Miltä näytän harmaalla tukalla?

Miten minulle sopii harmaa hiusväri? Nyt on tullut aika esitellä uusin ”tulokas”, nimittäin tämä nk. granny hair-peruukki. Ensimmäiseen peruukkipostaukseen lukija vinkkasi minulle vanhasta kunnon Ebaysta – sieltä saisi täytettä peruukkivarastoon huomattavasti edullisemmin. Pelkäsin hieman laadun puolesta, mutta päätin kokeilla – säästin nimittäin pitkän pennin, niin sanotusti.

Muutama viikko sitten klikkailin itselleni ostoskoriin muutaman peruukin ja vihdoin kaikki ovat saapuneet. Ensimmäisenä saapui lila mustalla tyvellä. Siinä oli liian pitkä otsatukka, joten menin sitten itse napsaisemaan siitä pituutta pois. Lopputulos ei ollut kovin hehkeä. Alkuinnostuksen jälkeen huomasin myös, että kyseinen tuote oli aika huonoa laatua – hius oli karheaa ja aika muovisen oloista. Hutiostos siis, mutta onneksi kyseinen reuhka maksoi alle 10 dollaria (ehkä tästä olisi pitänyt osata päätellä laatua?).

Harmaa hiusväri, harmaat hiukset, hopeat hiukset, hiusväri, peruukki, Ebay, Ombre värjäys, pitkät hiukset, hiukset, tyyli, peruukki, peruukit

Harmaa hiusväri, harmaat hiukset, hopeat hiukset, hiusväri, peruukki, Ebay, Ombre värjäys, pitkät hiukset, hiukset, tyyliMuutama päivä sitten saapui tämä kuvissa näkyvä harmaa (vai hopea?) peruukki mustalla tyvellä. Harmaa hiusväri tuli minulle hieman yllätyksenä – kuvissa se näytti enemmänkin platinablondilta. Periaatteessa se ei haittaa, sillä olen aina miettinyt miltä näyttäisin harmaalla tukalla. No nyt sain sen kokea – ja olen kiitollinen, etten ole ikinä moiseen värjäysprojektiin ryhtynyt.

Suoraan sanottuna minulle tuli hieman mummomainen olokin tuo päässäni, vaikka omalla tavallaan tuo harmaa on makea väri. Ehkä jonkun muun päässä sävy on uskottavampi? Tässä yllätti positiivisesti laatu – hius oli paljon sileämpää kuin lilassa tuotteessa. Suuremmaksi haitaksi muodostui kuitenkin robottimainen jakaus ja jouduin itse sotkemaan sitä vähän uuteen uskoon. Harmaa hiusväri, harmaat hiukset, hopeat hiukset, hiusväri, peruukki, Ebay, Ombre värjäys, pitkät hiukset, hiukset, tyyli

Mitäs mieltä olet? Onko tämä harmaa hiusväri hieno vai ei?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Tukkahaaveita x6 Mikä blogeissa ärsyttää x5 Typerät (ja oudot) tapani x6! Miksi mulla on peruukki?! Täydellinen reppu <3 Itsevarma ihminen on kaunis? Häät kuvina x 10 7 säkillistä vaatteita! Shake it, love it!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta