Laihaläski on jees

Epäsuosittuja mielipiteitä, näitähän riittää. Olen kirjoittanut tällaisia postauksia useampia luonnoksiini jokin aika sitten, ettei vain unohdu. Näitä on omasta mielestäni varsin viihdyttävää lukea (ja kirjoittaa), joten tässä epäsuositut mielipiteeni vol. 4!

Somen perusteella ei voi päätellä millainen ihminen on

Some kertoo ihmisestä asioista, mutta ulkopuolisen on mielestäni mahdoton päätellä mitä. Asioilla on niin monta puolta ja kaikkea somessa ei tuoda ilmi. Se kertoo mielestäni varmasti vain sen, millaista sisältöä sinne tuotetaan. Somen perusteella on helppo väärin ymmärtää asioita. Olen suoraan sanottuna vähän kyllästynyt diagnoosien ja henkisten traumojen analysointiin, jota ihmisille tehdään somen perusteella.

Luin myös joskus lauseen, että se kenen kuvista tykkäilet kertoo susta ihmisenä. What? Mielestäni se kertoo vain minkä kuvan kohdalla olet päättänyt napauttaa sydäntä, ei muuta – ja se napautus voi olla vaikka vahinkokin. 😀 Myös se mistä ihminen tykkää somessa, voi vaihtua aika nopeastikin. Jos siis tykkään tänään selfieistä, voi olla etten seuraavana päivänä olisi näin tehnyt. Mitään syväanalyysia ei siis kannata tehdä ihmisestä somen perusteella!

Laihaläski on jees

Usein tätä termiä käytetään kauhistellen; ”jos olet laiha läski, tee asialle jotain!”. Mitäpä jos jonkun mielestä oma kroppa on jees, vaikkei se kaikista timmein tai lihaksikkain olisikaan? Se tietysti vaihtelee, mikä kenenkin mielestä on laihaläski. Sisäelinrasva on mielestäni asia erikseen – sitä ei voi ulkoapäin edes nähdä. Sille kannattaakin tehdä jotain, ihan jo terveyden takia.

epäsuositut mielipiteeni epäsuositut mielipiteeni epäsuositut mielipiteeni Inhoan juhlien järjestämistä

Toiset rakastavat kokkailla, siivota ja koristella juhlia varten, sekä toimia vielä täytenä pitopalveluna koko illan. Itse en ole ikinä järjestänyt juhlia – minulla ei ole halua nähdä siihen tuntien, päivien, viikkojen tai kuukausien vaivaa yhden päivän takia. Olen tylsimys – tiedän. 😀

En ikinä ole myöskään järjestänyt bileitä, edes teininä. Näin aina sieluni silmissä jo seuraavan aamun; krapulapäissäni siivoaisin yksinäni muiden tölkkejä, oksennuksia ja ihmettelisin minne osa tavaroistani on kadonnut. No thanks! Illanistujaisia olen kylläkin pitänyt, mutta niitäkään en kovin paljoa.

Mun mielestä vauva.fi:n keskustelut on joskus ihan viihdyttäviä

Aika nopeasti ne alkavat kylläkin pännimään. Tämä ei varmasti ole epäsuosittu mielipide oikeasti, kukaan ei vain kehtaa myöntää asiaa. 😉

En ikinä laittaisi häihin rahaa 10 000€ tai enempää

Olen sen verran käytännön ihminen, että laittaisin rahan mieluummin rahastoon tai asunnon käsirahaksi. Mielipiteeni muuttuu varmasti heti kun voitan lotossa!

epäsuositut mielipiteeni

epäsuositut mielipiteeni

epäsuositut mielipiteeni
Mekko//Romwe, kengät//UFF

Tosi tv:hen osallistuminen ei tee ihmisestä tyrkkyä idioottia

Minusta välillä tuntuu, että ihmiset eivät ymmärrä miten tosi tv:tä tehdään. Keskustelua voidaan ohjailla tiettyyn suuntaan. Tietysti on henkilön oma valinta suostuuko sanomaan mitä toivotaan, mutta aika usein taitava haastattelija osaa jankata ja kääntää asian haluamalleen totalle. Median kanssa kokemattomalle tämä voi tulla todellisena yllätyksenä.

Ohjelmasta näytetään myös ne mehukkaimmat palat – lauseista voidaan leikata puolet pois –> merkitys voi muuttua totaalisesti. Tietysti on osallistujien oma valinta meneekö sinne telkkariin heilumaan vai ei, mutten silti leimaisi tyyppiä tyrkyksi idiootiksi osallistumisen takia. En tiedä, en vain jaksa tehdä ihmisistä negatiivisia oletuksia tuollaisen perusteella.

Mukavia korkokenkiä ei ole olemassakaan

Ihmiset joko valehtelevat, heillä on eri käsitys mukavasta tai sitten kyseiset henkilöt ovat vain tottuneet korkokenkiin. 😀 Mukavuuskin on tosin subjektiivista. Paksupohjaisia mukavia kenkiä on kyllä, mutta se on mielestäni eri asia.

epäsuositut mielipiteeni

epäsuositut mielipiteeni
MEKKO (saatu): TÄÄLTÄ

Feikkiys ei ole pahasta

Luonnollisuuden puolesta liputetaan ja kauneusleikkauksia paheksutaan. Mielestäni myös hiusten värjäys, ripsien pidennykset, itseruskettava, tekokynnet, meikkaus yms. ovat myös feikkiä – silti ne on ok! Yleisesti ottaen tuntuu, ettei hiusten värjäystä tai meikkiä lasketa mukaan feikkeihin juttuihin. Mielestäni se johtuu vain siitä, että olemme tottuneet niihin.

Mielestäni jokainen voi tehdä ulkonäölleen mitä haluaa tai olla tekemättä. Kumpikaan ei ole sen parempi tai huonompi vaihtoehto. Lisään tähän loppuun, että vaikka ulkonäössä olisi feikkejä juttuja, se ei taaskaan kerro mielestäni ihmisen aitoudesta tai epäaitoudesta.

Tässä oli tämän kertaiset epäsuositut mielipiteeni. 🙂 Jaatko kanssani samoja mielipiteitä vai oletko eri mieltä? Millainen epäsuositut mielipiteeni -lista sulla olisi?

Tuo kuvien mekko on Romwe -nimisestä verkkokaupasta ja löytyy TÄÄLTÄ. Näissä kuvissa ”hitusen” ryppyisempi kuin linkin kuvassa – olen todella laiska silittämään vaatteita! Kannattaa käydä kurkkaamassa valikoimaa, itse tykästyin kyllä tähän mekkoon paljon! 🙂

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Epäsuosittuja mielipiteitä

Epäsuosittuja mielipiteitä vol. 2

Epäsuositut mielipiteet vol. 3

Taru

12 vastausta artikkeliin “Laihaläski on jees”

 1. Ihana mekko! Sopii sulle!
  Minä tykkään suunnitella ja järjestää juhlia, ja tykkään häärätä koko illan emännän roolissa, mut inhoon siivoomista : D Järjestäisin enemmän juhlia, jos joku muu siivois sen jälkern, hah!

  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

 2. 😀 Niin samaa mieltä noista korkkareista! Paitsi että epämukavuustasoissa on eroja 😉

  • Kiitos kommentista! Jep – jotkut on vähän epämukavia ja jotkut ihan kauheen epämukavia. :D<3

 3. Eikös se laihaläski tuu just siitä, että se läski on siellä elinten ympärillä 😀 muutenhan se olisi vain laiha? tai vaikka ei olis timmi niin hoikka tms. Mutta ainakin ite oon luullu et siks laihaläskiyttä parjataan, koska se just meinaa sitä että on laiha, mutta se silava onkin kertynyt salaa sinne sisään 😀 mietin vaan! hauska postaus :)s

  • Kiitos kommentista! Riippuu varmaan vähän keltä kysyy, mutta oon usein kuullut että joku hoikka, mutta ei niin timmi on laihaläski. Ja myös he keillä on sisäelinrasvaa. 😀 Kiva kuulla! 🙂

 4. Siis en vois olla enempää samaa mieltä siitä, että somesta ei voi päätellä sitä, että millainen tyyppi on, ja sitten tosta tosi-tv-jutusta ! On raivostuttavaa miten jotkut kuvittelevat kotisohvalta voivansa kertoa millainen joku on, varsinkin kun somessa ja televisiossa voi ihan tarkoituksellakin esiintyä ihan erilaisena kuin mitä oikeasti on..

  Toiseksi, aivan upeita kuvia !

  • Kiitos paljon! Hyvä että joku on mun kanssa samaa mieltä tästä. 😉 Kivaa viikkoa <3!

 5. Ihania mietteitä! Olen samaa mieltä tuosta kymppitonnin laittamisesta häihin. Ihmettelin, kun veljeni häät olivat isot, upeat ja ruoakin viimosen päälle ja häälahjaksi he toivoivat häämatkaa varten rahaa. Eikös sen häihin menneen rahan olisi voinut käyttää siihen häämatkaan? Tiedä siitä.
  Muutenkin hyviä pointteja sun jutuissa, jäin ihan miettimään tuota feikkijuttua. Ehkä se on niin, että ihmiset on niin tottuneet esim. hiusten värjäämiseen, ettei sitä enää pidetä feikkinä.

  • Kiitos kovasti! 🙂 Jep, onhan se ihana ajatus että on upeat häät, mutta silti ajatus kalliista häistä kirpaisisi itseäni liikaa. 😀 Mukavaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta