Kun ei ole mitään sanottavaa

En ole kirjoittanut nyt yli viikkoon. Muutamia etukäteen tehtyjä postauksia olen kuitenkin julkaissut. Ensimmäistä kertaa koko bloggaamisen aikana, en ole postannut päivittän, paria poikkeusta lukuunottamatta. En ole myöskään jakanut postauksia yhtä ahkerasti Facebookissa. Jostain syystä blogin kirjoittaminen ei vain ole kulkenut yhtä hyvin kuin yleensä.

Viime kerrat kun olen avannut blogin ja miettinyt mitä kirjoittaisin, on tullut sellainen olo, ettei ole mitään sanottavaa. Olisihan minulla vaikka mitä ajatuksia; voisin kirjoittaa, miten järkyttävää on, että eduskuntamme katsoo sormiensa läpi siellä tapahtuvaa väkivaltaa ja seksuaalista häirintää, tai voisin kertoa miksi emme osta tänäkään vuonna joululahjoja. Voisin kirjoittaa lapseni hassuista letkautuksista tai ihmisistä, jotka loukkaantuvat kaikesta.

Blogin kirjoittaminen, Luova työ, bloggaaminen, Blogi, Inspiraation puute, Uusi vuosi, Taru Mari

Blogin kirjoittaminen, Luova työ, bloggaaminen, Blogi, Inspiraation puute, Uusi vuosi, Taru Mari

Kun blogin kirjoittaminen ei suju

Jostain syystä blogin kirjoittaminen on takunnut, vaikka ajatuksia olisikin. Olen miettinyt, miksi minä kirjoittaisin näistä, kun niin moni on jo samoista aiheista kirjoittanut. Muutenkin ajatukseni bloggaamisesta on muuttunut viime aikoina, enkä enää suoraan sanottuna tiedä, mihin suuntaan haluan tätä viedä. Rakastan kirjoittamista, mutten ole sellainen joka haluaisi päivästä toiseen raapustella tänne ilman punaista lankaa. Olen aina ollut vähän sellainen kaikki tai ei mitään-persoona – enkä haluaisi tehdä mitään vähän vasemmalla kädellä. Joskus se on tietenkin hyvä juttu, mutta olisi ehkä hyvä osata antaa vähän armoakin. Tällä hetkellä tuntuu nimittäin ensimmäistä kertaa siltä, etten ole varma, miksi edes kirjoitan tätä. Toivon, että ajatukseni selkeytyvät ja löydän tännekin taas sen punaisen langan. Viime aikoina päiväni ovatkin menneet kirjoittaessa sisältöjä asiakkaalle ja se onkin ollut tosi kivaa vaihtelua.

Tällä hetkellä tuntuu, että haluan tämän blogin lisäksi, kirjoittaa myös artikkelimaisempia tekstejä, joten päätin perustaa toisen sivuston niille jutuille. Osa blogeistakin on tietysti tällaisia, mutta omassa blogissani on toiminut aina henkilökohtaisuus, ainakin kun olen lukijamääriä katsonut. Luultavasti kyseinen sivusto tulee liittymään myös omaan liiketoimintaani, joten sekin tulee hoidettua sitten samalla. Pitää vielä vähän vielä funtsia, millaisen siitä tarkalleen ottaen haluan – ajatukseni ovat nimittäin senkin suhteen vaihdelleet. Sen tiedän kuitenkin, etten halua sekoittaa tätä nykyistä lifestyleblogiani ja artikkelimaisempaa sisältöä – tiedän myös, ettei se toimisi. Parempi siis pitää ne erillään. 🙂 Nyt pitäisi vielä kasata sivusto ja kirkastaa vähän, että mitä sen kanssa teen. Kerron sitten tietysti täälläkin, kun sivusto on kasassa. 🙂Blogin kirjoittaminen, Luova työ, bloggaaminen, Blogi, Inspiraation puute, Uusi vuosi, Taru Mari Blogin kirjoittaminen, Luova työ, bloggaaminen, Blogi, Inspiraation puute, Uusi vuosi, Taru MariTällaista täällä. Vähän itseään toistavia fiiliksiä, mutta sellaista se välillä on. Kyllä tämä blogin kirjoittaminen tästä – ehkä saan jonkun megaoivalluksen uuden vuoden myötä! Tuntuu, että monilla on pienoista inspiraation puutetta ja väsymystä aina loppuvuodesta, joten en varmasti ole ainut.

Ei muuten tunnu yhtään siltä, että huomenna on joulu! 😀 Ensi viikolla päivittelen Fitfashionin Insta stooria, muistakaahan seurata!

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Viime viikon ajatuksia x7Netflix-tärpit x415 kysymystä, joiden avulla löydät oman juttusi”Toiminimen perustaminen on helppoa!”Kaipaatko paskamyrskyä? Kirjoita näistä!Blogikriisi – taas kerranTörkypuheita kaatosateessa – nolot tilanteet x4Oletko sinäkin kiusaaja?

Taru

6 vastausta artikkeliin “Kun ei ole mitään sanottavaa”

 1. Kiva kun kirjoitit näistä fiiliksistä. Kyllähän kirjoittaminenkin selkeyttää ajatuksia. Uskon ja toivon, että ensi vuonna löydät suunnan. Itsekin välillä mietin miksi kirjoitan. Päässä pyörii että ketään ei kiinnosta, mun ajatukset ei oo tarpeeksi erikoisiakaan tai fiksuja. Mutta aina, kun pääsee näpyttelemään ja näkee tuotoksensa, se on huippufiilis se. Hyvää joulua sulle!

  • Kiva kun kommentoit<3 Toivotaan! Oli niin hyvä draivi päällä yhdessä vaiheessa, nyt se on haihtunut kuin pieru saharaan. 😀 Ihanaa joulua ja uutta vuotta sinne myös!

 2. Samat sanat kuin edellisessä kommentissa, eli kiva kun kirjoitit näistä fiiliksistä, ja kuulostaa hyvin ymmärrettävältä. Itse lukijana tykkään enemmän asiapitoisemmista postauksista, jotka ehkä ilmestyvät harvemmin, kuin päivittäin tai jopa useamman kerran päivässä tulevista postauksista, joita on tehty lähinnä vain siksi, että olisi jotain päivitettävää. En siis todellakaan hylkää blogin seuraamista sen takia, että se päivittyisi harvemmin, vaan seuraan mielelläni myös harvemmin päivittyviä blogeja, jos vain sisältö säilyy mielenkiintoisena. Sinunkin blogissasi pidän eniten juuri pidemmista ja asiapainotteisista teksteistä; kuvat sen sijaan eivät ole itselleni kovinkaan tärkeä osa blogeja, joten lähinnä ärsyttää, jos postaus koostuu suurimmaksi osaksi vain kuvista ja parista rivistä tekstiä. Enkä nyt siis missään tapauksessa arvostele juuri sinun blogiasi, vaan kerron yleisemmin blogimieltymyksistäni. 🙂

  Nuo artikkelimaisemmat tekstit kuulostivat todella kiinnostavilta, joten jos kirjoittelet myös sellaisia, niin olisi oikein mukava lukea myös niitä!

  Hyvää joulua ja vuodenvaihdetta! Toivottavasti löydät sopivan ja mielekkäältä tuntuvan tavan blogin pitämiseen ja muutenkin kirjoittamiseen. 🙂

  • Kiva kun laitoit kommenttia. 🙂 Kiva kuulla! Katsotaan millaiseksi tämä blogi taas ensi vuonna muodostuu. Ehkä tännekin tulee välillä niitä artikkelimaisia tekstejä. 🙂 Toisen sivuston suunnitelmatkin alkavat selkiytyä ja vinkkaan siitä täällä kunhan saan sivuston kasaan. 🙂 Ihanaa joulua ja uutta vuotta sinne myös!

 3. Olen huomannut, että oli ammatti mikä tahansa, aina tulee kausi kun ei nappaa. Silloin tehdään kuin robotti, mutta on se fiilis mahtava kun motivaatio palaa! Sitä odotellessa ihanaa joulua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta