Hyvää ja terveellistä!

Rakastan maapähkinävoita – se lienee tullut selväksi, ainakin niille jotka ovat ruokapäiväkirjojani lukeneet. Pitkään  suosikkini onkin ollut Lidlistä saatava Vita d’or -merkkinen sokeroimaton maapähkinävoi. Se sopii aivan kaikkeen; leivän- ja riisikakun päälle, jogurtin sekään sekä suoraan purkista lusikoituna. Tällä viikolla pääsin testaamaan Urtekramin kahta uutta levitettä. Kyseessä ovat siis Chia Butter sekä Pumpkin seed butter. Kumpikin näistä on vegaaninen.

chia butterchia butterChia butter -tahna on siis maapähkinävoita, johon on lisätty chian siemeniä. Se sisältää paahdettua maapähkinää, chian siemeniä ja Himalajan suolaa. Täytyy myöntää, että ryyninen massa epäilytti minua ja maistoinkin sitä aika varovaisesti. Huomasin kuitenkin nopeasti, että tämähän on hiton hyvää! Chian siemenet rouskuivat hampaissa mukavasti ja tahna maistui muutenkin hyvältä! Maistui maapähkinävoilta, mutta kuitenkin hieman erilaiselta kuin Vita d’or -merkkinen. Suosittelen siis! chia butter chia butterPumpkin seed butter on nimensä mukaisesti kurpitsansiemenvoita. Jos Chia butter -tahnan ryynit hirvittivät, niin teki myös hieman tämän tuotteen vihreä väri. Onneksi tämäkin tuote osoittautui herkulliseksi! Pumpkin seed butter sisältää kurpitsan siemeniä ja Himalajan suolaa.

Kumpi näistä oli suosikkini? Vaikka molemmat olivat hyviä, minun täytyy silti vastata Chia butter. Maapähkinävoi on aina maapähkinävoi. 😉

Oletko sinä maistanut? Mitä tykkäsit?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ruokapäiväkirjani

Maanantain mätöt

Kokeile tätä aamupalaherkkua

Taru

2 vastausta artikkeliin “Hyvää ja terveellistä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta