Mun hiustyylit x7!

Mielestäni on aina hauska nähdä millaiset hiustyylit ihmisillä on ollut aikoinaan. Itselläni on ollut lapsuuden pottakampauksen jälkeen aina pitkät hiukset, paitsi kun 11-vuotiaana fanitin t.a.t.u-bändiä ja halusin samankaisen tukan kuin sillä Yulialla. Kaduin hiusteni leikkaamista katkerasti ja kadehdien muiden pitkiä hiuksia. Muistan kun yritin laskea montako vuotta menisi saavuttaa jälleen pitkät hiukset. Totesin mielessäni siihen menevän ainakin muutama vuosi jolloin olisin neljätoista. ”Silloinhan mä oon jo aikuinen, eikä mua enää kiinnosta sellainen asia kuin hiukset”– oli minun ajatukseni. Voisinpa 11-vuotiaalle minälleni sanoa, että hiukset kiinnostavat vielä vuosikymmentäkin myöhemmin.

Suurimman osan ajastani vietin blondina, vaikka muitakin värejä on tullut kokeiltua.

hiustyylit

Punertava tukka

hiustyylit

Blondiin tuli jämähdettyä aika moneksi vuodeksi

hiustyylit

Oranssi päähänpisto

hiustyylit

Kampaaja ei saanut ylläolevaa oranssia pois, joten tulos oli vaaleanruskea harmaalla vivahteella

hiustyylit

Tumman tukan päälle vedetty kirkkaanpunainen näkyi eniten tyvessä ja auringossa

hiustyylit

Almost black

hiustyylit

Nykyinen tukka

Näitä kuvia kun katsoo niin alkoi tekemään taas mieli melkein mustaa tukkaa eli sellainen kuin toisiksi viimeisimmässä kuvassa. Olen itseasiassa jo ostanut värinkin, mutten ole vielä varma. Toisaalta taas tekisi mieli hieman vaaleampaa, mutta tukka menee niin huonoon kuntoon. Pitää miettiä.

Mikä näistä oli paras väri? Millaiset hiustyylit miellyttävät itseäsi? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ei ollut blondilla hauskempaa…Asiat joissa olen superhuono x6 Kuinka usein äiti saa bilettää? Kun syöminen on pakkopullaa Parjattu kuparikierukka – oma kokemukseni Elämäni huonoimmat päätökset x 10 Keskeytin koulun – tuleeko minusta lusmu? Vihkisormukseen tuli reikä! Elämäni paras päätös x 10

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta