Cleaning out my closet

dsg174 (1 of 1).jpg

Minun on jo pitkään pitänyt tehdä vaatekaapin siivous ja siirtää ne vaatteet pois, joita ei tule käytettyä. Minulla on paljon vaatteita, joita en ole pitänyt vuosiin(!), mutta silti kun ne osuvat käteen niin tulee tunne että onpa kiva, miksi en ikinä käytä tätä. Nyt päätin vihdoin hoitaa tämän pois päiväjärjestyksestä ja hankkiutua kyseisistä vaatteista eroon. Annan niitä mielelläni hyväntekeväisyyteen ja myyn kirpparilla.

Aloin käymään vaatekaapin sisältöä läpi ja todella nopeasti minulla oli seitsemän muovipussillista vaatteita karsittu pois! (ja vähintään saman verran lojuu varastossa). Silti minulle jäi vaatteita ihan riittävästi. Kyllä sitä välillä tulee ostettua turhuuksia ja vähemmälläkin pärjäisi. Onneksi nykyään ostan vaatteita aika usein kirpparilta, sillä en ole yleensä minkään tietyn merkin perään.

dsg175 (1 of 1).jpg

Siellä ne odottaa josko joku niitä joskus käyttäisi, aivan kuten kuntopyöräkin…

dsg170 (1 of 1).jpg

dsg171 (1 of 1).jpg

dsg172 (1 of 1).jpg

dsg173 (1 of 1).jpg

Osa karsituista vaatteista on vuosia vanhoja, osa lähes täysin käyttämättömiä ja uudempia. Vaatekaappi hieman myllääntyi siivotessa ja se piti järjestellä uudelleen. Siinä vierähti ainakin yli tunti. Nyt yritin pinota treenivaatteet-, shortsit-, lyhythihaiset- ja pitkähihaiset vaatteet omaan pinoonsa.

Tällaisissa syvissä kaapeissa en tykkää pinota montaa riviä peräkkäkkäin – sehän on todella epäkäytännöllistä; jos haluat takarivistä jotain niin kaikki pitäisi siirtää edestä pois varovasti ettei pinot mylläänny. Mieluummin sellaiset kaapit, joissa kaikki pistettäisiin vain riviin. Meillä on onneksi paljon kaappitilaa, joten minulla oli mahdollisuus pinota pieniä määriä vaatteita moneen hyllykköön. 😀

dsg176 (1 of 1).jpg

dsg177 (1 of 1).jpg

dsg178 (1 of 1).jpg

Kuinka usein te käytte vaatekaappinne läpi?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

***

Finally I cleaned my wardrope! I have so many clothes which I haven’t used in years. So there’s no reason to keep them in my closet anymore. In a moment I’ve lopped seven bags of clothes. The clothes I’m going to give to a charity and sell them at a flea market. I also buy clothes sometimes from a flea market.

After this, I still have clothes enough for me. Some of those lopped clothes were many years old but some of them were unused and new. My wardrope went to entangle, so I arranged it again and it takes over an hour.

I don’t like such a deep closets; I find it very impractical. If you want to take a shirt from the back raw, it’s difficult to keep everything in order. I would like rather closets where everything is in the same row.

How often you organize the wardrope? 🙂

 

 

Taru

3 vastausta artikkeliin “Cleaning out my closet”

  1. Yhdessä vaiheessa liian harvoin, mutta nykyään pyrin koluamaan kaapit läpi kerran vuodessa. Viimeisin kerta oli tässä kesällä ja lopputulos hyvin samanlainen kuin sulla. 😀

  2. Vähintään kaksi kertaa vuodessa! Samalla pakkomielteinen järjestys hyllyillä siisteihin pinoihin lajeittain… 😉 Kuten myös hengarikamat. Aikaa menee yleensä useampi tunti mutta kyllähän se kannattaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta