Paljon maksoi mun häämekko? – rahapäiväkirja

*Sisältää mainoslinkkejä

Huomenta. Tänään käydään taas tuttuun tapaan läpi kuluneen viikon rahapäiväkirja. Tällä viikolla on tullut kulutettua rahaa muuhunkin, kuin niihin ihan perustarpeisiin. Ostin tällä viikolla itselleni muun muassa mekon häihin ja täytyy sanoa, että häämekon hinta miellytti itseäni suuresti!

Häämekon hintaHäämekon hintaHäämekon hintaHäämekon hinta

Rahapäiväkirja

Maanantai

K-marketista leipää, mysliä, Pepsi Maxia ynnä muuta pientä sälää. Summa 10,32e.

Tiistai

Tililtäni veloitettiin Adoben ohjelmat. Summa 20,15e. Lisäksi tililtä on mennyt joku toinen maksu, josta minulla ei ole mitään muistikuvaa jostain syystä! Summa 19,35e.

Alepasta ruokaa, summa 32,65e.

Keskiviikko

K- marketista taas pienet ostokset. Summa 22,19e.

Torstai

Glitteristä shoppailin koruja hääpäivää varten. Sain kolmet kahden hinnalla, wuhuu! Summa 13,90e. Tämän lisäksi ostin myös oman ”hääpuvun”. Lainaismerkeissä siksi, että vastaava päällä voisin mennä helposti myös kuppilaan. 😀 Arvatkaa paljon se maksoi? 29,90e! Tähän vielä isommat ruokaostokset Lidlistä: 121,43e.

Perjantai

Lapsen rahastoon meni 80e.

K – marketista ostoksia. Summa 21,50e.

Lauantai

Menimme miehen kanssa Itikseen shoppailemaan. Tarkoituksena oli ostaa minulle läppäri sekä uudet kengät häihin. En löytänyt kenkiä ja päätinkin olla kokonaan ostamatta uusia. Läppärin löysin hintaan 551e. Lisäksi ostimme mikrokuituliinoja (4,90e) ja laukun läppärille. Jälkimmäisestä saimme kympin alennusta, loppusumma siis 15e. Kaiken kukkuraksi kävimme taas kerran Pancho Villasssa syömässä. Ruoat maksoivat yhteensä 43,80e.

Sunnuntai

Ei toistaiseksi mitään! 😀

Yhteensä rahaa kului tällä viikolla 986,09e.

Ps. Mikäli shoppailet verkossa, kannattaa ehdottomasti hyödyntää Bonuswayta verkko-ostoksia tehdessäsi. Liity TÄSTÄ linkistä – saat 10e heti ensimmäisen ostoksen tehtyäsi! 🙂

Mikä on omasta mielestäsi sopiva häämekon hinta? Miltä sun rahapäiväkirja näyttäisi kuluneelta viikolta?

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Bonusta nettishoppailusta!Paljon haluaisin saada palkkaa? Kuuluuko stripparit polttareihin?Parhaat motivaatiolauseet x 15 Miksi valitsin ammattikorkeakoulun? Ruokaan liittyvät paheeni x 6 Turhaa rahanmenoa – rahapäiväkirja Tulisitko meille töihin? – palkaksi saat tikkunekun! Mihin käytän rahaa? – rahapäiväkirja

Taru

2 vastausta artikkeliin “Paljon maksoi mun häämekko? – rahapäiväkirja”

  1. Hei, nyt alkoi kiinnostamaan tuo sun häämekko! Nähdäänkö se jossain välissä blogissa?
    Oma häämekkoni maksoi muistaakseni noin 850 euroa. Melkoinen investointi, mutta ei harmita yhtään. Päivä oli ihana, ja tunsin oloni todella kauniiksi. Välillä olen miettinyt puvun myymistä, siitä saisi varmasti vielä noin puolet hinnasta, mutta en ole raaskinut. Haluaisin pitää sen ikuisesti muistona 😀

    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

    • Joo kyllä julkaisen kuvia jossain vaiheessa. Mikään varsinainen häämekko se ei siis ole kuten sanoin – voisin mennä se päällä baariin. 😀 kiitos kommentista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta