Blogien kuvat – aina niitä selfieitä!

Joskus jengi tuntuu ihmettelevän miksi blogin kuvat eivät liity aiheeseen. Tätä olen joskus itsekin aiemminkin ihmetellyt – silloin kun en blogia itse kirjoittanut. Toisinaan voi olla vaikeata saada itse otettua täysin aiheeseen liittyviä kuvia. Jos bloggaaja kirjoittaa esimerkiksi työhaastattelustaan, pitäisikö hänen kesken työhaastattelun ottaa selfie rekrytoijan kanssa? 😀 Okei, ehkä hieman kärjistin mutta ymmärtänette pointtini; jotkut tilanteet ovat kuvaukseen haastavia eikä kameraa voi kaivaa esiin joka paikassa. Tietysti bloggaaja voisi jälkeenpäin ottaa tilanteeseen liittyviä kuvia, mutta jokainen tekee niin kuin tykkää. 🙂 Mikäli näin tekee, ongelmia voi tulla vastaan viimeistään siinä vaiheessa, kun blogia kirjoittaa päivittäin tai jos käy esimerkiksi päivätöissä sen lisäksi.

Blogin kuvat, Blogin valokuvat, Blogien kuvat, Blogien valokuvat, Valokuvaus, Bloggaaminen

Blogin kuvat, Blogin valokuvat, Blogien kuvat, Blogien valokuvat, Valokuvaus, Bloggaaminen

Jotkut myös haluavat blogissaan olevan vain laadukkaita kuvia ja esimerkiksi jo pelkästään sää voi tehdä kuvauksen hankalaksi. Pilkkopimeässä ei saa hauskasta tilanteesta kovin laadukasta valokuvaa, vaikka yrittäisi. Meillä ihmisillä on myös eri käsitykset siitä, mikä kuva sopii mihinkin tekstiin; toisen mielestä yhteensopimattomat kuva ja teksti ovatkin toisen mielestä täydellinen match!

Jotkut myös haluavat herättää kuvillaan hieman erilaisia mielikuvia kuin mitä pelkkä teksti antaisi olettaa. Blogeja on vaikka minkä näköisiä ja jokainen ilmaisee luovuuttaan ja visualisuuttaan niissä omalla tapaansa; toiset täysin tekstin aiheeseen liittyvillä- ja toiset sitten aivan muunlaisilla kuvilla. Osa pitää tärkeänä, että kuvat ovat kauniita ja laadukkaita vaikka eivät liittyisi aiheeseen, toiset taas laittavat mielummin kännykällä otetun, mutta tilanteeseen liittyvän kuvan.

Blogin kuvat, Blogin valokuvat, Blogien kuvat, Blogien valokuvat, Valokuvaus, Bloggaaminen

Täytyy myöntää, että välillä tuntuu siltä että blogin kuvat ovat aina sitä samaa vanhaa. Itsekin haluaisin enemmän kuviinsa vaihtelua ja panostusta. Hyvien valokuvien ottaminen vie aikaa ja vaivaa ja aina sitä aikaa ei ole vaikka miten haluaisi. Joskus taas minulla saattaa olla aiheeseen liittyvä kuva, mutta se on todella huonolaatuinen tai epätarkka jonka vuoksi se ei päädy blogiin. Sitä on muuttunut vaativammaksi ja haluaa pyrkiä parempiin kuviin.

Millaiset on susta hyvän blogin kuvat?

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

 Blogin tulevaisuus ♡ Blogin suosituimmat postaukset ♡ Kukaan ei halua lukea bloggaajan ongelmista ♡ Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat♡ Somekuvan silotus on ok Miksi blogin nimi on Stuff about? 5 bloggaajaa, joiden tyyliä ihailen♡ Feikit asukuvat Blogien pahimmat kliseet Mitä lukijat haluaa – arkea vai juhlaa?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta