Go with the flow

Jokunen viikko sitten pyöräillessäni ihanassa kesäillassa, mietin kaikenlaista. Ulkoillessa yleensä tulee aivan erilaisia ajatuksia mieleen, joita esimerkiksi kotona. Mieleen tuli, että olisipa hauska vain istahtaa johonkin istumaan ja juoda pari siideriä. Oikein varsinainen elä hetkessä -fiilis! Olin itse asiassa juuri menossa kaverilleni, mutta silti tämä ajatus jostain tuli mieleen.

Siiderille tien poskeen yksin istumaan? Eipä ole yleensä tullut mieleen. Olisiko siinä järkeä?

Tästä pääsin siihen ajatukseen, että tarvitseeko kaikessa olla aina järkeä? Tämän asian järkihän piilee siinä, että se tuntui kivalta ajatukselta. Eikö se ole riittävä syy tehdä jotain?

Elä hetkessä, Carpe diem, go with the flow, nauti hetkestä, tartu hetkeen

Elä hetkessä, Carpe diem, go with the flow, nauti hetkestä, tartu hetkeen

Miten monista mukavista kokemuksista jäämmekään paitsi, jos aina mietimme onko siinä jotain järkeä. Mielestäni aina ei tarvitsekaan olla mitään järjellistä selitystä miksi teemme jotain.

On varmasti monia asioita, joiden järjellisyyttä kukaan ei edes mieti, mutta silti näitä asioita moni tekee. Kukaan ei silti koskaan kyseenalaista näitä asioita – kyseenalaistamme niitä vasta kun kyseessä on asia, jota emme ole ennen itse tehneet tai jota muutkin tekevät harvemmin. Mitä jos emme aina miettisi niin paljon, mitä järkeä jossain on ja menisimme enemmän fiiliksemme mukaan? Veikkaan että olisimme tyytyväisempiä ja monia kokemuksia rikkaampia.

Meninkö sitten siiderille tien poskeen? En mennyt. Olin jo lähes kaverini pihassa kun olin saanut vietyä tämän ajatusketjun loppuun. Mutta..ensi kerralla en turhaan mieti vaan teen niin kuin hyvältä tuntuu. Vaikkakaan en heti keksisi, mitä järkeä tässä on.

Elä hetkessä, Carpe diem, go with the flow, nauti hetkestä, tartu hetkeen

Kivaa viikkoa sinulle. <3 Ja muista; elä hetkessä – edes välillä!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 Elätkö elämääsi viikonpäivien mukaan?En ole sairas jos mulla ei oo meikkiäSaako huomiota haluta?  Kannattaako unelmatyötä tavoitella?Tositarina – addiktio”Ulkonäöstä huolehtiminen on itsensä- ja toisten kunnioittamista”Mitä ajattelet kun joku poseeraa julkisella paikalla?Miltä tuntuu olla äiti?Mitä tehdä kun karkkihammasta kolottaa?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta