Everything but black

Melkein aina silmien rajaukseen käytetään mustaa rajauskynää tai -eyelineria. Joskus juhlatilaisuuksiin osa saattaa käyttää silmämeikissä enemmän väriä, mutta yleensä silloin väriä tuo luomiväri.

Itse olen haalinut paljon eri värisiä rajauskyniä. Tykkään meikissä vaihtelusta ja uusien juttujen kokeilemisesta. Joskus joku kommentoi, että värikkäät rajaukset ovat mauttoman näköiset. Silti olen itse vaihtelun vuoksi käyttänyt niitä tuomaan erilaista ilmettä kasvoille. Rajauksen paksuudesta riippuu, kuinka radikaali tulos on. Jos rajaus on kovin paksu, se näyttää melkein samalta kuin luomivärin levitys. Väri on kuitenkin monesti intensiivisempi kuin luomivärissä.

sinistä (1 of 1).jpg

IMG_2212.JPG

Kirkkaan sinistä

sinistä rajausta (1 of 1).jpg

sinistä rajausta2 (1 of 1).jpg

Turkoosia

kultainen rajaus (1 of 1).jpg

Kultaista

Silmämeikin väri vaikuttaa myös silmien väriin; itselläni silmien vihreys korostuu sinisten rajausten kanssa. Olenkin joskus maininnut etten käytä eyelineria kovin usein koska se leviää usein. Värikkään rajauksen kanssa leviäminen ei ole niin silmiinpistävää; sen voi sekoittaa luomiväriinkin, mikäli ei kovin tarkasti katsele.

Itse tykkään eniten ehkä sinisestä tai vihreästä rajauksesta tai sitten ihan perus mustasta. Useiten jätän kuitenkin meikistä rajaukset pois ja laitan pelkkää ripsiväriä tai ripsiväriä + luomiväriä. 🙂

Miten te meikkaatte silmiä? Käytättekö värillisiä rajauskyniä ikinä?

 

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Everything but black”

  1. Oi minä kanssa rakastan värejä, tässäkin asiassa! 🙂 Vihreä ja turkoosi suosikkeja, tosin perusmeikissä rajaus on usein ruskea tai harmaa. Harvoin enää nykyään musta, koska kuten vaatteissa, meikissäkään se ei monelle sovi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta