiset korvakorut ovat aika yksityiskohtaiset, jonka vuoksi käytän mieluiten aika pelkistettyjen asujen ja meikin kanssa. Alla olevat sen sijaan sopivat mielestäni lähes joka tilanteeseen, mutta väri on niistä ikävästi lähtenyt, joten enää ne eivät ole mielestäni niin hehkeät hahah.

jewelleries2 (1 of 1).jpg

jewellerieblue (1 of 1).jpgTämä sininen on mielestäni kivan värinen ja siro. Alla oleva musta käsikoru on kiva juurikin tuon värinsä takia; mustia koruja en omista enempää. Musta on sinänsä kyllä turvallinen väri, voisi jatkossa suosia sitä ehkä enemmänkin korujen väreissä.

jewellerieblack (1 of 1).jpgMillaisia koruja te tykkäätte käyttää ja missä tilanteissa? Miten säilytätte korujanne?

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Sinistä hiuksissa

Onpas hapsua

Mikä ihmeen suolasuihke?