En ole sairas jos mulla ei oo meikkiä

Oletteko joskus kuulleet jonkun miespuolisen ihmettelevän, oletko kipeä tai masentunut ja vastaat vaan: ”En, mulla ei vaan oo meikkiä”?

Joskus yläasteella tällainen saattoi ottaa päähän, mutta onneksi nykyään ei. Tai oikeastaan, en muista milloin tätä olisi viimeksi tapahtunut. Eikun muistankin. Kyllähän se silloinkin taisi hieman jurppia. Taisin sanoakin asiasta kyseiselle henkilölle. 😀 Näitä tulee nykyään paljon harvemmin kuitenkin. Ehkä ikä saa miehet tajuamaan, ettei naiset ole immuuneja silmäpusseille tai ihon epätasaisuuksille. Jotkut tosin luulevat, että nainen näyttää aina samalta, miltä se näyttää esim. baarissa (alkuillasta, ennen pilkkua).

Voi myös olla, että silloin yläasteiässä oma meikkaaminenkin oli jotain vähän radikaalimpaa. Minut oltiin totuttu näkemään tietynlaisena, eli ne runsaat meikit naamassa. Jos meikkiä ladotaan naamaan kilokaupalla, voi ero tietty olla huomattava meikittömyyteen. Mutta, että kipeä tai masentunut. Hahaa. Eipä siitä kannata loukkaantua.

meikitön (1 of 1).jpg

Kylläpä väsyttää ja masentaa

Mietin myös, miksi harvoin nainen sanoo miehelle, että näytätpä väsyneeltä? Joku ehkä joskus saattaa näin sanoa, mutta silloin henkilö ON oikeasti väsynyt. Tällaista saattaa tapahtua ehkä venähtäneiden polttareiden jälkeen. Tai sitten sellainen lookki on miehellä paremman näköistä. Who knows?

Mutta siis niin, en ole sairas jos mulla ei oo meikkiä.

Ps. Muistakaa, olette kauniita sellaisina kuin olette <3

Pps. Pyysin miestäni lukemaan tämän ennen julkaisua, koska halusin varmistaa, ettei tämä kuulosta miesten syyttelyltä tai vihapuheelta, koska se ei missään nimessä ole tarkoitus. Hän luki tekstin ja käski lisätä, että naiset ovat ajaneet itsensä tähän pisteeseen, koska meikkaavat, eikä kukaan mies tiedä miltä he näyttävät oikeasti.

Kivaa tiistaita 🙂

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta