Hämmentävät tilanteet

Joskus elämässä kohtaamme tilanteita, jotka saavat meidät hämmentyneeksi, ärsyyntyneeksi tai epäuskoiseksi. Joskus jäädymme näissä tilanteissa niin että emme saa sanaa suustamme ja toisinaan emme vain kehtaa kyseenalaistaa. Onneksi internetissä on helppo avautua ja ajattelinkin tuoda näitä tilanteita esiin postauksen muodossa!

df40 (1 of 1).jpg

Tilanne 1

Vein miehen kanssa lapsemme lastenlääkärille joka luuli minua potilaaksi, miestä isäkseni ja lastamme minun pikkusiskokseni. Voitte arvata että luotto tähän lääkäriin oli vähän koetuksella tämän jälkeen. Minä ja mies olemme saman ikäisiä, joten tämä lisäsi epäuskoa entisestään.

Tilanne 2

Olin lähdössä kaverilleni ja ulkona minua vastaan tuli nainen, joka kysyi onko minulla heittää rööki. Sanoin että ei valitettavasti, en polta. Vastauksena tuli ”No haista vittu sit.” Vastasin automaattisesti ”Haista ite.” Sivistynyttä nykypäivän keskustelua?

df39 (1 of 1).jpg

Tilanne 3

Olin laittanut myynti-ilmoituksen Facebookkiin tuotteesta, jossa oli pieni jälki joka ei lähtenyt pois. Jälki myös näkyi valokuvassa. Mainitsin jäljestä ilmoituksessa ja myös siitä että se näkyy kuvasta (en älynnyt mainita, ettei jälki lähde koska tottakai minä olisin putsannut jäljen pois jos se lähtisi). Yksi ilmoitti ostavansa ja tuli hakemaan tuotetta. Sitten kun olin antamassa sitä hänelle hän olikin yllättynyt jäljestä ja siitä ettei se lähdekään ja sanoi ettei halua sitä. Harmi hänelle, sillä bensaa taisi tuohon reissuun mennä yli tuotteen hinnan edestä…

Tilanne 4

Myin taas kerran Facebookissa tuotetta ja yksi teki varauksen. Sitten kun laitoin hänelle viestiä hän kysyi, mitäs olinkaan varannut. Varailevatko ihmiset oikeasti kaikenmaailman tuotteita niin paljon etteivät edes itse pysy niissä perässä?

Tilanne 5

Joskus vuonna nakki ja perunamuusi olin treffeillä. Juttelimme niitä näitä ja yhtäkkiä jostain kumman syystä hän rupesi tarinoimaan aikaisemmista kaadoistaan. Tilannetaju missä olet?

df9 (1 of 1).jpg

Olisi hauska kuulla teidän vastaavia. 😀

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Viime aikoina havaittua

Perhekahvilan keskustelut

Sinua en kyllä tervehdi

***

There are some situations in life, when you want to ask ”What the fuck?” However, in general we don’t say anything. Fortunately the internet makes it easy to open up! 😉 Don’t take too seriously.

Situation 1

 

When you’re taking your baby to a pediatrician and he thought that YOU are the patient, my boyfriend is my dad and my baby is my little sister. Did you leave your glasses at home?

 

Situation 2

 

I was on my way to my friend’s house and some woman asks me do I have a cigarette. ”No, I don’t smoke”, and her answer was ”Fuck you then!”, Okay, sorry…

 

Situation 3

 

I was selling a mirror on Facebook, and I wrote that there is a post which you can see also in the picture. Then when the buyer came, she didn’t want to take it, because ”there’s that post!”

 

Situation 4

 

Another Facebook-case. I was selling a shirt, and someone had booked it. I sended a message for her about it, but she didn’t know what she had booked…It seems like she books very many products and then doesn’t remember those…

 

Situation 5

 

Many years ago I dated one guy. We were talking about something and suddenly he started to tell me about his previous fuck buddies. Situational awareness, where are you?

 

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta