Naisia halventavat biisit

Näihin epäsuositut mielipiteet -postauksiin usein tulee jokunen tuohtunut kommentti; eihän nuo ole epäsuosittuja mielipiteitä. Pahoittelen siis jos seuraavat eivät ole mielestänne epäsuosittuja mielipiteitä, nämä ovat minun havaintoni mukaan sellaisia. 😀 Riippuu muutenkin varmaan lähipiiristä että millaiset mielipiteet ovat tyypillisiä ja mitkä eivät.

Kukat ja kortit on aika turhia. Tai onhan ne kaunis ajatus ja kauniita, mutta itse en osaa hoitaa kukkia ja kortitkaan eivät tuppaa pysymään tallessa.

Monien mielestä mauttomat jutut esim. leopardikuviot ja kimalle on mun mielestä tosi siistejä.

Räikeä silmä- ja huulimeikki samaan aikaan why not?

Tyylimokia ei ole olemassakaan, onko se muka niin kamalaa jos joku yhdistää kahta ”väärää” väriä keskenään? Sehän on makuasia.

Epäsuosittuja mielipiteitä

Epäsuosittuja mielipiteitä

Tuotteet, joita mainostetaan laadukkaina ovat mun mielestä usein ainoastaan kalliimpia.

Tosi monet kalliit merkkituotteet on rumia.

En halua lemmikkiä.

En osaa loukkaantua naisia halventavista biiseistä, jotenkin ajattelen niin että ne ovat vain biisejä. Jotkut huonoja, osassa valitettavasti on tarttuva melodia. 😀

En tajua no makeup-haasteita.

Epäsuosittuja mielipiteitä

Tällaisia! Millaisia epäsuosittuja mielipiteitä sulla on?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Toiseen ihastuminen – parisuhteen loppu?Miksi rakkaus loppuu lapsiperheessä? Pitkä parisuhde vai monia kumppaneita? Haluan avioehdon – enkö luota parisuhteeseen? Kulta, haista vit**! Erotaanko nykyään liian helposti? 8 faktaa meidän parisuhteesta! Kumpi on pahempaa – jättäminen vai jätetyksi tuleminen? Turhin parisuhderiita ikinä!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta