Hämmentävät tilanteet

Joskus elämässä kohtaamme tilanteita, jotka saavat meidät hämmentyneeksi, ärsyyntyneeksi tai epäuskoiseksi. Joskus jäädymme näissä tilanteissa niin että emme saa sanaa suustamme ja toisinaan emme vain kehtaa kyseenalaistaa. Onneksi internetissä on helppo avautua ja ajattelinkin tuoda näitä tilanteita esiin postauksen muodossa – tässä hämmentävät tilanteet x 5!

Hämmentävät tilanteet, Hämmentävä tilanne

Tilanne 1

Vein miehen kanssa lapsemme lastenlääkärille joka luuli minua potilaaksi, miestä isäkseni ja lastamme minun pikkusiskokseni. Voitte arvata että luotto tähän lääkäriin oli vähän koetuksella tämän jälkeen. Minä ja mies olemme saman ikäisiä, joten tämä lisäsi epäuskoa entisestään.

Tilanne 2

Olin lähdössä kaverilleni ja ulkona minua vastaan tuli nainen, joka kysyi onko minulla heittää rööki. Sanoin että ei valitettavasti, en polta. Vastauksena tuli ”No haista vittu sit.” Vastasin automaattisesti ”Haista ite.” Sivistynyttä nykypäivän keskustelua?

Hämmentävät tilanteet, Hämmentävä tilanne

Tilanne 3

Olin laittanut myynti-ilmoituksen Facebookkiin tuotteesta, jossa oli pieni jälki joka ei lähtenyt pois. Jälki myös näkyi valokuvassa. Mainitsin jäljestä ilmoituksessa ja myös siitä että se näkyy kuvasta (en älynnyt mainita, ettei jälki lähde koska tottakai minä olisin putsannut jäljen pois jos se lähtisi). Yksi ilmoitti ostavansa ja tuli hakemaan tuotetta. Sitten kun olin antamassa sitä hänelle hän olikin yllättynyt jäljestä ja siitä ettei se lähdekään ja sanoi ettei halua sitä. Harmi hänelle, sillä bensaa taisi tuohon reissuun mennä yli tuotteen hinnan edestä…

Tilanne 4

Myin taas kerran Facebookissa tuotetta ja yksi teki varauksen. Sitten kun laitoin hänelle viestiä hän kysyi, mitäs olinkaan varannut. Varailevatko ihmiset oikeasti kaikenmaailman tuotteita niin paljon etteivät edes itse pysy niissä perässä?

Tilanne 5

Joskus vuonna nakki ja perunamuusi olin treffeillä. Juttelimme niitä näitä ja yhtäkkiä jostain kumman syystä hän rupesi tarinoimaan aikaisemmista kaadoistaan. Tilannetaju missä olet?

Hämmentävät tilanteet, Hämmentävä tilanne

Olisi hauska kuulla vastaavia – hämmentävät tilanteet on kuitenkin aika hauskoja. 😀

 

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

 

Viime aikoina havaittuaPerhekahvilan keskustelutSinua en kyllä tervehdi”Toiminimen perustaminen on helppoa!”Kaipaatko paskamyrskyä? Kirjoita näistä!Törkypuheita kaatosateessa – nolot tilanteet x4Miksi naiset eivät voi vastustaa renttuja?Kuka jaksaa ajaa säärikarvat päivittäin???Inhokkisanat x10!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta