Tämän elämän aikana haluan…

Haaveilu on mielestäni ihanaa ja voimaannuttavaa. Parasta on kun tajuaa että hei, nämähän on ihan mahdollisia toteuttaa! Itse saan haaveilusta aina uutta virtaa ja inspiraatiota. Listasinkin tähän asioita jotka haluan elämäni aikana tehdä.<3 Haluan…

 Käydä Australiassa

Ostaa sijoitusasunnon

Käydä sukeltamassa

Opetella surffaamaan

Haaveilu

Haaveilu

Sisaruksen lapselle

Asua väliaikaisesti ulkomailla

Oppia koodaamaan

Hoitaa mun vanhempia sitten kun ne on vanhoja

Haaveilu

Laulaa bändissä

Kirjoittaa työkseni

Ostaa asunnon..

..ja sisustaa sen haluamallani tavalla (tämä voi olla mahdotonta, koska miehen sisustusmaku poikkeaa omastani heheh…)

Mitä sinä haluat tehdä elämäsi aikana? Koetko että haaveilu olisi auttanut sinua muodostamaan selkeitä tavoitteita?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ammattikoulun käyneet playeritKroppa raskauden jälkeenKannattaako unelmat sanoa ääneen?Miehen elättämä girlbossVisualisoi unelmasi todeksiKaipaatko paskamyrskyä? Kirjoita näistä!Oletko sinäkin kiusaaja?Kuka jaksaa ajaa säärikarvat päivittäin???8x miksi hemmetissä?!

Taru

8 vastausta artikkeliin “Tämän elämän aikana haluan…”

 1. elää aina ja ikuisesti sydämelle ja olla joak tilantees se aito ja rehellinen oma itse ja koittaa olla hukkaamatta sitä !

  opettaa lastani pelotomaksi elämän haasteiden edessä ja et voi uskaltaa puhua aina omista tunteistaa eikä tarvii häpee sitä omma itse ilmaisuaan ja toivttovasti rohkeaksi kaikessa mihkä ryhtyy ja isä on aina tukena jos muu maailma romahtaa..

  käydä ulkomailla lukea vähän ja ehkä akateemista tukija puolta löytyy tietyissä asioissa ensi askeleiden rohkeaa ottamista ja antaa jännitysten tulla ja mennä ja ennen kaikkee ottaa iisisti ja siististi 🙂

  lopettaa höntyily ja menn rauhassa askel kerrallaan opinko vai en loppuelämä aikaa..

 2. Olen huomannut, että suomalaiset ei unelmoi ääneen vaan sitä pidetään ennemmin salaisuutena. Jenkkinä meillä taas unelmoidaan ja jo lapsena opetetaan Think and wish big 🙂 jossain oli artikkeli jonka mukaan esim. yhdysvalloissa menestyminen on todennäköisempää koska nuorilla on parempi itsetunto kuin esim pohjoismaissa asuvilla nuorilla. Liittyisikö tämä siihen ajatusmalliin, että vain taivas on rajana???

  • Kiva kun kommentoit Fabi x) Varmasti liittyy. Itsekin lapsena oppinut ajatusmaailman että se joka kuuhun kurkottaa niin katajaan kapsahtaa 😀 Nyt pyrin tästä aktiivisesti pois 😀

 3. Ihania unelmia sulla 🙂 Ja niiden kirjoittaminen varmasti parantaa mahdollisuuksia toetuttaa ne (siis kun tiedostaa unelmansa). Pitäisikin kirjoittaa itselle lista haaveista, jotta niiden toteuttamisen eteen voisi alkaa tekemään hommia!
  Kivaa viikonloppua, Taru!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta