Denim Vest & Yellow Dress

dsg96 (1 of 1).jpg

Farkkuliivit ja liivit ylipäätänsä=<3 Löysin tämän farkkuliivin Vilan aleista ja pitihän se ostaa. Kun kerran halavalla sai! Tykkään liiveissä siitä, että niillä saa asuun helposti ihan eri fiiliksen.

Joskus farkkutakkeja oli joka toisella, sitten ne katosivat mystisesti. Nyt farkkua on alkanut taas näkymään katukuvassa (muutenkin kuin housuissa). Farkkuliivejä en kyllä ole monella nähnyt. Itse en ikinä tiedä oikeastaan mikä on muodissa ja mikä ei, mutta eipä anneta sen häiritä!

Tykkään yhdistellä vähän erityylisiä vaatteita, esimerkiksi kuvassa näkyvä keltainen mekko on vasta toista kertaa päällä enkä usko että tulen sitä käyttämään pelkälteen. Farkkuliivin kanssa siitä tulikin minusta kiva! Mekko on ostettu ulkomailta vuosia sitten, kauppa ei nyt millään tule mieleen.

dsg102 (1 of 1).jpg

dsg97 (1 of 1).jpg

dsg99 (1 of 1).jpg

dsg98 (1 of 1).jpg

dsg100 (1 of 1).jpg

Millaisten vaatteiden kanssa sinä yhdistät liivejä mieluiten?

***

I found this lovely denim vest from Vila’s sale! I compinered it with a yellow dress and I think that the compination is cute. The dress is bought  from abroad. I like to use different vests because with those you can create many different costume variatons.

What do you think of denim wests?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta