Festaritunnelmia

dsg16 (1 of 1)-2.jpg

dsg16 (108 of 174).jpg

dsg25 (1 of 1).jpg

dsg26 (1 of 1).jpg

dsg28 (1 of 1).jpg

dsg29 (1 of 1).jpg

dsg30 (1 of 1).jpg

dsg31 (1 of 1).jpg

dsg32 (1 of 1).jpg

dsg323 (1 of 1).jpg

Nyt on kaksipäiväiset festarit pulkassa! Antti Tuisku oli hyvä kuten aina, mutta myös Kasmir oli todella iloinen yllätys! Monet biisit jotka eivät ole uponneet radiosta kuultuna, olivat livenä kuitenkin todella toimivia! Pitää tänään kuunnella biisejä vielä Spotifystä ja katsoa että tykästyinkö nyt enemmänkin. Jari Sillanpää eli tuttavallisemmin Jartsa tai Siltsu oli myös pakko nähdä. En oikein lämmennyt biiseille, vaikka hän ihan valloittava esiintyjä onkin.

Sää oli ihan hyvä, vaikkei aurinkoa paljon näkynyt. Oli silti aika lämmin ja jossain vaiheessa ripotteli muutamat vesipisarat, mutta ei sitten onneksi alkanut enempää satamaan.

Kiitos kavereilleni<3 Ensi vuonna uudestaan!

Miten teidän viikonloppu sujui? 🙂

 

Two days at festival were fun and we saw many good artists! Antti Tuisku was good as always but also Kasmir was a lovely surprise! I didn’t really like some of his songs too much, but it was so much better live! I’m going to listen to those songs today on Spotify and we’ll see if I’ll become a fan. We saw Jari Sillanpää too and the show itself was ok, even though I have never really liked his songs.

The weather was ok, although it was cloudy. At some point it started to rain, but then it stopped and thankfully we stayed dry.

Thanks to my friends<3 Next year again!

How was your weekend? 🙂

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta