He olivat kuin paita ja reppu

dfs58 (1 of 1).jpg

Olen henkeen ja vereen reppuihminen. Joskus käytin laukkuja, mutta kyllästyin jatkuviin toispuolisiin hartiasärkyihin ja vaihdoin suosiolla reppuun. Tuolloin hienon repun metsästäminen oli huomattavasti hankalampaa kuin nykyään.

Olen ostanut itse repun viimeksi joitakin kuukausia sitten H&M:stä. Reppu oli kuitenkin halpa ja huonolaatuinen ja lisäksi onnistuin hajottamaan luomivärini reppuun, joten yksi tasku on pois pelistä. Päätin muutenkin etten enää ostaisi aivan niitä halvimpia reppuja.

Olin siis uuden repun tarpeessa! Onneksi mies osti minulle tämän kuvissa näkyvän repun synttärilahjaksi (valitsin sen tosin itse). Reppu on tilattu Asoksen verkkokaupasta. Tykkään tästä tosi paljon! Reppu on tarpeeksi iso ja siinä on kivoja yksityiskohtia. Mietin ensin onko väri liian imelä, mutta tulin siihen lopputulokseen ettei imelyys ole niin kamalaa, hahaa.

Minulla on joku fiksaatio ”kumisiin” reppuihin. 😀 Tämä ei nyt ole varsinaisesti sellainen, mutta en ostaisi epämiellyttävää materiaalia olevaa reppua. Tekonahka, tietynlainen muovisuus ja kimallus on minusta cool. Monen mielestä varmaan juurikin kamalaa. 😀 Tämä ehkä onkin reppu hillityimmästä päästä.

dfs45 (1 of 1).jpg

dfs44 (1 of 1).jpg

dfs48 (1 of 1)-2.jpg

dfs49 (1 of 1).jpg

dfs51 (1 of 1).jpg

dfs55 (1 of 1).jpg

Vannotko sinäkin reppujen nimeen vai oletko laukkuihminen? Millaiset reput/laukut miellytää? 🙂

***

I prefer backbags instead of handbags. I’ve used bags many years ago, but then I got tired of continuing aches and ever since I’ve bought only backbags.

Some years ago, it was not easy to find nice backbags. Fortunately, now it’s much easier! My boyfriend gave me this pink backbag as a birthday gift. I really like this; It’s good-looking, big enough and it has some nice details.

Do you prefer backbags or handbags? 🙂

Taru

3 vastausta artikkeliin “He olivat kuin paita ja reppu”

  1. Ihana päivitys, vaikkei mikään maailmaa mullistava aihe olekaan. Olisi kiva lukea tämän tyylisiä lisää! Ja ne raskauden ajasta kertovat postaukset ovat olleet myös mielenkiintoisia. Mahtavaa Taru!

  2. Täällä toinen reppuihminen. Amiksessa vaihdoin takaisin reppuun, kun ainainen hartiakipu ja huono ryhti oli laukkujen takia jokapäiväistä. Nyt kohta taas 3 vuotta reppuja käytetty ja ei paluuta enää laukkuihin. Käytän toki silloin tällöin pikkulaukkua, jos ei tarvitse puhelimen ja avainten lisäksi muuta – eli tosi harvoin, sillä raahaan vähintään koko omaisuutta aina mukana 🙂 Ihanaa, että Suomenkin katukuvaan on reput löytänyt tiensä taas ~ Toukokuussa kävin Seoulissa, Etelä-Koreassa, ja siellä 90% väestöstä näytti kantavan reppua.

  3. Voi vitsit, kun on ihana!!!! <3 Pitääköhän matkia, ja tilata samanlainen. Oon lämpenemässä repuille, tosin kuljen paljon salikamat mukana, joten niin isoa reppua en oo vielä löytäny, johon mahtuis kaikki kantamani. Tai ainakaan sellasta, joka näyttäis hyvältä selässä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta