BAD MOM-haaste!

To be mom-blogista bongasin hauskan haasteen ja päätin rustata omani. Tässä mun bad mom-haaste. 😉

 

Olen kiroillut lapsen kuullen. Tiedän että se pitäisi lopettaa viimeistään nythetipaikalla! Suunnitelmana se on ollut jo pitkään, mutta silti välillä pääsee ruma sana jos toinenkin. Onneksi ainut mitä lapsi sanoo on äitti, äittä, oho ja kakka (ainakin toistaiseksi). Nyt lopetan lapsen kuullen kiroilun, ainakin yritän kovasti. Muiden lasten kuullen on jostain syystä helpompi olla kiroilematta…

Joskus kun lapsi opettelee itse syömään lusikalla, minulla on pettänyt kärsivällisyys ja olen ottanut lusikan hänen kädestään ja syöttänyt itse loppuun. ”Anna lapsesi epäonnistua ja yrittää uudelleen!!!” Jep jep.

bad mom-haaste, äitiys, vanhemmuus, blogihaaste, kasvatus, bad mom

bad mom-haaste, äitiys, vanhemmuus, blogihaaste, kasvatus, bad mom
Olen joskus koneella kun lapsi leikkii lattialla, jaksaako joku oikeasti muka ainakin 8 h päivässä katsoa kun lapsi leikkii tai leikkiä hänen kanssaan? Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Kun lapsi oli ihan pieni vauva, pidimme häntä jonkin verran ihokontaktissa. Pikkuhiljaa se hiipui ja nyttemmin sitä ei ole usein tullut tehtyä, vaikka sen hyödyt tietääkin. 🙁 Jotenkin sitä ei enää edes muista.

bad mom-haaste, äitiys, vanhemmuus, blogihaaste, kasvatus, bad mom

Millainen olisi sun bad mom-haaste? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Lapsi, mikä ihana tekosyy Onko lapsen pakko saada joululahjoja? Ranskassa vauvalle syötetään sokeria, pitäisikö meidänkin? Lapsuuteni traumat Äiti joka ei osaa kokata Naiset jotka vihaavat miehiä Oletko kelvollinen vanhemmaksi- testi! Vuosi äitinä Tarvitseeko parisuhteessa riidellä?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta