Baarissa on tylsää

Moikka ja kivaa tiistaita! Kirjoitinkin teille juhannuksen vietostani täällä. Minun oli tarkoitus kirjoittaa tästä aiheesta ajatuksiani kyseiseen postaukseen, mutta ajattelin kirjoittaa siitä teille erillisen tekstin, joten tässä se tulee: Baarissa on tylsää!

Baarissa on tylsääTulin juhannusjuhlista kotiin jo klo 22:00. Syynä siis se, etten ole vuosiin viihtynyt baareissa ja muu porukka oli sinne jossain vaiheessa lähdössä. Silti sinne on tullut aina välillä mentyä, koska jotenkin sitä ajattelee että varmasti minullakin on hauskaa niissä kun kaikilla muillakin on.

Joskus olin todellinen baarikärpänen. En tiennyt mitään hauskempaa kun juoda siideriä hyvällä kaveriporukalla ja lähteä yöelämään. Jokainen kerta oli hauska ja ensi kertaa odotti innoissaan. Viikonloppuja suunniteltiin jo keskellä viikkoa; mitä juodaan, mitä laitetaan päälle yms.

Baarissa on tylsääJossain vaiheessa huomasin, että illanviettojen hauskin osuus oli ennen baaria vietetty aika ja oikeastaan porukan kaikki muutkin osapuolet olivat samaa mieltä. Silti aina jossain vaiheessa iltaa halusimme kaikki lähteä baariin. Baarissa sitten oltiin ja välillä oli hauskaa, mutta ei yhtä hauskaa kuin ennen.

Mitkä sitten ovat syitä, joiden vuoksi baarissa on tylsää mielestäni?

Musiikki on niin kovalla ettei kukaan voi jutella, paitsi huutamalla äänensä käheäksi.

Rajoitettu tekeminen – baarissa vaihtoehdot ovat juominen, tanssiminen, miesten/naisten metsästys. (Itse tykkään tanssimisesta, mutta ei sitäkään aina jaksa koko iltaa.)

Kotiinlähtö: Kumpa voisi vain teleporttaa itsensä kotiin vällyjen väliin! Itse haluan nykyään mennä kotiin taksilla, sillä en halua liikkua yksin myöhään.

Rahanmeno: Tämä ei haittaisi jos baari-ilta olisi ollut superhauska, mutta näin ei usein ole.

Porukan hajoaminen: Sinkkukaverit saattavat jossain vaiheessa iltaa olla kadonneet löytämänsä uuden tuttavuuden kanssa.

Jos juttelee jonkun kanssa, se otetaan nopeasti kiinnostuksen merkkinä.

Huonosti nukuttu yö ja tahmea aamu. Hyvien yöunien merkitys on kasvanut lapsen myötä.

Baarissa on tylsää

Baarissa on tylsää

Tämän vuoksi otan usein suunnan kohti kotia, kun muut lähtevät baariin.

Itse nautin enemmän esimerkiksi mökkireissusta hyvän porukan kesken; Ilta ei katkea baariin ja vaikka johonkin mentäisiin, kaikki poistuvat yhdessä samaan paikkaan jatkamaan iltaa tai nukkumaan. Kyseessä ei välttämättä tarvitse olla edes mökkireissu vaan esimerkiksi yhteiset festarireissut tms. ovat myös todella hauskoja. Yleensä kaikki ovat myös enemmän juhlatuulella, jos ollaan porukalla kokoonnuttu iltaa viettämään vähän perinteisestä poikkeavalla tavalla.

Otsikko on hieman kärjistetty – kyllä siellä baarissa voi joskus olla hauskaakin ja ymmärrän että jotkut niissä viihtyvät. Kuka tietää vaikka itsekin joskus taas innostuisin niistä, en varmasti kuitenkaan samassa mittakaavassa kuin juuri täysikäistyneenä.

Joskus baariin tulee mentyä ihan vain hyvän seuran vuoksi ja koska välillä tekee mieli mennä tanssimaan ja katsomaan onko meininki muuttunut. Ei se ikinä kyllä ole. ;D

Baarissa on tylsää – oletko samaa mieltä? Miksi itse käyt baarissa ja miksi et?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Täydellisen elämän suorittaminen Epäilijät ja jarruttelijat Shut up and listen  Mitä vauva ei tarvitse Kun ei mahdu yhteen lokeroon Paljon menee viikossa rahaa ruokaostoksiin? Hukassa ”Miestä ei voi raiskata” Pakko olla positiivinen

Taru

3 vastausta artikkeliin “Baarissa on tylsää”

  1. Allekirjoitan, baarissa on tylsää juurikin mainitsemistasi syistä. Nuorempana tuli käytyä, koska muka ”taytyi”, mutta tuskin koskaan oli erityisen hauskaa. Johtunee ehkä osittain siitä, että kahden alkoholiannoksen jälkeen olen jo ihan valmis lähtemään nukkumaan.

  2. Itse tykkään käydä baarissa lähinnä siksi, että 1) on kivaa ”tälläytyä”, ja 2) näkee kavereita ja niitä puolituttujakin, jotka ovat ihan hauskaa porukkaa, mutta joita ei tule koskaan kutsuneeksi kotiinsa asti. Meillä on miehen kanssa kantabaari, jonne voi mennä yksinkin jos juttuseuraa kaipaa, ja joskus sinne sitten eksyy turistejakin, joiden kanssa on kiva jutella. (Haha, me ollaan varmaan ne ärsyttävät KANTAPEIKOT, jotka heti alkavat jutella kun joku ”ulkopuolinen” tulee sisään :D) 

    Tietysti riippuu ihan baarista, ”meidän” baarissa esimerkiksi ei musiikki ole niin kovalla etteikö voisi jutella…ja siis lähinnä siksi sinne kai mennään; juttelemaan ja seurustelemaan. 

  3. Jes, kanssa-ajattelijoita siis on! Muutamaa yksittäistä kertaa lukuunottamatta, voin nimittäin täysin allekirjoittaa otsikkosi ”Baarissa on tylsää”. Musta tuntuu, että aina sitä baarin tultua toteaa, että ”äh ei olisi pitänyt edes tulla”. Kavereiden kanssa on ihanaa juhlia muuten, mutta baarissa tuntuu että hyvän illan tunnelma vain lopahtaa.

    Mä en jostain syystä ole oikein koskaan siitä pitänyt. Ollaankin yhden ystävän kanssa pohdittu, että ollaanko oikeesti ainoat, joita ei yöklubeilu kiinnosta. Tanssiminen ja reivailu on ihanaa, mutta sitä kun voi tehäd missä vain muuallakin. Festareilla, puistossa kajarin kanssa, olohuoneen lattialla tai mökkilaiturilla… Tosi mahtavan tekstin oot kirjoittanut, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta