Aah, ruokaa!

Joitakin viikkoja sitten olimme miehen kanssa Rush Tramboliinipuistossa . Trampoliineilla hyppiminen oli hauskaa, mutta pidemmän päälle myös rankkaa puuhaa. Kotiuduttuamme meillä oli hirveä nälkä. Jääkaapissa ei ollut mitään syötävää emmekä jaksaneet lähteä kauppaan ja alkaa tekemään ruokaa. Päätimme siis tilata ruuat Foodoran kautta. Foodora on ruoan kotiinkuljetuspalvelu, joka toimittaa ruoat suoraan kotiin. Tilaukset tehdään verkossa ja osoitteesi laittamalla näet mitkä ravintolat toimittavat ruoat sinun osoitteeseesi. Sivuilla myös lukee ruoan arvioitu saapumisaika. Maksu tehdään tilauksen yhteydessä. Tilauksen etenemistä voi seurata verkossa.

Foodora

FoodoraPäätimme tilata nepalilaista ruokaa taas kerran. Nyt tuntuu kyllä siltä, että ensi kerralla jotain muuta. 😀 Ruoat oli ehditty jo melkein syödä ennenkuin ehti kuvaa ottamaan.

Kätevä palvelu, suosittelen! 🙂 Onko Foodora sinulle tuttu?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ruokapäiväkirjani Vaniljainen vihersmoothie Tehokas koko kropan treeni liikepareina Tehokas vatsalihastreeni Nopea kotitreeni Herkullinen suklaa-mustikka smoothie Rento suhtautuminen syömiseen Ruman välipalan kuvaussessio Miksi lopetin kaloreiden laskemisen?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta