BAD MOM-haaste!

dsg168 (1 of 1)-2.jpg

To be mom-blogista bongasin hauskan bad momhaasteen ja rustasin omani!

Olen kiroillut lapsen kuullen. Tiedän että se pitäisi lopettaa viimeistään nythetipaikalla! Suunnitelmana se on ollut jo pitkään, mutta silti välillä pääsee ruma sana jos toinenkin. Onneksi ainut mitä lapsi sanoo on äitti, äittä, oho ja kakka (ainakin toistaiseksi). Nyt lopetan lapsen kuullen kiroilun, ainakin yritän kovasti. Muiden lasten kuullen on jostain syystä helpompi olla kiroilematta…

Joskus kun lapsi opettelee itse syömään lusikalla, minulla on pettänyt kärsivällisyys ja olen ottanut lusikan hänen kädestään ja syöttänyt itse loppuun. ”Anna lapsesi epäonnistua ja yrittää uudelleen!!!” Jep jep.

IMG_9129.jpg

Olen joskus koneella kun lapsi leikkii lattialla, jaksaako joku oikeasti muka ainakin 8 h päivässä katsoa kun lapsi leikkii tai leikkiä hänen kanssaan? Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Kun lapsi oli ihan pieni vauva, pidimme häntä jonkin verran ihokontaktissa. Pikkuhiljaa se hiipui ja nyttemmin sitä ei ole usein tullut tehtyä, vaikka sen hyödyt tietääkin. 🙁 Jotenkin sitä ei enää edes muista.

 

IMG_9102.jpg

Millainen on teidän lista?

***

I found this bad mom-challenge from To be mom-blog. Here’s my list!

I have cursed front of my child. I know I should stop it! I’ve tried but sometimes I still do it. From now on…

When my child is learning to eat with the spoon herself, I sometimes have taken the spoon away and fed her myself. ”Let your child fail and try again!” Yep…

Sometimes I use my computer while the child is playing on the floor. Does someone really look all day long while child is playing and play with her/him also?

When my child was a little baby, we often held her skin to skin. Now it happens quite rarely.

 

Your list? 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta