Kukaan ei halua lukea bloggaajan ongelmista

Eilen jäi postaus tekemättä kun lähdettiin hirveällä kiireellä Tampereelle, mutta tänään taas palaan innolla blogin pariin! <3 Link your blog-postauksen myötä aloin yhä enemmän miettimään millaisista blogeista itse pidän ja mitkä asiat ovat usein blogien pidettyjä ominaisuuksia. Toisin sanoen; millaista on laadukkaan blogin sisältö?

Jälleen kerran tuli huomattua, että me ihmiset olemme erilaisia ja tykkäämme erilaisista asioista; moni kertoo haluavansa blogilta vain kauniita kuvia, kevyttä sisältöä, meikkiin- ja kauneuteen liittyviä asioita, positiivisuutta ja kaikenlaisia vinkkejä arkeen, esimerkiksi reseptejä. Moni tuntuu myös olevan sitä mieltä, ettei jaksa lukea valitusta tai bloggaajan henkilökohtaisista ongelmista tai nähdä kuvissa sotkuista kotia.

Blogin sisältö, mitkä tekee blogista hyvän, mikä tekee blogista suositun, blogien aihepiirit, laaduas blogi, blogien sisällöt, stuff about

Blogin sisältö, mitkä tekee blogista hyvän, mikä tekee blogista suositun, blogien aihepiirit, laaduas blogi, blogien sisällöt, stuff aboutItse taas olen se joka skippaa reseptit (voi tosin johtua siitä että olen maailman surkein kokki). Tykkään myös kevyestä sisällöstä ja inspiroidun välillä muotipostauksista, mutta mielelläni kyllä tutustun myös bloggaajan ajatusmaailmaan. Minua kiinnostaa ihmiset ylipäätänsä ja mielestäni on mahtavaa jos bloggaaja avaa ajatuksiaan ja persoonaansa. Ymmärrän kyllä etteivät kaikki niin halua tehdä, eivätkä ole sellaisista postauksista kiinnostuneita.

Tykkään blogeissa myös rehellisyydestä ja minua kiinnostaa toisinaan myös ne elämän haasteet ja ristiriidat. Vaikka en tietenkään toivo kenellekään sellaisia, nuo tekstit saattavat tuoda muille tukea ja rohkaisua. Positiivisista- ja kauniista blogeista saan inspiraatiota, mutta kaipaan kuitenkin myös sitä aitoutta ja samaistumista. Toisaalta, nämähän eivät poissulje toisiaan; ja se onkin ehkä mielestäni paras kombo.

Usein alankin seuraamaan jotain blogia luettuani jonkin ajatuksia herättävän postauksen. Joskus bloggaajan näkökulma on samankaltainen kuin omani tai sitten se on erilainen, mutta jollain tapaa kiinnostava. Seuraan blogia usein siis kiinnostavan persoonan takia. Kiinnostavalta tyypistä on kivaa lukea arkisia my day-postauksia kuin myös pinnallisempaa hömppää.

Blogin sisältö, mitkä tekee blogista hyvän, mikä tekee blogista suositun, blogien aihepiirit, laaduas blogi, blogien sisällöt, stuff about

Blogin sisältö – kirjoittajansa näköinen

Omassa blogissani avaan jonkin verran ajatuksiani ja elämääni. Haluan antaa persoonan näkyä teksteissäni. En kuitenkaan julkaise mitään, mitä en missään nimessä haluaisi tuntemattoman minusta tietävän. Se onkin mielestäni hyvä lähtökohta. Mielestäni ei kannata avata itseään liikaa, jos se ei tunnu hyvältä. Jokaisen henkilökohtainen raja on erilainen. Monet eivät esimerkiksi halua kertoa pohdintoja elämästä, mutta he eivät todennäköisesti kerro niitä muutenkaan ihan jokaiselle. Itse taas olen aika avoin, enkä häpeile kovin helposti. Silti on paljon asioita, joita en jaa blogissani.

Ehkä halusin tällä postauksellani myös kertoa, että myös niille todella henkilökohtaisille blogeillekin on lukijansa. 🙂

 Haluatko sinä lukea kevyempää juttua vai syvällisempiä pohdintoja? Millaista on laadukkaan blogin sisältö?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kohti unelmaduunia! 8 faktaa meidän parisuhteesta! Miten hinnoitella blogiyhteistyö? Näin onnistut valokuvissa x5! 5 syytä käydä pussikaljalla Lihottaako makeutusaineet? Kiihdytä aineenvaihduntaa x8 Pakkomielle liikunnasta Parisuhdekriisi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta