Tyypillisimmät blogikliseet x11

Olen lukenut erilaisia blogeja ja kerran jos toisenkin olen törmännyt samoihin lausahduksiin. Päätin listata blogien kuuluisat lausahdukset ja blogikliseet teillekin, niin tiedätte varmasti mistä blogeissa puhutaan, mikäli asia on jostain syystä jäänyt epäselväksi! 😉 Näissä lausahduksissa ei siis ole mitään vikaa – tuskin niitä muuten käytettäisiin? Tässä siis lausahdukset jotka nähdään (lähes) jokaisessa lifestyleblogissa (kenties minunkin?)

Blogikliseet, kliseitset blogit, blogit, bloggaaminen, Stuff about, kliseet

Blogikliseet x11

”Nykypäivän elämä on niin suorituskeskeistä” tai ”Nykyään kaikilla on niin kiire suorittaa asioita”

”Kuuntele kehoasi!”

”Tutustun ihmisiin helposti, mutta päästän lähelleni vain harvat ja valitut; hyvin harva ihminen tuntee minut oikeasti.”

”Olen kokenut elämässäni rankkoja asioita ja niiden myötä minusta on tullut vahva ihminen.”

”Hyväksi kehosi sellaisena kuin se on.”

”Media ja nyky-yhteiskunta luovat varsinkin nuorille naisille paljon paineita”

”Kehu itseäsi.”

Blogikliseet, kliseitset blogit, blogit, bloggaaminen, Stuff about, kliseet”Jokainen on kaunis.”

”Ole itsellesi armollinen”

”Valitse ympärillesi positiivisia ja hyvää energiaa tuovia ihmisiä, negatiivisuus tarttuu”

”Uskalla unelmoida ja tavoitella niitä”

Blogikliseet, kliseitset blogit, blogit, bloggaaminen, Stuff about, kliseet

 Mitkä on sun mielestä tyypillisimmät blogikliseet?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue  myös:

Miksi bloggaajan pitäisi julkaista paskakommentit? Mikä blogeissa ärsyttää x5 Bloggaaja kirjoittaa bloggaamisesta – tylsää!!! 5 bloggaajaa, joiden tyyliä ihailen Blogin huonoimmat postaukset x 10 Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat Miksi haluan blogata työkseni? Paljon blogilla pitää olla lukijoita, jotta voi tienata? Tiedetään – kaupalliset yhteistyöt on pyllystä!

Taru

3 vastausta artikkeliin “Tyypillisimmät blogikliseet x11”

  1. 😀 Jep. Lilyssä pari blogia on oikein näitä latteusgeneraattoreita. ”Valitse ympärillesi positiivisia ja hyvää energiaa tuovia ihmisiä, negatiivisuus tarttuu! Ole itsellesi armollinen! Olen kokenut elämässäni rankkoja asioita ja niiden myötä minusta on tullut vahva ihminen!” Siis nää on niin suoraa niistä blogeista :Dd Välillä miettii että mitähän mahtaa blogin kirjoittajan päässä liikkua, jos tämä laimea kliseetoistelu on parasta, mistä voi blogiinsa kirjoittaa.

    Kiitos osuvasta tekstistä, nauroin ääneen!

  2. Hauska postaus! Itse olen käyttänyt ainakin tuota kuuntele kehoasi – lausetta mutta mielestäni aivan merkityksellisessä yhteydessä kun puhuin kotiäitiydestä. Mutta olen samaa mieltä että olisi hyvä käyttää blogissaan monipuolista ilmaisua eikä turvautua vain tuttuihin lausahduksiin ja sanontoihin.:)

  3. Heh! Mun blogista löytyy ainakin ”jokainen on kaunis”. Ja aika paljon juttua median aiheuttamista paineista. Mut mä oon kyllä aina ollut yksi kliseemoottori. :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta