My boyfriend ♡

Löysät boyfriend farkut ovat nykyään katukuvassa kenties jopa tutumpi näky, kuin kireät pillifarkut. Itselläni kesti jonkin aikaa päästä tähän trendiin sisään, mutta nykyään tykkään ihan hulluna! Kaikkien vaatteiden kanssa ne eivät kuitenkaan sovi yhteen, mutta tiettyihin kokonaisuuksiin ne sopivat kuin nyrkki silmään!

boyfriend farkut

boyfriend farkut boyfriend farkut boyfriend farkutboyfriend farkutboyfriend farkutTämä kuvissa näkyvä asu oli ylläni viime viikolla. Tähän asuun nämä boyfriend-malliset löysät farkut sopivat mielestäni hyvin! Välillä tuntuu, että tekoturkki on jotenkin liian hieno omaan tyyliini, enkä osaisi pukea sitä esimerkiksi minihameen kanssa. Löysien farkkujen kanssa tyyli on sopivan rento, mutta kuitenkin cool! Lahkeita kun vähän käärii, niin lookki on heti keväisempi.

boyfriend farkut

boyfriend farkut boyfriend farkut boyfriend farkut boyfriend farkut boyfriend farkutTämä asu oli aivan pakko viimeistellä kirkkaanpunaisella huulipunalla, koska se nyt vain on sopii tähän hyvin, samoin kuin noi mun siniset kakkulat. Btw jotenkin mulla on sellainen fiilis, ettei tämä löysät farkut -trendi ole niin miesten mieleen? Johtuuko se siitä että pyllyjen tiirailu vaikeutuu? Oma mies sanoi että nämä farkut ovat hirveät, mutta pääasia että itse tykkää eikös niin? 😉

boyfriend farkut boyfriend farkut boyfriend farkut

boyfriend farkut
Takki//Vero Moda, Housut//Monki, Arinkolasit, kengät & paita//H&M, Laukku//Mango

Miltäs tää asu näyttää sun silmään? Onko boyfriend farkut sun makuun? Miehet kommentoikaa myös!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Shoppaile alle 40e!

Violetin & korallin sävyjä

Mun bloginurkkaus

Taru

4 vastausta artikkeliin “My boyfriend ♡”

  1. Boyfriend-farkut ei oikein iske. En tiedä mikä niissä on, sillä miesten päällä ne näyttää ihan hyvältä 😀 Kiva asu kyllä muuten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta