Vihdoin minullakin on räpsyripset!

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenta! Muistatteko kun kirjoitin, etten luultavasti koskaan tulisi ottamaan ripsienpidennyksiä herkkien silmieni takia? Kuten kuvista näkyy, nyt minulla silti on superihanat räpsyttimet! Kävin ottamassa ripset Beautyanniina kauneushoitolassa. Anniina on erikoistunut ripsienpidennyksiin ja sen kyllä huomaa! Lisää tietoa ripsienpidennyksistä löydät täältä.

Kuten tuossa linkittämässäni postauksessa kerroin, minulla on t o d e l l a herkät silmät. En ole koskaan voinut käyttää edes irtoripsiä, koska silmäni ärtyivät liimasta niin paljon. Kerran maskeeraaja yritti laittaa minulle irtoripset kuvauksia varten. Silmäni kuitenkin vuotivat niin pahasti, että koko meikki meni ihan sotkuun. Irtoripset jouduttiin siis ottamaan pois.

Ripsienpidennykset saatu blogin kautta

Beautyanniina volyymiripset, ripsienpidennykset, Saatan myös tarvita aurinkolaseja, vaikkei aurinko edes paistaisi – taivas voi silti tuntua liian kirkkaalta. Silmiä on vaikea pitää auki ja ne alkavat vuotamaan. Herkkien silmien vuoksi ajattelin, ettei minulle edes voisi laittaa ripsienpidennyksiä. Olin varma, että laiton yhteydessä tarvittava valo häikäisisi liikaa ja että liima ärsyttäisi silmiä. Onneksi olin väärässä!

Ennen ripsien laittoa mainitsin Anniinalle silmieni herkkyydestä, joten valo laitettiin kauemmaksi ja ripsien laittoon käytettiin allergialiimaa. Itse laitto ei tuntunut miltään, mitä nyt niska meni hieman jumiin. 😀 Minulle laitettiin eri pituisia ripsiä 8-12mm ja C-kaarevuutta. Ulkonurkkaan tuli pidempiä ripsiä. Koska olin ensimmäistä kertaa ripsienlaitossa, Anniina laittoi minulle ohuinta mahdollista ripseä.

Olen näihin kyllä aivan supertyytyväinen! Silmät eivät ole ärtyneet ripsistä yhtään, eivätkä ne ole häirinneet minua mitenkään. On vain normaalia hehkeämpi olo. Taisin juuri hurahtaa näihin. Suosittelen kyllä lämpimästi Beautyanniina kauneushoitolaa – siskonikin sanoi ripsieni olevan ensimmäiset hyvännäköiset ripsipidennykset, jotka hän on nähnyt. 😉

Mitä mieltä ripsistäni? 🙂 Ja mikäli kiinnostuit varaamaan ajan Beautyanniina kauneushoitolaan klikkaa tästä!

Hauskaa torstaita!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Puolustuspuhe ”väljähtyneelle” blogimaailmalle Bisnespukeutumisen säännöt – turhaa nillitystä? 4 hyvää syytä – miksi sijoittaa rahastoon? Inhokkisanat x10! Nyt loppu herkuttelu!Tukkahaaveita x6 Tukkahaaveita x6 Miksi mulla on peruukki?! Kun oma kroppa ahdistaa

Taru

5 vastausta artikkeliin “Vihdoin minullakin on räpsyripset!”

  1. Ihanat 🙂 Kauan sulla on nyt ollut ne? Mulla menee yleensä muutama päivä, kun alkaa veden vuotaminen silmistä. Ei kyllä ole kokoaikaista, mutta olen huomannut, että välillä tulee sellaista vuotamista ripsien kanssa? Mietin, että johtuuko juuri liiimasta tai liian huonosta pesusta vai mistä. Mutta olisi kiva kuulla ilmeneekö muilla silmien vuotamista, vaikka en koe olevani allerginen tai omista herkkiä silmiä 🙂 mitkään kertakäyttöripset tai niiden liimat taas eivät aiheuta mitään.

  2. Moikka! mulla on sama ongelma mitä sulla on noiden tekoripsienkaa, 5vuotta oon ollu ilman noit ihania räpsytimiä ja nyt on taas tullu fiilis et haluisin kokeilla uudestaan tai mulla ei oo ikinä ollu noita allergialiiman kanssa, joten kysymys kuulukin et toimiko sulle toi allergialiima? ja kauanko noi kestää ennenku pitää käydä uusimmas?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta