Kuka jaksaa ajaa säärikarvat päivittäin???

On jälleen kerran aika tuutata epäsuositut mielipiteet ilmoille! Jostain kumman syystä näitä on mahdottoman hauskaa kirjoittaa ja jostain syystä näitä myös luetaan. Ainakin ennen olette lukeneet. Saa nähdä kuinka käy tällä kertaa – joko alatte kyllästyä näihin? Mikä epäsuosittu mielipide kolahtaa eniten?

Epäsuosittu mielipide, epäsuositut mielipiteet, epäsuosittuja mielipiteitä, Stuff about, mielipiteet

Tässä siis epäsuosittu mielipide x7 olkaa hyvät!

Säärikarvojen ajelu on yliarvostettua

Itse jaksoin tätä joskus tehdä päivittäin, mutta nykyään en todellakaan jaksa noin usein! Onhan ne sileät sääret kivemmat, mutta kun ei millään jaksa…

Vitsit joiden oikea tarkoitus on vittuill*, eivät ole hauskoja

Haa haa – onpa hiton hauskaa kiusata muita?! Not.

Halloween on turha juhla

Viimeksi ala-asteella juhlin Halloweenia ja silloin se oli hauskaa. Nykyään tajuan Halloweenin ajankohdan vasta somen täyttyessä verisistä naamoista ja pääkallomaalauksista. Ehkä olen vain laiska tylsimys (en nimittäin ikinä jaksaisi nähdä tuota vaivaa). Kerään voimia pikkujoulusumaan, josta päästäänkin seuraavaan aiheeseen…

Pikkujoulukausi on vähän ahdistava

Kaikki muut ovat innoissaan, kun kalenteri pursuilee kekkereitä ja kokkareita. Itse hengästyn pelkästä ajatuksestakin. Yleensä juhlin yhdet pikkujoulut ja kotoilen Uudenvuodenaattoon asti! Sitten jaksan ehkä lähteä taas johonkin. 😀

Epäsuosittu mielipide, epäsuositut mielipiteet, epäsuosittuja mielipiteitä, Stuff about, mielipiteet

Epäsuosittu mielipide, epäsuositut mielipiteet, epäsuosittuja mielipiteitä, Stuff about, mielipiteet

Meteli on useissa paikoissa aivan liian kova

Olen meluherkkä ja minulla on tinnitus, mutta ennen näitäkin olin vahvasti tätä mieltä! Miksi baarissa, keikoilla ja leffateatterissa on musiikki niin kovalla, että korvatulppia suositellaan? Eikö olisikin fiksumpaa laittaa vola siedettävälle, jotta tulppia ei tarvittaisi? Meteli on kyseisissä paikoissa niin kova, että kuulovamman riski on todellinen.

Omasta mielestäni jopa ryhmäliikunnassa on sietämätöntä ilman korvatulppia. Varsinkin kun ohjaaja vielä karjuu mikrofoniin. Kerran tulpat olivat unohtuneet ja pyysin laittamaan musiikkia vähän hiljemmalle. Hän hiljensi, mutta nosti volan sitten takaisin ja jatkoi mikrofoniin huutamista. Siihen loppu mun jumpat. 😀 Toinen esimerkki on leffateatterista; itselläni oli korvatulpat, pipo, huppu ja kädet korvien päällä ja silti pää oli räjähtää metelistä kun dinosaurukset karjuivat valkokankaalla. Mieheni kärsi vieressäni, vaikkei hänellä tinnitusta olekaan.

Leffassa käyminen on kamalaa kidutusta!

Edelliseen liittyen; yllättäen, vihaan leffassa käyntiä! Syy löytyykin tuosta edellisestä kohdasta. Meteli on karsea, eikä vessaan viitsi lähteä kesken elokuvan. En aiokaan käydä leffassa luultavasti enää koskaan, jollei volat laskeudu siedettävälle tasolle.

Artistin ura ei vaadi laulutaitoa

 Laulutaitoa tärkeämpää on tunnettuus, karisma, oma selkeä juttu ja se näkeekö joku levy-yhtiö potentiaalia (ja haluaako joku markkinoida artistia isolla rahalla). Hyvällä laulutaidolla ei tee mitään, jos nämä muut eivät ole kasassa. Studiossa pystytään parantamaan soundia ja korjata virheitä aika paljonkin. Huonosta sillä ei saa hyvää, mutta vähemmän huonon kuitenkin.

Se, mikä taas kuulostaa toisten mielestä hyvältä ja toisten mielestä huonolta, vaihtelee paljonkin; omasta mielestäni on paljon levyttäviä artisteja, joita ei ole saatu kuulostamaan kovin hyvältä edes levyllä. Silti biisit voivat olla hyviä ja usein ovatkin. 🙂 Sekin on tosin ihan makuasia mikä kuulostaa kenenkin mielestä hyvältä (huomaan usein tykkääväni lauluäänistä, joita muut inhoavat ja toisinpäin).

Mikä näistä on selkein epäsuosittu mielipide omasta mielestäsi? Mihin samaistut parhaiten ja mistä olet eri mieltä?

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Liian arkinen gaala asu?!Stalkkaan ihmisiä – mitä teen kun kukaan ei näe x9! Laihaläski on jees Epäsuosittuja mielipiteitä Epäsuosittuja mielipiteitä vol. 2 Epäsuositut mielipiteet vol. 3 Kun toiseen suuntaan kumarrat, toiseen pyllistät Paljon blogilla pitää olla lukijoita, jotta voi tienata? Paljastuksia bloggaamisesta!

Taru

2 vastausta artikkeliin “Kuka jaksaa ajaa säärikarvat päivittäin???”

  1. Ihan hyviähän nämä (ehkä leffateattereita lukuunottamatta) on 😀 ite en oikeen jaksa halloweenin ja pikkujoulujen lisäksi muitakaan juhlia, kuten vappua ja uutta vuotta, joiden pääpointti tuntuu olevan jollain tekosyyllä juhliminen ja erikoisesti pukeutuminen ja etenkin vielä yletön sosialisoituminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta