Törkypuheita kaatosateessa – nolot tilanteet x4

Aina nolon tilanteen sattuessa, ajattelen että nyt pitää laittaa tämä muistiin, jotta saan joskus koosteen näistä tehtyä! En kuitenkaan ikinä muista tehdä niin, joten nyt joudun kaivelemaan muistiani. Nolot tilanteet ovat edelleen välillä mukana arjessani – kenelläpä ei?

Nolot tilanteet, Nolot mokat, nolot kokemukset, nolot tarinat, mokat Nolot tilanteet, Nolot mokat, nolot kokemukset, nolot tarinat, mokat Nolot tilanteet, Nolot mokat, nolot kokemukset, nolot tarinat, mokat

Elämäni nolot tilanteet x 4

1. Muutamia vuosia sitten hain ahkerasti töitä. Lähettelin todella moneen paikkaan hakemuksia, mutten muistanut merkitä ylös mihin kaikkialle olin hakenut. Eräänä päivänä minulle sitten soitettiin eräästä paikasta ja minulla kesti aika pitkään tajuta mistä on kyse.

Ei ollut varmaan kovin uskottavaa, että haluan todella sen työpaikan kun en edes muistanut mihin olin hakenut. Yllättäen en sitten saanutkaan kyseistä työtä.

2. Joskus rupattelin erään henkilön kanssa. Tuli sitten puhe koulutuksesta ja eri alojen työllisyystilanteista. Olin jostain lukenut, että humanistien on vaikea löytää töitä ja sitten vain mitään ajattelematta möläytin ”Niin no humanistit valmistuu suoraan kortistoon!” ja sitten tajusin, että juttelen juuri humanistisessa tiedekunnassa opiskelevan kanssa.

Jotain sitten selittelin siinä. Enää en todellakaan ajattele noin (tuo hölmö väitteeni perustui yhteen lukemaani juttuun)! Anteeksi typeryyteni. 😀

Nolot tilanteet, Nolot mokat, nolot kokemukset, nolot tarinat, mokat

Nolot tilanteet, Nolot mokat, nolot kokemukset, nolot tarinat, mokat

Nolot tilanteet, Nolot mokat, nolot kokemukset, nolot tarinat, mokat3. Kerran bussipysäkillä istuessani, päätin hieman venytellä ja naksautella paikkojani. Ensimmäisenä vuorossa oli jalat. Päätinkin sitten rusauttaa oikein kunnolla ja sitten kuului RÄTS! Housut ratkesivat haaroista todella isosti. Vieressäni oleva keski-ikäinen mies vain hymähti ja pudisteli päätään.

4. Olin valmistumassa sosionomiksi ja menin erääseen työhaastatteluun. Matkalla sinne, satoi ja tuuli todella paljon. Sateenvarjot ovat tunnetusti aivan surkeita ja tietenkin se meni rikki. Lisäksi tuuli tarttui sateenvarjoon ja sain käyttää voimaa, etten olisi huitonut sateenvarjoa ympäriinsä.

Kastuin myös kokonaan ja sitten huusin kovaa ”Voi vit*n vitt*!”. Samalla huomasin miehen, joka käveli ohitseni – juuri siihen paikkaan johon olin menossa haastatteluun. Vähän nolona sitten kipitin hänen perässään. Kaiken kukkuraksi kyseinen henkilö oli vieläpä haastattelija ja pomo. Sain kuitenkin paikan – kyseessä oli kesätyö sosiaalitoimistossa.

Onneksi nämä nolot tilanteet eivät mitään kovin vakavia ole, hehhee.

Millaisia noloja tilanteita sinulla on ollut?

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

♥ Kuumottavimmat leffat x3 ♥ Mikä blogeissa ärsyttää x5 ♥ 8x miksi hemmetissä?! ♥ Tämän hetken blogisuosikit x5! ♥ Meikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7! ♥ 5 asiaa, joita en olisi halunnut oppia kantapään kautta ♥ Huonoimmat laihdutuskeinot x5 – älä kokeile näitä ♥ Häät kuvina x 10 ♥ Miten pysyä motivoituneena – 7 vinkkiä!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta