15 kysymystä, joiden avulla löydät oman juttusi

Ah, nyt päästään lempiaiheeseeni; miten löytää se oma juttu? Itse olen kamppaillut asian kanssa – en ehkä sen takia, etten tietäisi sitä, vaan siksi etten uskonut itseeni tarpeeksi. Onneksi sekin asia on nyttemmin korjaantunut. Puhun tässä tekstissä omasta jutusta nimenomaan ammatillisesta näkökulmasta.

On turhauttavaa, jos ei tiedä, mikä on se oma juttu ja mitä oikein haluaa. Voi olla ettei ole ihan tyytyväinen nykyhetkeen, muttei silti tiedä, mitä haluaisi ja mitä kohti pyrkiä. Elämä vain menee eteenpäin, kun ei tiedä mitä muutakaan voisi tehdä. Kaikki eivät tietystikään kaipaa mitään selkeää omaa juttua tai intohimon kohdetta elämäänsä ja sekin on ok. Jos kuitenkin et ole vielä löytänyt omaa juttuasi ja haluaisit löytää sen, seuraavat kysymykset auttavat sinua löytämään sen.

Miten löytää se oma juttu, miten löytää oma juttu, miten löytää unelmatyö, miten löytää unelma-ammatti, unelma-ala, unelmatyö, intohimo, kutsumus, työelämä, Miten löytää se oma juttu, miten löytää oma juttu, miten löytää unelmatyö, miten löytää unelma-ammatti, unelma-ala, unelmatyö, intohimo, kutsumus, työelämä,

Miten löytää se oma juttu – 15 kysymystä

Mitä tekisit jopa ilmaiseksi ja ilman ulkopuolista hyötyä?

Mikä saa silmäsi säihkymään ja vatsanpohjassa kutkuttamaan?

Mitä jaksat tehdä pitkään keskittyneesti ilman taukoja?

Mille asialle raivaat joka elämäntilanteessa aikaa?

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Mikä on sinulle luontaista?

Missä olet hyvä?

Mitä haluat oppia?

Miten löytää se oma juttu, miten löytää oma juttu, miten löytää unelmatyö, miten löytää unelma-ammatti, unelma-ala, unelmatyö, intohimo, kutsumus, työelämä,

Miten löytää se oma juttu, miten löytää oma juttu, miten löytää unelmatyö, miten löytää unelma-ammatti, unelma-ala, unelmatyö, intohimo, kutsumus, työelämä,Mitä olet halunnut kokeilla jo pitkään?

Mihin intuitio vie sinua?

Mitä haluat saavuttaa elämäsi aikana?

Millaista elämää haluat elää?

Mistä nautit lapsena?

Mitkä ovat vahvuutesi?

Mitkä ovat tärkeimmät arvosi?

Yllä olevien kysymysten avulla olen itse päässyt kiinni omiin intohimon kohteisiini, suosittelen kokeilemaan! Loppuun vielä tärkeä vinkki:  Saatuasi oman juttusi selville, ole rohkea ja toimi! Asioiden suunnittelu ja haaveilu on kivaa, mutta tuloksia syntyy vasta kun alat toimimaan! Täysin varma ei tarvitse heti olla, riittää kun lähtee oikeaan suuntaan. 🙂

Miten sinä olet löytänyt oman juttusi vai etsitkö sitä vielä? Ihanaa viikkoa!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Visualisoi unelmasi todeksiTyön ohessa opiskelu – 6 vinkkiä”Sillä alalla ei oo töitä”Menestyksen salaisuus?Onko ikä esteenä unelmien toteuttamiselle?Onko unelmatyön tavoittelu epärealistista?Täydellisen elämän suorittaminenHaavemaailmassa?Uskallanko ottaa riskiä?

Missä ammatissa en voisi toimia x10

Katri aloitti Fitfashionissa Missä ammatissa en voisi toimia– haasteen ja päätin itsekin tehdä tämän! Sanon minäkin tähän nyt vielä sen, että kaikki työ on arvokasta enkä vähättele näistä mitään. Jokaiselle on varmasti se oma juttunsa! Tässä kuitenkin 10 ammattia, joissa en näkisi itseäni työskentelemässä:

1.Kätilö

Ihanaa että jotkut haluavat kätilöksi, mutta itse en siihen ikinä pystyisi. Verta, pissaa, kakkaa, itkua, huutoa! Plus siihen tietty vielä se syyllisyys, jos joku menisikin pahasti pieleen. 🙁 Myöskään 3-vuorotyö ei houkuttele.

2.Bussikuski

En haluaisi istua pylly samassa penkissä tuntikausia. Viikonloppuna ajettu yöbussi ei myöskään houkuttele – en halua mennä yöbussiin nykyään edes asiakkaana, koska ihmiset ovat niin pelottavia. 😀 En myöskään ole varma osaanko enää edes ajaa…

3.Työ jossain kaupassa, jossa käy ehkä yksi asiakas päivässä

Aika kävisi tosi pitkäksi.

4.Rakennusala

Meteliä ja joka säällä ulkona työskentelyä. En myöskään uskaltaisi kiipeillä millään katolla puuhastelemassa.

5. Siivooja

Mä siivoan niin paljon kotona, ettei mun päivässä muuten olisi oikein muuta jos tekisin sitä työksenikin. 😀

työ

työ

työ

6. Baarissa työskentely

Känniläiset, yö ja meteli. My worst nightmare!

7. Hieroja

Varmaan tosi raskasta. En tajua miten joku jaksaa hieroa ihmisiä tunteja päivässä. Mulla menee paikat minuutissa jumiin. Heillä on varmasti tekniikka hallussa, mutta silti.

8. Varastotyö

Varastot on monesti tosi pölyisiä ja usein niissä on myös huono ilma. Tulee huono olo. Ei myöskään vastaa mun kiinnostuksen kohteita.

9. Nuorisotalolla työskentely

En osaa perustella tätä sen kummemmin. 😀

10. Leiriohjaaja

En vain koe, että mulla olisi tällaisessa työssä mitään annettavaa.

 

työTässä näitä oli 10! Onko näistä joku sun unelmien työ vai ootko mun kanssa samoilla linjoilla? 🙂

My pics: Suvi, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Sosiaalisen median sisällöntuottaja Minustako yrittäjä? ♡ ”Sillä alalla ei oo töitä” ♡ Kaikki työpaikkani ja palkkani ♡ ”Raha ei tuo onnea!” – joopa joo  Digitaalisen markkinoinnin opiskelu! ♡ Muiden matkiminen blogimaailmassa Yrittäjyys on epävarmaa – niin on kaikki muukin! ♡ Keskeytin koulun – tuleeko minusta lusmu?