Mitä lukijat haluaa – arkea vai juhlaa?

Monesti kun mietin mistä kirjoitan blogiin, ajattelen että täytyy olla joku spesifi aihe. Mielipidekirjoitus, reissukertomus, joku uusi meikki tms. Silti kun lukijoilta kysyy mistä he haluavat lukea, vastaus on usein niinkin yksinkertainen kuin arki. Halutaan lukea siitä tavallisestakin arjesta ja päästä hieman pintaa syvemmälle tutustumaan tyyppiin. Arkipostaukset ovat minustakin kivoja lukea silloin tällöin. Hyväntuulen arjesta saan inspiraatiota omaan arkeeni ja silloin kun menee paskasti voin samaistua tyyppiin. Omasta mielestäni on mukavampi lukea blogia kun tietää vähän millainen tyyppi siellä kirjoittelee. Miksi sitten en itse melkein koskaan kirjoita ihan arkisia kuulumisia ja siitä mitä olen tehnyt? Jotenkin sitä on ajatellut ettei ketään kiinnosta ”mun tylsä arki”, vaikka kyllähän itseänikin kiinnostaa muiden arki. Ja kuten sanoin, se tuntuu kiinnostavan aika monia lukijoita.

Arkipostaukset, blogien postaukset, arkipostaus, arki, tavallinen arki, päivä kanssani, my day, blogi, bloggaajat, Stuff about

Arkipostaukset, blogien postaukset, arkipostaus, arki, tavallinen arki, päivä kanssani, my day, blogi, bloggaajat, Stuff aboutJotenkin myös koen etten osaa kirjoittaa arjestani mielenkiintoisesti. Tuntuu että lauseet vain töksähtelevät ja soljuva teksti on siitä kaukana. Jotkut osaavat kirjoittaa aivan tavallisestakin arjesta mukaansatempaavasti ja hauskasti. Ehkä minäkin oppisin jos vain kirjoittaisin arjesta enemmän. Koska sitähän elämä suurimmaksi osaksi on. Tavallista ihanaa ja kamalaa arkea.

Arkipostaukset, blogien postaukset, arkipostaus, arki, tavallinen arki, päivä kanssani, my day, blogi, bloggaajat, Stuff about

Ovatko arkipostaukset omia suosikkejasi vai tykkäätkö selkeistä aiheista?

 

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Onko bloggaamisessa mitään järkeä?Kukaan ei halua lukea bloggaajan ongelmista Blogilla ei saa tienataBlogien pahimmat kliseet Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat Bloggaaminen – itsekeskeisten tyttöjen harrastus? Mitä blogeja itse luen tällä hetkellä? Bloggaamisen apuvälineet Paljastuksia bloggaamisesta!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta