Lastenohjelmat ovat ahdistavia

Täällä taas mielipiteiden parissa. Näitä alkoi olla kertynyt jo aikamoinen lista, joten ajattelin pistää tämän kehiin. Toivottavasti tämä ei nyt kuulosta kauhealta narinalta. Yritin keksiä jotain positiivisia asioita enemmän lisäksi, mutta ei tullut mieleen niin anti olla! 🙂 Toivottavasti kukaan ei loukkaannu! Tässä siis tulee epäsuositut mielipiteet vol. 3!

Adele kuulostaa mun mielestä lampaalta. Usein näitä hieman erikoisempia naisääniä kehutaan, mutta mun makuun ne ei ole yhtään.

En tykkää kovaa ja korkealta laulamisesta enkä sellaisesta äänellä vonguttelusta. Kuulostaa ärsyttävältä. 😀

Jatkoa edelliseen; tykkään puhemaisesta laulutavasta.

En ymmärrä Kylie Jenner hypetystä. En aluksi tiennyt kuka hän on, joten googletin ja nyt ymmärrän hypeä vielä vähemmän.

Mikä Pokemon Go:ssa viehättää? Keskustelut keskeytyvät koska joku haluaa napata Bulbasaurin, seriously?

Kaikenlaiset fantasiaelokuvat ovat tylsiä.

epäsuositut mielipiteet epäsuositut mielipiteetLastenohjelmat ovat ahdistavia ja tuntuu että ne syövyttävät aivoni erittäin nopeasti. Onneksi mies on lupautunut katsomaan lapsen kanssa piirrettyjä…ehkä minäkin jonkun Madagasgarin voin katsoa joskus…

Mä tykkään välillä katsoa niitä täydellisiä kuvia esimerkiksi blogeista. Moni sanoo ettei jaksa pintakiiltoa enää yhtään, mutta mun silmä ainakin lepää kauniissa kuvissa.

Moni tuntuu olevan sitä mieltä että moppaava tai tiskaava mies on seksintappaja. Mä olen aivan eri mieltä!

Lihaskimppu ”alfauros” joka ei osallistu kotitöihin ja odottaa ruoan olevan pöydässä kotiin tullessa, on mun pahin painajainen.

Samaistutko vai oletko eri mieltä? 🙂 Jaa sun omat epäsuositut mielipiteet kommentiboksii tai tee omas postaus. 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Epäsuosittuja mielipiteitä vol-2Epäsuosittuja mielipiteitäVaraudu näihin kysymyksiin synnytyksen jälkeenKuuluuko stripparit polttareihin?Parhaat motivaatiolauseet x 15Minäkin halusin malliksiKahden keskenKlikkiotsikot – viihdettä vai valehtelua?”Sulla ei oo huumorintajuu!”

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta